Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=kelesch;1917339994]
    İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    (1+9+6+7)+(2+0+1+1)=27(yıl aradan sonra)
    sezon(2+0+1+0)+(2+0+1+1)=7(.kupa geliyor)

eski yorumlarda böyle bir yorum gördüm... araları kurcalamadım belki ekleyen vardır ama şöyle bir eklenti yapim
    (20+10)+(20+11) = 61 bu kadar tesadüf olamaz dimi
    Ben de ilave olarak şunları söylemek istiyorum. Brozek kardeşleri transfer ettik, yaşları 27. Trabzonspor'umuz en son 27 sene önce şampiyon oldu. Yani Brozekler yeni doğmuş. Demek ki burada da bir tevafuk diyorum. 61= 6 + 1 bu da ilginç. Neyse hayırlısı olsun.
    TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• doğduğum günden beri hazırda bekliyorum..!
      aşkımızı pankartlara yazdık

Formami sırtıma değil ruhuma giydim..!

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şampiyon olduğumuz gün insanlar Borsaya mermi hiiselerine yatırım yaparlar 1 e 1000 kazanırlar
        sakasi bile korkunc geliyor insana kardesim.

Karadeniz insani icin silah namustur bilirim ama, yanlislikla vurulan biri olursa? ki daha once basimiza cok geldi millet olarak,bence insan hayati herseyden onemli.

Bizim insanlarimiz boyle kutlamalari merakli coskulu bi sekilde balkonlardan izler ki genelikle cocuk ve kadinlar balkondan izler o sirada sevincten ucan gencin biri 14lugu bosaltie ve.... bu filmi cok gorduk...

Bunu nedenmi yazdim....boyle kutlamalarda kardesi olen birisiyle tanistim sanirim Dunya kupasi macinin sonundaki kutlamalarda kardesi olmus,bana sordugu sey suydu ; senin kardesin boyle bir kutlamada olse bir daha futbolun f'siyle ilgilenirmisin?
        sakin olun...

Yorum

• [QUOTE=TAMTÜRK61;1917340830]
          İlk olarak kelesch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben de ilave olarak şunları söylemek istiyorum. Brozek kardeşleri transfer ettik, yaşları 27. Trabzonspor'umuz en son 27 sene önce şampiyon oldu. Yani Brozekler yeni doğmuş. Demek ki burada da bir tevafuk diyorum. 61= 6 + 1 bu da ilginç. Neyse hayırlısı olsun.
          helal olsun Devlet Bahceli bile bu kadar ince hesap yapamazdi
          sakin olun...

Yorum

• İlk olarak demiahme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tesekkurler

Isim geregi bu sene trabzona gitmem gerekecek. Bu iki macin tarihine ayarlamak istiyorum. Insallah tarihler dogrudur

Bu tarihler kabataslak verilen, tüm maçları pazar gününde varsayarak yazılan tarihler.

Yani maç diğer günlerde olursa sizin için sıkıntı olabilir.Maç tarihleri 2-3 hafta evvelden kesinleşiyor diye biliyorum..
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Ya o değil de eğer şampiyon olursak tüm Türkiye ve Avrupa Trabzona akacak şehir dolacak valla
              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Aramızda kalsın, Allah nasip ederse Trabzonspor'un berabere kaldığı veya yendiği taktirde şampiyon olacağı maça gitmek istiyorum.
                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• ... ...

1967 Mesajım Hatrına Burayı Yakıyorum

Oleyy Oleeyyy Oley OLeeyyy Şampiyonnn Trabzoooonnnnnn !!!!!

:meşale1::meşale1: ....
                  En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 04.01.2011, 01:40.
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Şampiyonluk yürüyüşüne o kadar çok eşlik ettim ki sayısını unuttum.

Ama sonunda bayrağı dikmek nasip olmadı,sadece yürüdüm.

Bu yürüyüşler beni (her hayal kırıklığından sonra) o kadar güçlü hale getirdiki,artık kendimi Yenilmez Pehlivan hissediyorum.

Donanım olarak maksimumdayım.

Fizik kondisyon ve mental olarak sınırları zorluyorum.

Kafamdaki tüm tereddütleri eleyip,finale kilitlenmiş durumdayım.

Hiç bu kadar güçlü olmamıştım.

Bu sefer gerçekten hazırım.

SİLAHSIZ bir ŞAMPİYONLUK kutlamasına,

ben hazırım uşaklar...
                    En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                    Erdal Hoş

Yorum

• lig baslasada alsak maclarmizi kaldirsak artik su kupayi ya olalim sartik sampiyon daha sampiyonluk görmedim ya dogdumdan beri ))) artik bi ambargoyu koyalim bu takimlada kacirirsak cok kötü olur isallah sampyion oluruz
                      FIRTINA61

Yorum

• 6 şampiyonluğumuz var 7.yi kovalıyoruz.
                        İstanbuldaki Sultan Ahmet Camii'nin 6 minaresi var. 7. şampiyonluğumuz ile 7. minareyi ardından 8. şampiyonluk ile 8. minareyi dikelim.şampiyon oldukça çoğaltalım minareleri.

http://www.islamimekan.net/wp-conten...AhmetCamii.jpg (Kaynak)
                        TrabzonspoR

Yorum

• hazırız ama nasıl kutlarız işte orası ...
                          Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Çok istiyorum şampiyonluğu çok..
                            Şampiyonlar liginide.. Düşünsenize rakip real madrid.. Maç günü satılan özel 'Trabzonspor-Real madrid' üzerinde maçın tarihini yazan atkılardan almak..Takımımı desteklemek ve Morinho lu madridi avni akere gömmek..
                            ÇOk mu çok oluruz?
                            Şimdi siz bana 'fazla uçma' diyeceksiniz..
                            27 yıldır şampiyonluğu hayal ediyoruz zaten birazda bunu edelim..
                            Hadi Trabzonsporum biz hazırız seni bekliyoruz..

Yorum

• 6161. mesajim bu basliga olacak... insallah ugur getirir

Yorum

• 7 yolda 8 e hazırlanın !
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim