bide bakiyorsunuz son mac sivas aslanlar gibi cikiyor ve berabere oynuyor ve biz sampiyon oluyoruz ?!? neden olmasin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
inşalla şampiyonluk son maça kalmaz,keza olamassak'da bu hafta dan itibaren kopsun,düşünün fener sivasta yeniliyor biz galibiz,dk 85 ve 90 artı uzatmada fener galibiyet golünü atıyor,korkum oki son maça kalırsa ve averajla giderse bir çok can gidecek olması
ALLAHIm bize bu sene eğer hakkımızsa şampiyonluk yaşamayı nasip eylesinEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 28.04.2011, 11:22.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Dün gece Bahattin GÜNEŞ ile benimde üyesi olduğum bir grupta konuştuk ''ESKİŞEHİR maçından sonra abimi gördüm çok sinirli ve karamsardı,Trabzon sevgisi ağır bastığı için Trabzon'a geldi para ile işi olmaz dedi,birde şunu söyledi takımımız çok zayıf keşke 9 puanlık fark kapanmasa idi daha rahat olabilirdik ama artık bundan sonra fb her türlü oyuna girecektir''dedi.
Buradan düşündüğüm sonuç inşallah çıkmaz.Allah'ım bize yardım et yarabbim,oyuncularımıza güç kuvvet ver ilahi adaletin tecelli eder İNŞALLAH.
Yorum
-
bu sabah öğrendim ki, bir arkadaşın tanıdığı eskişehir maçını dışarıda seyredip eve geldikten sonra "bu sene de şampiyon olamayacağız herhalde" dedikten sonra kalp krizi geçirmiş. son sözleri bu olmuş. çok üzüldüm.
biz öylede böylede severiz bu takımı. olmadı seneye de kovalarız 7'yi. kim ne derse desin. önce sakin olalım.Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
Karabük'ün ilk yarı oyununu gördük benim karabük'ten umudum yok benim umudum ibb nin fb ye ters gelmesi birde a.gücü 'nde fatih tekke ve gabriç arkadaşlarını da motive ederse oradan puan alabilirler ama motive olmalıyız bizim şu saatten sonra kaybedecek birşeyimiz yok ama FB lider olduğu için onların var...İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaziantep maçında Karbük diye bağıralım tüm stad, hep beraber
Yorum
-
Babam'da ayni seyi söylüyor ama imkansiz, sonucta 27 senede bir olan bir olay buİlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerinde kal

Öneri icin tskİlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. seçenek. Uçak biletine dikkat edin, kalmayabilir.
Neden 2. secenegi önerdiginizi ögrenebilirmiyim? Sonucta sampiyonluk maci olan Karabük macinda herkes olmak ister. Birde o macin Istanbul'da olma ihtimali var, atmosferi düsünebiliyormusunuz
.
Yorum
-
Çok takım var böylesi yok...
Üç sene önce...
Galatasaray ile Fenerbahçe şampiyonluk için çekişiyordu. Süper Lig’in yeni ekibi Büyükşehir Belediye, Fenerbahçe’yi 2-0 yendi, 2-2 berabere kaldı, toplam 5 puanını buhar etti. Aynı Büyükşehir Belediye, Galatasaray’la 2-2 berabere kaldı, 3-0 yenildi, toplam 2 puanını buhar etti. Dolayısıyla, Belediye faaliyetleriyle 3 ***
İki sene önce...
Beşiktaş ile Sivas şampiyonluk için çekişiyordu. Tıpkı şimdi olduğu gibi, bitime sadece 4 hafta kala... Sivas liderdi. Belediye’ye 2-1 yenildi. Liderlik Beşiktaş’a geçti, şampiyon oldu. Böylece, Belediye sadece şampiyonu belirlemekle kalmadı, tarihin akışını da değiştirdi. Çünkü, en kritik noktada çarpmasaydı, Sivas şampiyonluğa ulaşacak, Bursa’dan önce 5’inci büyük olacaktı. Bu onur, Ertuğrul Sağlam’a değil, Bülent Uygun’a yazılacaktı.
Geçen sene...
Bursa ile Fenerbahçe şampiyonluk için çekişiyordu. Fener’e 1-0 yenildi, 2-1 yendi. Bursa’ya 6-0 yenildi, 2-1 yendi. Kimsenin gözünün yaşına bakmadı, iki şampiyon adayını da tokatladı yani... Her galibiyetinde veya her mağlubiyetinde, ligin zirvesini değiştirdi, ecel terleri döktürdü. Üstelik, Fener’i 2-1 yendiği maçta, 83’üncü dakikaya kadar berabere gidiyordu, o bir puanı verseydi, gene ligin kaderini değiştirecek, 5’inci büyüğümüz olmayacaktı.
Bu sene?
Fener’e 1-0 yenildi.
Trabzon’a 3-1 yenildi.
Henüz puan alamadı.
İkisiyle de maçı var.
Süper Lig’e çıktığından beri, her sezon istisnasız, şampiyonluğa oynayan iki ekipten de puan aldığını düşünürsek... Belediye ve Abdullah Avcı henüz son sözünü söylemedi!
Özetle.
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon maçlarına ‘derbi’ diyoruz ama... Görmemek için sanırım kör olmak lazım... Hiçbir derbi ‘Belediye derbisi’ kadar etkili değil Süper Lig’de.
Yılmaz ÖzdilEn son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 28.04.2011, 18:06.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebide bakiyorsunuz son mac sivas aslanlar gibi cikiyor ve berabere oynuyor ve biz sampiyon oluyoruz ?!? neden olmasin
daha dune kadar fenerium urunleriyle idman yapan sixvas mi? pek sanmiyorum..
Yorum
-
Armayı her gördüğünde bordooo diye bağırıp laylaylay... yapıyorİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuklar olgunlardan daha inançlı
Yorum
-
Bunun nedeni de basit aslında (:İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuklar olgunlardan daha inançlı
Ki pek de haksız sayılmazlar...Hamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum