mehmet yıldız ile musa'yı etkisiz hale getirebilirsek rahat bir galibiyet alırız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor
Daraltma
X
-
Futboldan cok iyi anladigini iddia eden Trabzonlularin maalesef %70´i futboldan anlamiyor.
Mesela Gökhan Ünal...Bu adam bu takima 2 sezon hizmet vermek icin geldi. Yani sonrasi takima en az 8-10 milyon Euro kazandirmak icin. Oynadigi partneri Umut, top kontrol edemeyen, kisacasi sadece kosan o.
Gökhan´in tek problemi Umut gibi biriyle yeterince uyumlu oynayamamasi. Uzun uzun anlatmaya gerek yok, anlayan anlar.
Sivas macina gelince, ilk 30 dk. müthis bir futbol bekliyorum ama tek sorun Umut iste!!!
O ilk 30 dk. da gol veya golleri bulursak, fark bile yaratabiliriz. Sahsen bu mactan hic mi hic korkmuyorum.
Besiktas bile Delgado´sunu, Nobre´sini bize karsi oynatamiyorsa, gerisini Sivas düsünsün.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
abi harikasın senİlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzondaki taraftara sesleniyorum: sivaslılar geçen sene yaptıklarını yine yapacaklarıdr. provoke edeceklerdir. lütfen tahriklere kapılmayın. sivaslıları illa dövecekseniz maç sırasında değil maç bittikten sonra stad dışında dövün lütfen.
Yorum
-
Samsun'dan 2 otomobil gideceğiz inşaallah.
Hayırlısıyla galip geliriz İnşaallah.
Geçen yıl da Sivas maçınday'dım, eğern benden kaynaklandığını düşünen varsa gitmeyeyim. Zaten bahane arıyorum
Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...
Yorum
-
Hiç kusura bakmayın ama son zamanlarda sıkça rastladığım türden böylesine garip garabet istatistikleri nereden elde ediyorsunuz yahu?İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutboldan cok iyi anladigini iddia eden Trabzonlularin maalesef %70´i futboldan anlamiyor.
Hani böyle bir iddiada bulunabilmek adına elinizdeki somut argümanlar nedir merak ettim?
Şu gezegenin dört bir yanında yaşayan yaklaşık 5 milyon TS taraftarının ben de dahil genelini birden kapsayacak böylesi bir ithama şurada atılan 5-10 post ile mi ulaşıyoruz yoksa çevrenizde maç sonralarında geyik çevirme fırsatını bulduğunuz birkaç TS taraftarı vasıtası ile mi?
Ya da tüm dünya genelinde bir kamuoyu araştırması yaparak mı bu dahiyane(!) tespite ulaştınız?
Peki bizden sayıları daha fazla olan Üç Cücük taraftarlarının yüzde kaçının futboldan ne derece anladığı yönünde istatistiki bir veri var mıdır?
Sahi sizler bu yüzde yetmişlik mi yoksa otuzluk kısımda mı görüyorsunuz kendinizi
Öyle ya.. Herkes aynı şeyi zikretmeye başlarsa yüzde yetmişlik kısma kimleri koyacağız
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutboldan cok iyi anladigini iddia eden Trabzonlularin maalesef %70´i futboldan anlamiyor.
Mesela Gökhan Ünal...Bu adam bu takima 2 sezon hizmet vermek icin geldi. Yani sonrasi takima en az 8-10 milyon Euro kazandirmak icin. Oynadigi partneri Umut, top kontrol edemeyen, kisacasi sadece kosan o.
Gökhan´in tek problemi Umut gibi biriyle yeterince uyumlu oynayamamasi. Uzun uzun anlatmaya gerek yok, anlayan anlar.
Sivas macina gelince, ilk 30 dk. müthis bir futbol bekliyorum ama tek sorun Umut iste!!!
O ilk 30 dk. da gol veya golleri bulursak, fark bile yaratabiliriz. Sahsen bu mactan hic mi hic korkmuyorum.
Besiktas bile Delgado´sunu, Nobre´sini bize karsi oynatamiyorsa, gerisini Sivas düsünsün.
abi herşeye tamam da hani senin fikrin saygı duyarımda bende takıldım niye %70, hani 60 değil 90 değil yetmiş,BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
Sana detayli bir sekilde anlatirdim ama o kadar zamanim yok maalesef.İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç kusura bakmayın ama son zamanlarda sıkça rastladığım türden böylesine garip garabet istatistikleri nereden elde ediyorsunuz yahu?
Hani böyle bir iddiada bulunabilmek adına elinizdeki somut argümanlar nedir merak ettim?
Şu gezegenin dört bir yanında yaşayan yaklaşık 5 milyon TS taraftarının ben de dahil genelini birden kapsayacak böylesi bir ithama şurada atılan 5-10 post ile mi ulaşıyoruz yoksa çevrenizde maç sonralarında geyik çevirme fırsatını bulduğunuz birkaç TS taraftarı vasıtası ile mi?
Ya da tüm dünya genelinde bir kamuoyu araştırması yaparak mı bu dahiyane(!) tespite ulaştınız?
Peki bizden sayıları daha fazla olan Üç Cücük taraftarlarının yüzde kaçının futboldan ne derece anladığı yönünde istatistiki bir veri var mıdır?
Sahi sizler bu yüzde yetmişlik mi yoksa otuzluk kısımda mı görüyorsunuz kendinizi
Öyle ya.. Herkes aynı şeyi zikretmeye başlarsa yüzde yetmişlik kısma kimleri koyacağız
Buraya üye olmamin tek sebebi Nuri Albayrak gibi birini Trabzonspor taraftarina karsi uyarmakti. Ama sadece normal bir Vatandas oldugum icin kaale bile alinmadi.
Gäkhan´in iyi veya kötü bir futbolcu, daha dogrusu büyük takim golcüsü oldugunu anlamak icin, partnerinin Umut degil, (mesela Gökdeniz´le oynamis olsa) adam gibi bir santraforla oynamis olmasi gerek.
Ha bu arada 3 cacik taraftari beni hic hic ilgilendirmiyor. % l70 lik rakamada burada, yani Trabzonspor´un Dünya üzerindeki en büyük taraftar sitesini baz alarak yorumluyorumEn son Fanatik28 tarafından düzenlendi; 16.11.2008, 00:39.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
Yorum
-
Allah(c.c) gani gani rahmet eylesin.İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan Ocaklı vefat etmiş arkadaşlar
duruşuyla bizi iyi temsil eden bi sanatçımızdı.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
Rakamlara takilma lütfen, elimde bir ölcü cihazi yok maalesef. Benim görüslerim burada, yani Trabzonspor´un en büyük taraftar sitesinden baz alarak yapilmistirİlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi herşeye tamam da hani senin fikrin saygı duyarımda bende takıldım niye %70, hani 60 değil 90 değil yetmiş,TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
Yorum
-
peki abi bir sorum daha var sen bu %70 i.çinde misin dışında mısın. . .İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakamlara takilma lütfen, elimde bir ölcü cihazi yok maalesef. Benim görüslerim burada, yani Trabzonspor´un en büyük taraftar sitesinden baz alarak yapilmistirBİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
halen daha bıkmadık isimler üzerinden eleştiri yapmaya. yok gökhandı yok hüseyindi yok umuttu... isimler üzerinden konuşmak asmak kesmek göklere çıkarıp yerin dibine indirmek... verilen emekleri, iyi niyeti, gözardı etmek, metihiye düzdüğümüze bi süre sonra hakaretler edip yargılamak... bütün bunlara da eleştiri demek.
Yorum
-
Ben kendimi disinda görüyorum. Niye mi dersin. Ben 96 yilini en aci yasayanlardanim. Ona ragmen, ertesi gün düsündügüm, bu taqkimin kesinlikle dagilmamasi, yani taraftarin onun yaninda olmasi idi. Ama maalesef olmadi.İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki abi bir sorum daha var sen bu %70 i.çinde misin dışında mısın. . .
Mesela 2004 sezonundan itibaren, yani Sampiyonlugu kovaladigimiz yillarda bile iyi bir futbol oynamiyorduk, sadece kisisel beceri ile maclari kazaniyorduk. Iste o zaman bile takimin müthis bir futbol oynadigini söyleyenler cogunluktaydi burada (O zaman sadece misafir olarak giriyordum buraya). Iste yanlis burada, önemli olan o andaki durumu analiz édebilmekTS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum