İlk olarak geronimo35 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
amİn...............2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
-
o gün dünya duracak
o gün zaman duracak
içimizdeki volkanları püskürteceğiz karanlığa
aydınlanacak dünya aydınlacak her yer
gözyaşlarımız dökülecek karadenize
karadeniz dalgalanacak kıyamet kopacak
ölenler dünyaya gelmek isteyecek
yaşayanlar için ölüm bir hiç olacak
o gün var ya o gün
işte o gün öyle bir gün olacakKOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
- Hertürlü sonuca hazırım
ne olursa olsun bu takımın arkasındayım...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Arkadaşlar bugün Yunan mitolojisi hakkında birşey okudum paylaşmak istiyorum.
derler ki, Zeusun oğlu Perseus yeraltı tanrısı kötü Hadesi alt etmek için 7 gün 7 gece yol kateder, yolculuğun 3. gününde kutsal topraklara (yani kitaba göre medusanın tapınağı olarak geçiyor) uğrar, kutsal topraklarda muazzam bir güç kazandıktan sonra 7. gün Hadesi alt eder.
şimdi hikayeye göre 3. gün kutsal topraklara gidiyor bu eleman, biz 3. aydayız ve Trabzonspor 3. ay kutsal topraklara gidiyor, ve yolculuğun 7 gün olduğu söylendiğine göre 7 nin anlamını söylememe gerek yok sanırım.
umarım bunlar bir işarettir 7 nin habercisidir, hikaye "eubilos mytlogias" kitabından alıntıdır, üniversitede mitoloji dersi gören bir arkadaşın kitabı, inanılmaz bir tesadüf!
Ayrıca Perseus, Zeusun ölümlü bir kadından olma 6. oğludur, kötülükler ve yeraltı tanrısı Hadesle en son savaşında perseus tam hadesi yenmek üzereyken son anda bir hile ile perseusu taşa çevirir...
yukarıdaki yazıda 6. oğludur diyor yani tesadüf ki bizimde 6 şampiyonluğumuz var, hadesi son anda yenmek üzereyken hades son anda hile yapar, bu da 96 da feneri tam yenmek üzereyken hile ile bizi yendikleri olayını insanın aklına getiriyorEn son muharrematasoy tarafından düzenlendi; 24.03.2011, 01:53.
Yorum
-
A = 1
b = 2
c = 3
ç = 4
d = 5
e = 6
f = 7
g = 8
ğ = 9
h = 10
ı = 11
i = 12
j = 13
k = 14
l = 15
m = 16
n = 17
o = 18
ö = 19
p = 20
r = 21
s = 22
ş = 23
t = 24
u = 25
ü = 26
v = 27
y = 28
z = 29
-----------------------------------
''Trabzonspor'' kelimesinin harflerinden yukarıdaki değerlerle yapılacak hesapta;
24+21+1+2+29+18+17+22+20+18+21=193
1x9x3=27
hasret sona eriyor
Matematik yalan söylemez. 27 yıl sonra şampiyonluk geliyor.
Yorum
-
Bir sonraki kongrede MHP genel başkanlık adaylığını koyabilirsin. Bence Bahçeli matematiğinden daha üstün buİlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA = 1
b = 2
c = 3
ç = 4
d = 5
e = 6
f = 7
g = 8
ğ = 9
h = 10
ı = 11
i = 12
j = 13
k = 14
l = 15
m = 16
n = 17
o = 18
ö = 19
p = 20
r = 21
s = 22
ş = 23
t = 24
u = 25
ü = 26
v = 27
y = 28
z = 29
-----------------------------------
''Trabzonspor'' kelimesinin harflerinden yukarıdaki değerlerle yapılacak hesapta;
24+21+1+2+29+18+17+22+20+18+21=193
1x9x3=27
hasret sona eriyor
Matematik yalan söylemez. 27 yıl sonra şampiyonluk geliyor.
-I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
disruption it would bring with it -
Yorum
-
Fenerbahçe'nin de maçlarını izliyorum da özellikle son 4 haftadır birşey oynamadan kazanıyorlar. Bursa'dan ümitliyim. Biz de Konya'yı yenerek tekrar lider olursak, bence daha bırakmayız.-I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
disruption it would bring with it -
Yorum
-
buna göre 32. haftada şampiyonluğumuzu resmen ilan etmiş oluruz, büyükşehir belediyespor maçında da sahamızda kupa kaldırırız.İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor v Konyaspor ......3
Galatasaray v Trabzonspor .....3
Trabzonspor v Bursaspor ......1
Eskişehirspor v Trabzonspor .....3
Trabzonspor v Gaziantepspor ......3
Bucaspor v Trabzonspor ......3
Trabzonspor v Büyükşehir Bld. .....1
Kardemir Karabük v Trabzonspor .....3
TS :60 + 20 = 80
Fenerbahçe v Bursaspor .......3
Eskişehirspor v Fenerbahçe ....0
Fenerbahçe v Gaziantepspor ....1
Bucaspor v Fenerbahçe .........3