Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben fatih gibi forveti gördükten sonra bu tip adamları golcü olarak trabzonsporda hazmedemiyorum.belkide çok şey bekliyorum ama herşey bi yana gökhan bana bi vurdumduymaz havası veriyor. bide her kaçan pozisyon sonrası elleriyle önünü gösterip niye bana atmadınız tavırları varya.milletide baskı altına alıyor.
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• neyse arkadaşlar uyarınızı dikkate alıyorum ve imzamı siliyorum.
      birazdaha sabır edecez.

Yorum

• ali kemaller şenol güneşler görmüş bu camia..hamiler görmüş böle bi mantık yok .. O Forma altında kim varsa GERÇEK TRABZONSPOR TARAFTARI onu desteklemek ZORUNDADIR .. !!!
        Şenol Güneş'e TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Sıkıntı orada zaten.
          Fatih arıyor herkes.

Adam nevi şahsına münhasır bi adamdı.
          Özel bi adamdı.
          1.75 boyla 15-20 tane kafa golü atan bi tip işte.

Her zaman her yerde çıkmaz.

İnşallah gökhan sivas maçında gene golünü yazıverir.
          Bana bi maçta 3-4 tane atmasın.
          Dağıtsın onları 3 puan getiren golleri atsın yeter.

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            neyse arkadaşlar uyarınızı dikkate alıyorum ve imzamı siliyorum.
            birazdaha sabır edecez.
            imzan kötü ama avatarın süperrrr.
            Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              imzan kötü ama avatarın süperrrr.
              teşekkkürler. bende çok beğendim

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben fatih gibi forveti gördükten sonra bu tip adamları golcü olarak trabzonsporda hazmedemiyorum.belkide çok şey bekliyorum ama herşey bi yana gökhan bana bi vurdumduymaz havası veriyor. Bide her kaçan pozisyon sonrası elleriyle önünü gösterip niye bana atmadınız tavırları varya.milletide baskı altına alıyor.
                evet o sacma sapan yerlerde top istemesi beni de kil edior o konuda haklisin
                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Bu devre kalan maçlar içinde kendi sahamızdaki en önemli karşılaşma bu bence ve kesinlikle kazanmamız şart . Bundan sonra fikstürde birkaç maçımız zor olacak ve bunları en az kayıpla atlatmalıyız . Bu maçtan da umarım 3 puanla ayrılırız . 1-0 olsun bizim olsun diyeceğim bir maç .

Yorum

• hele şükür yeni teknik direktör gazıyla oynamayacak bi takım konya,hacettepe,gençler gibi zorlamaz bizi inşallah. erken gol,rahat galibiyet

Yorum

• evet zor maçlarda kaybettiğim puanlara bakalım yine artı birşeyler gelecek mi? umarım bu konuda olumsuz olan istatistğimiz tersine döner.

Yorum

• Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Türk Milli takımı dahil hiç bir zaman sinir harbi ile maç kazanmış değiliz. Bu karşı takımın işine gelir. Otramı germenin anlamı yok.

Geçen yıl olayın kahramanları Ayman ve Balili.. Sivasspor hedef gösterilmemeli.. Sivasta anadolunun en önemli şehri.. Sivas halkını arkamıza almadan şampiyon olmanın anlamı yok ! Trabzonspor Anadolunun gözünde küçük düşürülmemeli.. Tüm Anadolu takımlarına ağabeylik etmek durumundayız..

Sivasspor çok iyi karşılanmalı ve ağırlanmalı..
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Erkan Ocaklı vefat etmiş arkadaşlar
                          Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• bu macı taraftar alacak başka yolu yok
                            ben tarftarımıza güveniyorum
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• Hepimiz geçen yıldan kızgınız halen daha ama kızgınlığımız içimizde kalsın.Yapan yaptığıyla utanır biz bize yakışanı yapalım.Trabzon insanına ,Trabzon şehirine yakışır şekilde karşılyalım yeter.Sonra bence sıradan bir takımla bir maç olacak onu kendimize rakip görümeyelim onlar bizi rakip görsün zaten öylede görüyolardır.Yeneceğimizi evet yeneceğiz.
                              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• şimdi önğmüzde 2 mac ve bir yenilome opsiyonu olduğunu düşünüyorum iki macatan 3 puan güzel, 4 puan harika, 6 puan fevkaledenin fev-ki olur. . .
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X