ben fatih gibi forveti gördükten sonra bu tip adamları golcü olarak trabzonsporda hazmedemiyorum.belkide çok şey bekliyorum ama herşey bi yana gökhan bana bi vurdumduymaz havası veriyor. bide her kaçan pozisyon sonrası elleriyle önünü gösterip niye bana atmadınız tavırları varya.milletide baskı altına alıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor
Daraltma
X
-
Sıkıntı orada zaten.
Fatih arıyor herkes.
Adam nevi şahsına münhasır bi adamdı.
Özel bi adamdı.
1.75 boyla 15-20 tane kafa golü atan bi tip işte.
Her zaman her yerde çıkmaz.
İnşallah gökhan sivas maçında gene golünü yazıverir.
Bana bi maçta 3-4 tane atmasın.
Dağıtsın onları 3 puan getiren golleri atsın yeter.
Yorum
-
imzan kötü ama avatarın süperrrr.İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse arkadaşlar uyarınızı dikkate alıyorum ve imzamı siliyorum.
birazdaha sabır edecez.
Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
teşekkkürler. bende çok beğendimİlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleimzan kötü ama avatarın süperrrr.
Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
evet o sacma sapan yerlerde top istemesi beni de kil edior o konuda haklisinİlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben fatih gibi forveti gördükten sonra bu tip adamları golcü olarak trabzonsporda hazmedemiyorum.belkide çok şey bekliyorum ama herşey bi yana gökhan bana bi vurdumduymaz havası veriyor. Bide her kaçan pozisyon sonrası elleriyle önünü gösterip niye bana atmadınız tavırları varya.milletide baskı altına alıyor.
Yorum
-
Bu devre kalan maçlar içinde kendi sahamızdaki en önemli karşılaşma bu bence ve kesinlikle kazanmamız şart . Bundan sonra fikstürde birkaç maçımız zor olacak ve bunları en az kayıpla atlatmalıyız . Bu maçtan da umarım 3 puanla ayrılırız . 1-0 olsun bizim olsun diyeceğim bir maç .
Yorum
-
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Türk Milli takımı dahil hiç bir zaman sinir harbi ile maç kazanmış değiliz. Bu karşı takımın işine gelir. Otramı germenin anlamı yok.
Geçen yıl olayın kahramanları Ayman ve Balili.. Sivasspor hedef gösterilmemeli.. Sivasta anadolunun en önemli şehri.. Sivas halkını arkamıza almadan şampiyon olmanın anlamı yok ! Trabzonspor Anadolunun gözünde küçük düşürülmemeli.. Tüm Anadolu takımlarına ağabeylik etmek durumundayız..
Sivasspor çok iyi karşılanmalı ve ağırlanmalı..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Hepimiz geçen yıldan kızgınız halen daha ama kızgınlığımız içimizde kalsın.Yapan yaptığıyla utanır biz bize yakışanı yapalım.Trabzon insanına ,Trabzon şehirine yakışır şekilde karşılyalım yeter.Sonra bence sıradan bir takımla bir maç olacak onu kendimize rakip görümeyelim onlar bizi rakip görsün zaten öylede görüyolardır.Yeneceğimizi evet yeneceğiz.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

konya,hacettepe,gençler gibi zorlamaz bizi inşallah. erken gol,rahat galibiyet
Yorum