Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belki yanılıyorumdur ama izlemlediğim kadarıyla karamsar hava içinde olanlar genellikle 30 yaş üzerinde olanlar.Yani 96 senesini net hatırlayabilenler.
    Hala o psikolojiden kurtulunamamış maalesef.

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      müzedeki ışıklandırma niye yeşil, sarı ve mavi. bordo-mavi olması gerekmez mi?
      müzedeki renkler değişken. yani sarı gordugunuz bir müddet sonra pembe mavi kırmızı yeşil öyle değişiyor. yargılarken biraz insaflı olun .. sizin düşündüğünüz kadar başkalarıda düşünüyor !!!
      u will need justice at the end..

Yorum

• Şu anki duruma bakıyorum da iyi ki son maçımız deplasmandaymış. Bunu eleştiri olarak söylemiyorum şayet ben de Trabzon' da son maça gitsem ve o maç şampiyonluk maçı olsa çömelirdim bir köşeye ne kadar dua sure var hepsini okurdum. Bunu da genele yayınca staddan çıt çıkmazdı.
        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Trabzonspor canımız ciğerimiz, şampiyonluk da içimizde ukde, ama kim ne derse desin bu sene de avucumuzdan kaçıp gitmiştir. Bu süreç bizim değil Fenerbahçe'nin sürecidir. Liderlik tek avuntu, bakalım o da gidince neye sarılacak insanlar.

Ben 7'ye yıllardır hazırım da benim hazır olmamla olmuyor bu işler. Ömür beklemekle geçti gidiyor..
          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak outoftime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kritik buca maçında kilidi açtı
            galatasaray maçında attığı ilk golü unutmayalım
            ibb maçında lehimize verilen penaltı golden de değerliydi
            burak kadar olmasa da faydalı işler yaptı
            ben size jajanın bize kazandırdığı ne var diye sorsam?
            bursaya attığı gol dışında...
            Jaja bu takımın forveti değil ama umuttan Çok gol atmıştır,
            Forvet dediğin adam Gol atacak,
            5-6 senedir Umutun kaçırdığı goller yüzünden neler kaçırdık yeter ya hala bıkmadıkmı,Bu adamı savunmaktan,
            BENİM iddiam şu Şampiyonluğa oynuyorum diyen bir takımın tek forveti Umut olamaz,
            Burda Umutun zerre kadar suçu yok,Onun kapasitesi belli yaptığı işler belli Bunda sonra yapacaklarıda belli,her sezon 10 ila 15 gol arası gol atan bir Futbolcu,
            Koskoca Trabzonspou Umutun eline bırakan Umutun atacağı gollere Umut bağlayıp Şampiyon olma hayalİ kuran Yönetim ve teknik ekiptir Bunun sorumlusu,
            Bu sene Şampiyonluk giderse ne olacak,Kim Umutun adını anacak.
            Başlık ne 7 -7 hazırmıyız.?
            Umut Tek forvetse ben Hazır değilim,umuta güvenipte hazırlık yapamam bu kadar açık ve net
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Abi sen ne yaptın.. Şimdi Umut fanları dolacak buraya, seni futboldan anlamamakla, hainlikle suçlayacak. Adam çok koşuyor, rakip stoperleri rahatsız ediyor falan diyecek.

Ölene kadar Umut'la devam..
              Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• cafer abiye çoğu konuda katılıyorum ama gelinen noktada elimizdeki forvetler belli, neden şenol hoca kaliteli ismi belli bir forvet istemedi onuda anlamak güç...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlla Görmek İçin mi Beklenir Güzel Günler , Beklemekte Güzel be Trabzon'um Beklemekte Güzel.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Belki yanılıyorumdur ama izlemlediğim kadarıyla karamsar hava içinde olanlar genellikle 30 yaş üzerinde olanlar.Yani 96 senesini net hatırlayabilenler.
                    Hala o psikolojiden kurtulunamamış maalesef.
                    belkide haklısın 96 yılını yaşayanların tecrübesi çok daha fazla şampiyonluk nasıl kazanılır daha iyi biliyor. biliyoruzki avantaj sadece puan olarak önde olmak değil. asıl avantaj psikolojik avantajdır. örneğin sahamızdaki 2 maçı kazansak ve deplasmanda oynadığımız sıvas maçını kaybetsek hatta manisaya da puan kaybetsek puan olarak belki aynı olurduk ama psikolojik olarak daha iyi olurduk çünkü bu saatten sonra artık sahasıdaki maçlarını alan takımlar şampiyon olacak trabzonspor takımı biliyoruzki deplasmanda her maçı yenilmez. biz çok basit olan yolu karmaşık hale getirdik. ama ben bu sene avniakere ramen şampiyonluğa inanıyorum

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jaja bu takımın forveti değil ama umuttan Çok gol atmıştır,
                      Forvet dediğin adam Gol atacak,
                      5-6 senedir Umutun kaçırdığı goller yüzünden neler kaçırdık yeter ya hala bıkmadıkmı,Bu adamı savunmaktan,
                      BENİM iddiam şu Şampiyonluğa oynuyorum diyen bir takımın tek forveti Umut olamaz,
                      Burda Umutun zerre kadar suçu yok,Onun kapasitesi belli yaptığı işler belli Bunda sonra yapacaklarıda belli,her sezon 10 ila 15 gol arası gol atan bir Futbolcu,
                      Koskoca Trabzonspou Umutun eline bırakan Umutun atacağı gollere Umut bağlayıp Şampiyon olma hayalİ kuran Yönetim ve teknik ekiptir Bunun sorumlusu,
                      Bu sene Şampiyonluk giderse ne olacak,Kim Umutun adını anacak.
                      Başlık ne 7 -7 hazırmıyız.?
                      Umut Tek forvetse ben Hazır değilim,umuta güvenipte hazırlık yapamam bu kadar açık ve net
                      Bir arkadaşım açık ara önde olduğumuz zaman bana "Umut, Engin , Burak'a güvenip de şampiyonluk yoluna çıkılmaz, hiç beklenmedik bir anda yarı yolda kalabiliriz" demişti. Engin neyse de Burak ve Umut'un mevkileri çok kritik. İkisi birden kötü olduğu zaman maç kazanmamız çok zor, nerdeyse imkansız. Birinden biri iyi olduğu zaman yetiyor ama, nerden bileceğiz ikisinin birden kötü olmayacağını.

Santrafor mevkiinde sayısal olarak olarak ligin en zayıf takımlarından biriyiz. Umut ve Pawel'den başka santraforumuz yok, Burak santrafor değil. İşin ilginç tarafı, bu konuda bizim kadar zayıf olan diğer takım da fenerbahçe. Niang ve Semih dışında santraforları yok. Hatta bence fenerbahçe alternatif konusunda bizden çok daha sıkıntılı.

Devre arasında çok iyi bir santrafor alınmalıydı, bence yetmezdi bir de Türk tecrübeli forvet alınmalıydı, gerekirse son dakikalarda girip maçı alabilecek cinsten (Ümit Karan, Cenk İşler gibi) , özellikle de Avni Aker'deki sıkışık maçlarda.
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• artık her maçımız final, yok 2 hafta sonra şu maçımız var yok 5 hafta sonra bu maçımız var dememeliyiz, teker teker bütün maçlara mutlak galibiyet gözüyle bakmamız lazım

Yorum

• 13 hafta kaldı sadece 13
                          Atkıları açıp ''Bir şarkısın sen'' şarkısını söylemeye sadece 13 hafta kaldı.
                          Sabır biraz

Yorum

• Bu futbolla çok zor biz değil Fenerbahçe hakediyor oynadığı futbolla...İlk başta santraforlar kendilerine gelecekler düzgün oynayacaklar..yakaladıklarını azami değerlendirecekler çünkü her zaman 1 dk içerisinde hem gol yiyip hem gol atamazsınız,sonra takım içi ve camia olarak baskıyı azaltmak için çareler bulunmalıdır..
                            En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 01:57.
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu futbolla çok zor biz değil Fenerbahçe hakediyor oynadığı futbolla...İlk başta santraforlar kendilerine gelecekler düzgün oynayacaklar..yakaladıklarını azami değerlendirecekler çünkü her zaman 1 dk içerisinde hem gol yiyip hem gol atamazsınız,sonra takım içi ve camia olarak baskıyı azaltmak için çareler bulunmalıdır..
                              Hocam öyle diyorsun da biz daha iyi oynadık sonuçta 19 maçı , Fenerbahçe son 5 maçtır güzel top oynamaya başladı. Onlarda tökezleyecekler sonuçta.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• biz en azından hakkımızla oynuyoruz, fener kaç maçı hakkıyla oynadı? bir maçında alexe kırmızı göstermezler bir maçta volkan babacan gibi satılmışlar devreye girer ama bizim maçlarda böyle şeyler olsa 10 puan fark atmıştık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim