Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @Ali Yerlikaya

Aynen öyle eskiden biri derdi ben orda çalışıyorum sallardı bişeyler herkes ona kanardı geçti o işler
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Peki olağan üstü kongreye kadar Transfer işi ne olacak ben anlamadım ya Sadri şenere karşı aday çıkar ve getirilen teknik direktör ve transferleri istemez ise ne olacak?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Herkes salıyor birsey,Sadri başakana anma çok dolusunuz.. sizleri nuri albyrak yonetımındede gormek isterdik..Bu kulup okadar büyükki sizin gibi arkadan vuranları ezer geçer.. o taşın altında ezilirsiniz...!
        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• kimse kusura bakmasın ama bu takım bu şehire fazla
          istanbulda yaşayan bir rizeli olarak söyleyebilirim ki, trabzonda yaşayanlar bu takımı zerre hakketmiyor
          tabi o olgunluğa ulaşmış az sayıda taraftarı tenzih ederim
          eskiden ütopik gelirdi ama takımın istanbula taşınması ciddi bir devrim olur

bu arada belediyeyi oylarıyla mevcut çakallara teslim edenlere benden selam olsun
          (Not: kesinlikle iki partiyle de alakam yoktur..)
          En son Ozan Yazıcı tarafından düzenlendi; 06.06.2009, 12:03.
          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Ah be şu takım burada olucaktı sampiyonluk 6 değil en az 12-13 dü..İstanbulda olması ütüyopyadır bizmkisi sadece hayal.ama Belki taraftarlık dersi alınması için 5-6 hafta istanbulda oynansın bak bi dedikodu bi homordanma olurmu trbunlerde...
            KÜLTÜRÜ!

Yorum

• İlk olarak eflatun2001 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Herkeze merhaba

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in başkan olduğu kongrede sandık görevlisiydim. Başkanın o zaman ki konuşmasını dikkatle dinledim baya güzel açılımlar yapmıştı kulübü harika bir ekiple, süper projelerle ileriye taşıyacağının sözünü verdi bizde çok heyecanlandık ve ona inandık.

Gel zaman git zaman baktık ki başkanın anlattığı gibi değil olay meğer ortada ne ekip var ne de yönetim. Ortada ticari anlamda başarısız olan ve bankalara trilyonlarca borcu olan parasız bir başkan, amacı Trabzonspor’u bir yerlere getirmek değil sadece onu kullanmak olan ona buna yalakalık ve artislik yapan Asbaşkan Hayrettin hacısalihoğlu ve birkaç tane yönetici var. Bu 3-4 kişi karar alıyor başka kimseye sormadan Trabzonspor’u yönetiyor. Bu durumdan rahatsız olan çok yönetici var ama Trabzonspor zarar görmesin diye ses çıkarmıyor.

Gelelim bu patlak veren olaya başkan diyor ki sahildeki arsayı bana verin, binaları da bana verin. Sen bana istediğimi istediğim şekilde ver dersen ve buna mecbursunuz tavrı takınızsan bunlar başına gelecektir. Kimin malını kimden istiyorsun. Ayrıca öz kaynak yaratmayacaksam, yönetici katkısı koymayacaksam, belediyeden arsa isteyeceksem böyle bende yönetici olurum.

Bir başkan o na kızdım, o bana niye mesaj çekti, o arsa ve bina bana niye verilmedi deyip ben istifa ediyorum ve oloğan üstü kongre kararı aldım diyorsa Trabzonspor’un böyle bir başkan ve ekibiyle yönetilmemesi gerekir. Böyle bir başkana ihtiyacı da yoktur.

Kimse vazgeçilmez değildir. Giderin yeri dolmaz diye bir kural yoktur.

Ayrıca Sadri Şener ve ekibi Trabzonspor’u ağır bir borcun altına sokmuştur. Trabzonspor’u böyle batırarak hiçbir yere gidemezsin hasap vereceksin. Trabzonspor sahipsiz değildir.

trabzonspor olmazsa trabzon diye bir sehirin haritadaki yerini bile bulamazsin.trabzonspor sayesinde o sehir ayakta duruyor bos bos konusma.kulübü borca sokmus, alin o zaman 1000 euro dan kombine ,fenerliler gibi kulüpte borca girmesin.hep iyisini isteyeceksiniz paraya geldimi kahve köselerinde pinekleyeceksiniz(genel olarak)
              iho istifa.

Yorum

• yönetime girmesi gereken isimler ahmet ağaoğlu ve ibrahim hacıosmanoğlu sadri başkan güçlenerek çıkması gerekiyo bu kongreden belediyeye sözünü geçirecek yönetim olmalı

Yorum

• İlk olarak eflatun2001 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Herkeze merhaba

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in başkan olduğu kongrede sandık görevlisiydim. Başkanın o zaman ki konuşmasını dikkatle dinledim baya güzel açılımlar yapmıştı kulübü harika bir ekiple, süper projelerle ileriye taşıyacağının sözünü verdi bizde çok heyecanlandık ve ona inandık.

Gel zaman git zaman baktık ki başkanın anlattığı gibi değil olay meğer ortada ne ekip var ne de yönetim. Ortada ticari anlamda başarısız olan ve bankalara trilyonlarca borcu olan parasız bir başkan, amacı Trabzonspor’u bir yerlere getirmek değil sadece onu kullanmak olan ona buna yalakalık ve artislik yapan Asbaşkan Hayrettin hacısalihoğlu ve birkaç tane yönetici var. Bu 3-4 kişi karar alıyor başka kimseye sormadan Trabzonspor’u yönetiyor. Bu durumdan rahatsız olan çok yönetici var ama Trabzonspor zarar görmesin diye ses çıkarmıyor.

Gelelim bu patlak veren olaya başkan diyor ki sahildeki arsayı bana verin, binaları da bana verin. Sen bana istediğimi istediğim şekilde ver dersen ve buna mecbursunuz tavrı takınızsan bunlar başına gelecektir. Kimin malını kimden istiyorsun. Ayrıca öz kaynak yaratmayacaksam, yönetici katkısı koymayacaksam, belediyeden arsa isteyeceksem böyle bende yönetici olurum.

Bir başkan o na kızdım, o bana niye mesaj çekti, o arsa ve bina bana niye verilmedi deyip ben istifa ediyorum ve oloğan üstü kongre kararı aldım diyorsa Trabzonspor’un böyle bir başkan ve ekibiyle yönetilmemesi gerekir. Böyle bir başkana ihtiyacı da yoktur.

Kimse vazgeçilmez değildir. Giderin yeri dolmaz diye bir kural yoktur.

Ayrıca Sadri Şener ve ekibi Trabzonspor’u ağır bir borcun altına sokmuştur. Trabzonspor’u böyle batırarak hiçbir yere gidemezsin hasap vereceksin. Trabzonspor sahipsiz değildir.

ulan yine yırtık dondan çıkar gibi çıktınız ortaya
                  Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trabzonspor olmazsa trabzon diye bir sehirin haritadaki yerini bile bulamazsin.trabzonspor sayesinde o sehir ayakta duruyor bos bos konusma.kulübü borca sokmus, alin o zaman 1000 euro dan kombine ,fenerliler gibi kulüpte borca girmesin.hep iyisini isteyeceksiniz paraya geldimi kahve köselerinde pinekleyeceksiniz(genel olarak)
                    En basit örneği verelim...Kolbastı 1930 lardan beri Trabzonda kim biliıyordu bu oyunu? sen ben o bu şu yani sadece Trabzon il sınırları ya peki şimdi?bütün dünya kimin sayesinde? TRABZONSPOR sayesinde.. yeter artık Trabzonda bazı insanlar nankorluk yapıyor..Bugun Trabzonspor olmsaydı Trabzonun sırdan bir kent olamktan farkı kalmazdı..Bugün artık yırtınsalrda Bu takım Şehire sığmıyor ve bu sehirden daha büyük!!

sana Galatasaraylı bir arkdasımın söylediği ve yazdığı bir yazıda örnek verecem gerisini varsın sen anla...

''Tamam belki de coğrafya bilgimiz kıttı ama Trabzon'u çok daha büyük bir şehir olarak kurgulamıştım kafamda. İlk kez ayak bastığımda ve çarşıyı gördüğümde "bu kadar mı?" demiştim. Sebebi Trabzonspor'du. Trabzon'u büyük gösteren şehrin futbol takımıydı. Kolay mı; 6 şampiyonluk, gelen çıkamamış Avni Aker'den, ligin en sert deplasmanı. 3 büyüklerin yıllar boyunca "beraberlik iyi sonuç" dediği şehir Trabzon. O gidişlerin sayısı arttıkça sevdim Trabzon'u''
                    KÜLTÜRÜ!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yönetime girmesi gereken isimler ahmet ağaoğlu ve ibrahim hacıosmanoğlu sadri başkan güçlenerek çıkması gerekiyo bu kongreden belediyeye sözünü geçirecek yönetim olmalı
                      Arkadaşlar Ahmet Ağaoğlu dün bir spor programında asla böyle bir düşencesinin olmadığını ve çok yoğun olduğunu söyledi.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• yönetimde keşke hacıosmanoğlu ahmet ağaoğlu ve murat bozoğlu olsa süper olurdu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar Ahmet Ağaoğlu dün bir spor programında asla böyle bir düşencesinin olmadığını ve çok yoğun olduğunu söyledi.
                          nedense Ahmet Ağaoğlu başkanlık denildiği zaman kaçmaya delik arıyor.. neden acana
                          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            oda ancak konuşuyor... yapacak iş bulamadığı zaman herhalde kulüple ilgilenecek..

Yorum

• golf federasyonu başkanı değilmi o ağaoğlu ne işi var ts de!

Yorum

• sözü geçen ve güçlü bir yönetime ihtiyacı var tsnin. başkanımız çok iyi niyetli olmasına rağmen ondan daha güçlü kesim var bu güç dengesini eşitlemek gerekiyo ''başkan transferi şimdilik beklemeye al yönetime sağlam isimler bekliyorum''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X