böyle gidersek forumun en eski başlığı olma yolunda emin adımlarla ilerleyecek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Önce Yönetim hazır olacak
Bu hazırlığı yapacak kaliteli Hoca getirecek takımın başına
Kaliteli adamları Yönetime alacak.
Sen istediğin kadar hazır ol sıradan yöneticilerle,
Sıradan bile Olmayan hocalarla Hazır olsan ne olur hazır olmasan ne olur.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
aynen katılıyorum, çok doğru tespitlerİlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce Yönetim hazır olacak
Sıradan bile Olmayan hocalarla Hazır olsan ne olur hazır olmasan ne olur.
TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
.....
81 İl var Ülkemde ve biri hariç hepsi şampiyonuğu kutluyor sokaklarda her yıl, Bizim mahalle bekliyor, bizim sokaklar, bizim uşaklar... O Kupayı Hasretle Özlemle Bekliyor.. Sıkılmadık, Yılmadık.. Çünkü Hasret arttıkça özlem kavuşmalar daha öte oluyor biliyoruz. Biz yani bordo mavi yürekler birgün yeniden şampiyonluğun öyküsünü yazacağız En ötesini yaşayacağız kavuşlamarın, O gün karadeniz taşacak toprak bordo kokacak yağmur mavi yağacak....!
Allahın izniyle inanıyoru vbaşaracağız!
NOT: mesaj sayım 6161 olduğu için bu mesajı anlamlandırmak istedim.
Yorum
-
aynen..gerçekleri görmek lazım..bu zihniyet bizi şampiyon değil..6.yapar..İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce Yönetim hazır olacak
Sıradan bile Olmayan hocalarla Hazır olsan ne olur hazır olmasan ne olur.beşikdüzü_akkese
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum