Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Avusturyada kaliyorum, olasi bir sampyionlukta mutlaka Türkiyede bulunmak istiyorum. Sakarya'da ve Trabzon'da kalacak yerim var.

Sizce Istanbul'a uyup, ordan Sakarya'ya; oradanda Karabük'e maca mi gitsem, yoksa
    Maci Avusturya'da izleyip ertesi gün Trabzon'a mi ucsam?

Cevap bekliyorum, iyi bir fikir önerirseniz sevinirim
    .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Avusturyada kaliyorum, olasi bir sampyionlukta mutlaka Türkiyede bulunmak istiyorum. Sakarya'da ve Trabzon'da kalacak yerim var.

Sizce Istanbul'a uyup, ordan Sakarya'ya; oradanda Karabük'e maca mi gitsem, yoksa

Yerinde kal
      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu saatten sonra geri dönüş yok artık bu yolda her yol mübahtır.
        Her yol mübahsa kapatalım kulübü.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bağdatta Turlamaya hazırım !
          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Kalbim dayanmayabilir

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben Avusturyada kaliyorum, olasi bir sampyionlukta mutlaka Türkiyede bulunmak istiyorum. Sakarya'da ve Trabzon'da kalacak yerim var.

2. seçenek. Uçak biletine dikkat edin, kalmayabilir.
              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• O günlerde zenith te olurum, biz de orada kutlarız şampiyonluğumuzu. Göster o günleri bana yarab.
                Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• ben zaten 7.ye sezon basından beri hazirimi,yakacam istanbulu
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• Neden oldugunu bilmiyorum ama cok rahatım.Sanki Şampiyon olacağımızı garantilesek bu kadar rahat olmazdım.Aynı rahatlık ilk yarıdaki fener macında ve süper kupa finalindede vardı.İnşallah 7 geliyor...

Yorum

• haziriz. olursak su Fb yi eze eze yapmıs olcazz ancaakk
                      oyle ki Hersey Fb lehine.

Adamlarin lugano iti hala oynuyor. bir macta 3 kırmızı yemesi gerekirken.
                      penalti resmen maci bucadan aldi. Buca gucsuz takım dayanamadi.

fenerasyon arkalarında. hakemler aynı sekilde.
                      Kendimize guveniyoruz.

Ben aynı sekilde
                      Abdullah Avcı yaa.
                      dost sehir karabuk e.
                      ve her firsatta azize ye dusman aciklamalar yapanGokcek e de guvenmek istiyorum
                      sivas a kalirsa zaten halimiz harap.
                      13 Vitor Hugo

Yorum

• 24 gün kaldı, şaka maka 7 geliyor
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Amin inşallah...Resim ve söz,çok güzel...
                          Zaten Şampiyon olamazsak sileceğim.Çünkü moralimi bozuyor o resim.tam unutmaya çalışırken aklıma geliyor
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• 14 macta 50 puan toplamis fener, aglaya aglaya nereye geldiler. gozum sampiyonlukta degil bizim olmamamiz onemli degil benim icin ama bu adaletsizlik canima tak etti. adalaetli bir ligde biz suan en az 7 puan ondeydik.. Allaha havale ediriyorum bunlari Allahindan bulsunlar. Ben suandan itibaren sampiyon takim gozuyle izliyorum Trabzonsporumu. Helal olsun hepinize cocuklar hem rakiplere, hem hakemlere, hem kendi taraftarina karsi savasmak okadar kolay degil. herseyin en iyisine layiksiniz...
                            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Hiç hazır olmadıgım kadar hazırım...EsEs maçından sonra dahada çok hazır hissediyorum kendimi...Tabiki şunu hep söyledim...Biz 4 maçımızı alırsak ŞAMPİYONUZ...gerisini düşünmeyin...
                              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk yarı sonu itibariyle çizilebilecek en kötü senaryo oluştu ve Fb tarihte görülemeyecek(var mıdır bilmiyorum?) bir performansla 13 maçta sadece 2 puan kaybetti. Biz ise ilk yarıdaki performansımızın 2 puan altında yani 28 puan aldık. Buna rağmen hala şampiyonlukta şartlar eşit. Fb'nin deplasmanları bize nazaran daha zor ve deplasmanlarda kötü oynadıkları bir gerçek. Karabük ve Sivas deplasmanlarında yine bir kahraman hakem(!) çıkmaz ise Fb puan kaybedecektir. Önemli olan bizim G.Antepspor'u yenip kalan 3 maçımızı kazanmamız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim