Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bide bakiyorsunuz son mac sivas aslanlar gibi cikiyor ve berabere oynuyor ve biz sampiyon oluyoruz ?!? neden olmasin
    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Gaziantep maçında Karbük diye bağıralım tüm stad, hep beraber

Yorum

• inşalla şampiyonluk son maça kalmaz,keza olamassak'da bu hafta dan itibaren kopsun,düşünün fener sivasta yeniliyor biz galibiz,dk 85 ve 90 artı uzatmada fener galibiyet golünü atıyor,korkum oki son maça kalırsa ve averajla giderse bir çok can gidecek olması

ALLAHIm bize bu sene eğer hakkımızsa şampiyonluk yaşamayı nasip eylesin
        En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 28.04.2011, 11:22.
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Dün gece Bahattin GÜNEŞ ile benimde üyesi olduğum bir grupta konuştuk ''ESKİŞEHİR maçından sonra abimi gördüm çok sinirli ve karamsardı,Trabzon sevgisi ağır bastığı için Trabzon'a geldi para ile işi olmaz dedi,birde şunu söyledi takımımız çok zayıf keşke 9 puanlık fark kapanmasa idi daha rahat olabilirdik ama artık bundan sonra fb her türlü oyuna girecektir''dedi.
          Buradan düşündüğüm sonuç inşallah çıkmaz.Allah'ım bize yardım et yarabbim,oyuncularımıza güç kuvvet ver ilahi adaletin tecelli eder İNŞALLAH.

Yorum

• bu sabah öğrendim ki, bir arkadaşın tanıdığı eskişehir maçını dışarıda seyredip eve geldikten sonra "bu sene de şampiyon olamayacağız herhalde" dedikten sonra kalp krizi geçirmiş. son sözleri bu olmuş. çok üzüldüm.

biz öylede böylede severiz bu takımı. olmadı seneye de kovalarız 7'yi. kim ne derse desin. önce sakin olalım.
            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gaziantep maçında Karbük diye bağıralım tüm stad, hep beraber
              Karabük'ün ilk yarı oyununu gördük benim karabük'ten umudum yok benim umudum ibb nin fb ye ters gelmesi birde a.gücü 'nde fatih tekke ve gabriç arkadaşlarını da motive ederse oradan puan alabilirler ama motive olmalıyız bizim şu saatten sonra kaybedecek birşeyimiz yok ama FB lider olduğu için onların var...

Yorum

• Bence her şey son hafta belli olacak...

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yerinde kal
                  Babam'da ayni seyi söylüyor ama imkansiz, sonucta 27 senede bir olan bir olay bu

İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2. seçenek. Uçak biletine dikkat edin, kalmayabilir.
                  Öneri icin tsk Neden 2. secenegi önerdiginizi ögrenebilirmiyim? Sonucta sampiyonluk maci olan Karabük macinda herkes olmak ister. Birde o macin Istanbul'da olma ihtimali var, atmosferi düsünebiliyormusunuz
                  .

Yorum

• Çok takım var böylesi yok...

Üç sene önce...

Galatasaray ile Fenerbahçe şampiyonluk için çekişiyordu. Süper Lig’in yeni ekibi Büyükşehir Belediye, Fenerbahçe’yi 2-0 yendi, 2-2 berabere kaldı, toplam 5 puanını buhar etti. Aynı Büyükşehir Belediye, Galatasaray’la 2-2 berabere kaldı, 3-0 yenildi, toplam 2 puanını buhar etti. Dolayısıyla, Belediye faaliyetleriyle 3 ***

İki sene önce...

Beşiktaş ile Sivas şampiyonluk için çekişiyordu. Tıpkı şimdi olduğu gibi, bitime sadece 4 hafta kala... Sivas liderdi. Belediye’ye 2-1 yenildi. Liderlik Beşiktaş’a geçti, şampiyon oldu. Böylece, Belediye sadece şampiyonu belirlemekle kalmadı, tarihin akışını da değiştirdi. Çünkü, en kritik noktada çarpmasaydı, Sivas şampiyonluğa ulaşacak, Bursa’dan önce 5’inci büyük olacaktı. Bu onur, Ertuğrul Sağlam’a değil, Bülent Uygun’a yazılacaktı.

Geçen sene...

Bursa ile Fenerbahçe şampiyonluk için çekişiyordu. Fener’e 1-0 yenildi, 2-1 yendi. Bursa’ya 6-0 yenildi, 2-1 yendi. Kimsenin gözünün yaşına bakmadı, iki şampiyon adayını da tokatladı yani... Her galibiyetinde veya her mağlubiyetinde, ligin zirvesini değiştirdi, ecel terleri döktürdü. Üstelik, Fener’i 2-1 yendiği maçta, 83’üncü dakikaya kadar berabere gidiyordu, o bir puanı verseydi, gene ligin kaderini değiştirecek, 5’inci büyüğümüz olmayacaktı.

Bu sene?

Fener’e 1-0 yenildi.
                    Trabzon’a 3-1 yenildi.
                    Henüz puan alamadı.
                    İkisiyle de maçı var.

Süper Lig’e çıktığından beri, her sezon istisnasız, şampiyonluğa oynayan iki ekipten de puan aldığını düşünürsek... Belediye ve Abdullah Avcı henüz son sözünü söylemedi!

Özetle.
                    Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon maçlarına ‘derbi’ diyoruz ama... Görmemek için sanırım kör olmak lazım... Hiçbir derbi ‘Belediye derbisi’ kadar etkili değil Süper Lig’de.

Yılmaz Özdil
                    En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 28.04.2011, 18:06.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bide bakiyorsunuz son mac sivas aslanlar gibi cikiyor ve berabere oynuyor ve biz sampiyon oluyoruz ?!? neden olmasin

daha dune kadar fenerium urunleriyle idman yapan sixvas mi? pek sanmiyorum..

Yorum

• Hazırım bekliyorum sonuna kadar!

Yorum

• 7li resmi çekene kadar canım çıktıBi tane serenderin penceresinden sarkıttık çocuğu

Yorum

• Çocuklar olgunlardan daha inançlı

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çocuklar olgunlardan daha inançlı
                              Armayı her gördüğünde bordooo diye bağırıp laylaylay... yapıyor

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çocuklar olgunlardan daha inançlı
                                Bunun nedeni de basit aslında (:
                                Ki pek de haksız sayılmazlar...
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim