Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonluğu düşünmeden her maça kendi içinde bakabilsek ne oyuncularda baskı oluşur ne de başka birşey. Teknik kadro bunun üstesinden gelemiyor. Kaldı ki çoklu ortamlarda 7. şampiyonluğa bir şartlama oluştu neredeyse. Tıpkı forumumuzdaki bu başlık gibi.

Yorum

• Ufak bir tespit

Elin oğlu gitti kadrosunu güçlendirdi, bizim ihtiyacımız olan golcüden bir değil iki tane aldılar biz ne yaptık? devre arası yattık doğru dürüst bir transfer bile yapamadık, yok dengeleri bozar yok umut küser yok ilgilenmiyoruz diye her gün uyuttular bizi sonra polonyadan transfer yapmış olmak için 2 tane ne olduğu belirsiz beleşten adam aldılar. Kulübeye transfer yapmayacağız diye buyurmuşlardı aldıkları adamlar 18'e giremiyor...3 tane adam aldılar güya ama oyuna kurtarıcı diye giren adamlar sezer badur ferhat, heyy gidi bunlarla şampiyon olacaktık zağar...

Nitekim bu senede kaçırdık treni, bir daha böyle ortam zor bulunur kaç maçtır olsun bu sene şampiyonuz diye milleti teselli eden ben bile artık ümidimi yitirdim, kimse kendini boşuna kandırmasın biz bu umutla burakla yola çıkarsak böyle olur işte. Uyuz tekeyle yola çıkan çabuk evine dönermiş bizimkisi o hesap.

Ey pinti yönetim, şimdi paraların cebinde kaldı mı? Transfer yapmadığın paracıklarınızla köfte partisi verirsiniz artık, Şenol hoca o aldırdığın adamlarda tribünde çekirdekçilere eşlik eder, iyice havalanan kendini dünya yıldızı sanan futbolcularda defolsun gitsinler, selçuk sevillaya gidecekmiş ulan orta açmayı bilemeyen adam la ligada oynar zaten...

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ufak bir tespit

Elin oğlu gitti kadrosunu güçlendirdi, bizim ihtiyacımız olan golcüden bir değil iki tane aldılar biz ne yaptık? devre arası yattık doğru dürüst bir transfer bile yapamadık, yok dengeleri bozar yok umut küser yok ilgilenmiyoruz diye her gün uyuttular bizi sonra polonyadan transfer yapmış olmak için 2 tane ne olduğu belirsiz beleşten adam aldılar. Kulübeye transfer yapmayacağız diye buyurmuşlardı aldıkları adamlar 18'e giremiyor...3 tane adam aldılar güya ama oyuna kurtarıcı diye giren adamlar sezer badur ferhat, heyy gidi bunlarla şampiyon olacaktık zağar...

Nitekim bu senede kaçırdık treni, bir daha böyle ortam zor bulunur kaç maçtır olsun bu sene şampiyonuz diye milleti teselli eden ben bile artık ümidimi yitirdim, kimse kendini boşuna kandırmasın biz bu umutla burakla yola çıkarsak böyle olur işte. Uyuz tekeyle yola çıkan çabuk evine dönermiş bizimkisi o hesap.

Ey pinti yönetim, şimdi paraların cebinde kaldı mı? Transfer yapmadığın paracıklarınızla köfte partisi verirsiniz artık, Şenol hoca o aldırdığın adamlarda tribünde çekirdekçilere eşlik eder, iyice havalanan kendini dünya yıldızı sanan futbolcularda defolsun gitsinler, selçuk sevillaya gidecekmiş ulan orta açmayı bilemeyen adam la ligada oynar zaten...

Takim hala Lider kacmis olan hicbirsey yok

Bu sene Sampiyonuz!
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Şampiyonluk kaçmadı ,lakin şampiyonluk inançları zayıflıyor..Bu en kötüsü bu galiba...1,2 galibiyet inanç tazelemek için yeterli....
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• buda bir tespit
            takımımızın ve fb nin kalbur üstü takımlardan aldıkları puanlara bakalım

-------TS-------------------------- fb
            ------fb---3 --------------------TS---3
            ------gs---3 --------------------gs---1
            ------bjk---3 -------------------bjk---1
            ----bursa--3 -----------------bursa---1
            --kayseri---1----------------kayseri---0
            --g.antep--3------------ ----g.antep--0
            ------------ ------------------------------
            ----------16 puan-------------------- 6 puan

aramızdaki fark suan 2 puan demek oluyoki biz küçük takımları yenmeyi bilmiyoruz
            sahamızda kaybettigimiz puan 9 fb nin 4
            buda demek oluyoki biz sahamizda küçük takımlari yenmeyi beceremiyoruz.
            sahamızda öne geçtigimiz a.gücü ile berabere kaldık manisaya yenildik.
            ama ne olursa olsun yine form tutacak bunlara gerçek takım nasil olurmus gösterecegiz.
            yönetimde sesini yükseltsin artik. adam TS ye ucuz penaltilar verildi dedi,
            ankaragücü ve antalya maçlarinda penaltilarimiz verilmedi.
            simdi neden sesleri cikmiyo bir hafta berabere kalsinlar yine başlarlar.
            HER ZAMAN İNADİNA TRABZONSPOR
            En son amasya0561 tarafından düzenlendi; 08.02.2011, 22:33.
            2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• hala kendi sahamızda kan kaybetmeye devam ediyoruz. herkes 7 ye hazırda takım tam anlamıyla hazır değil demekki.
              YA SEV YA TERKET

Yorum

• Orda bir kupa var uzakta..
                O kupa bizim kupamızdır...
                Yensek de yenilsek de,o kupa bizim olacaktır...

Yorum

• Aşağıdaki fotoğrafa iyi bakın. Bugün saat 16:00'da açılacak olan Şamil Ekinci müzemizden bir görüntü. Arkada 6 adet kupa var. Önlerinde de üzeri boş bir kaide. Bu sene o da dolacak inşallah. İnanıyoruz.

hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aşağıdaki fotoğrafa iyi bakın. Bugün saat 16:00'da açılacak olan Şamil Ekinci müzemizden bir görüntü. Arkada 6 adet kupa var. Önlerinde de üzeri boş bir kaide. Bu sene o da dolacak inşallah. İnanıyoruz.

inşallah inşallah...
                    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aşağıdaki fotoğrafa iyi bakın. Bugün saat 16:00'da açılacak olan Şamil Ekinci müzemizden bir görüntü. Arkada 6 adet kupa var. Önlerinde de üzeri boş bir kaide. Bu sene o da dolacak inşallah. İnanıyoruz.

İnşallah abi. Buna gönülden inanıyoruz.

Yorum

• bu ne biçim müze ? arkadaki duvara bildiğin saatli marif takvimi asmışlar

Yorum

• müzedeki ışıklandırma niye yeşil, sarı ve mavi. bordo-mavi olması gerekmez mi?
                          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                          legends never die ...

Yorum

• İnanmayan gelemsin kardeşim bu siteye, benimde inancımı sarsmaya ne hakkınız var? Okumak istemiyorum böyle saçma sapan mesajları... Futbol maçlarını izlemeyi bırakan bıraksın, kime ne? bize ne? ben bu Trabzonspor'u şampiyon olacak diye sevmiyorum. Olsada olmasada seviyorum, karşılıksız seviyorum. İllada sevdiğimin karşılığı olarak şampiyonluğu şart koşmak bana saçma geliyor. Tamam herkes elbirliği ile şampiyon olmaya çalışıyor ama olamasakta Trabzonspor'u bir kalemde silip atamam.

Şurada ümitsizce yazılan mesajların kime ne faydası var? ben söyleyeyim... Bu tip yazıların faydası sadece rakiplerimizin işine gelir. O yüzden bu tip mesajları sileceğim, peşinen söyleyeyim. Tekrar ediyorum Trabzonu bırakan bıraksın, maçları izlemeyen izlemesin ama buraya gelipte bunları yazmasın kardeşim. Kimseye faydası yok yani...

Hayatta para kaybetmek bir şeydir
                            Şerefini kaybetmek çok şeydir
                            Ama ümidini kaybetmek her şeydir

Ne oldunuz ya? Daha 14 tane maç var, unutmayın geçen sene şampiyon son maçta belli oldu. Hemde onların bile umudu yokken...
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Bekliyoruz!

Yorum

• bu sene şampiyon olamayabiliriz ama en azından Umut Bulut'u küstürmedik. şimdi kaliteli bir forvet alsaydık Umut kulübede oturmak zorunda kalacaktı ve Umutu kaybedebilirdik

kaliteli oyuncu alsaydık belki umutla burağın muhteşem akıl dolu futbolundan mahrum kalabilirdik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim