Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kolay yenilmeyecek bir takımız bu takımın istemesi durumunda 1 puan alamayacağı takım zaten yok eğer sivas mantalitesinde futbol oynasaydık şuan abartısız 45 puandaydık.Gelelim antep ve sivas maçlarına Ben bu iki maçtan çok büyük bir aksilik olmazsa 4 puan çıkartacağımızı iddia ediyorum hatta 6 puan bile benim için süpriz olmayacaktır.ha o maçlara kadar takıma bir haller olur ya da o
    maçta olur ona birşey diyemeyeceğim.

Yorum

• İlk olarak _KaaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu gs yi yenelim başka birşey istemiyorum intikamımız acı olur inşallah...
      İlk olarak oKtay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gs Maçın Son YıLLarın En İntikamLı Maçı oLucak:P

4-3 Gibi 4+3 := 7 :P:P:P
      Gercek taraftar ne karsi takim icin intikam, ne de kendi takim icin ihanet besler.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Doğum yılım olan 1991 inci mesajımı özel yazmak istedim.

Allahım sen Bize o günleri göster. Artık bu hasret bitsin.

Bu asil renkleri Şampiyon görmek istiyoruz.

İnanıyor ve Güveniyoruz.

Haydi Trabzonsporum Eski günlerdeki gibi olalım...

ŞAMPİYON OLALIM.......

Yorum

• Doğduğumdan beri hiç şampiyonluk göremedim. İnş bu sene olucak. Olamazsak kahrolurum. Çünkü ilk defa bu kadar şampiyon olucağımıza inanıyorum.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak aLaNziNHo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğduğumdan beri hiç şampiyonluk göremedim. İnş bu sene olucak. Olamazsak kahrolurum. Çünkü ilk defa bu kadar şampiyon olucağımıza inanıyorum.
            Kahrolmaya gerek yok.

Önümüzde daha çok seneler var, Bu sene olmadı seneye, Seneye olmadı öbür sene ama O-LA-CAK Allahın izniyle.

Yorum

• "Bu sezon olamazsak, seneye oluruz" düşüncesi atalım kafamızdan. Bu sene şampiyon olacağız, bunu kimse engelleyemeyecek.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Varlığın beni zaten mutlu ediyo
                Şampiyonluk olmasada olur benim için
                Ben zaten karşılıksız sevdim seni...
                HAMSİ
                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Bu sene inandik olacak ALLAH'IN izniyle.

Gelsin artik 7...
                  .

Yorum

• evet arkadaşlar bende 7nin uğuruna inanıyorum 7.lig şampiyonluğu yaşarsak arkası gelir bence tam zamanı takım taraftar tüm camia buna hazrı bence bu sene bahar bordo mavi açacak !!
                    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• 7yi alalım beşiktaşlılar kudurur bize yaklastılar diye eger alırsak beşiktaş daha 10sene sampiyon olamaz eskiden olmadıgım gibi icimde anlayamadıgım bir besiktasa karsı tepki var macın yaklasmasından dolayımı acaba
                      7777777777777777777777777777777777

Yorum

• 7 tezahüratı veya pankartına trübünlerde hiç rastlamadım ben mi görmedim acaba
                        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                        Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• hazırım ve sabırsızlıkla o büyük günün gelmesini bekliyorum..
                          GÜMÜŞ GENÇLİK!!!

Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...

Yorum

• Ben hazırım valla
                            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Bu sene şampiyonuz. Evet evet bu sene şampiyonuz. Bak bir daha söylüyorum, BU SENE ŞAMPİYONUZ.

Peki neden;

Takım artık gerçek anlamda futbol oynuyor. Üzerindeki ölü toprağı attı. Artık kendine yakışan bir oyun sergiliyor. Takımdaki birlik beraberlik, arkadaşlık hat safhada. Takımın başında Trabzonsporu her türlü çirkinliklerden koruyabilecek bir başkan var. Takımın başında siz beğensenizde beğenmesenizde futbolun okulunu okumuş, futbolcuları evladı gibi bağrına basan, rakip takımların zaaflarını çok iyi analiz eden, daha da önemlisi takıma futbol oynatan bir teknik adam var.

Taraftar hiç olmadığı kadar takımını bağrına basmış. Trabzon gibi ekonomik durumu düşük olan bir şehirde satışa çıkan 18 bin kombineyi bitirmiş. Ankara İstanbul farketmeden her yere takımının peşinde gidiyor.

Şehirde inanmış, baş koymuş bu yola. Sokaklar, apartman balkonları bordo mavi artık. Şehir esnafı sabahleyin dükkanını açarken birbirine selam vermeden gururla Trabzonsporu konuşuyor. 70 yaşındaki dedelerimiz bile ''Akşamki maç neydi'' diye gururlanmaya başladılar tıpkı seneler öncesindeki gibi.

Herşey hazır artık.

Ne şampiyonluk olacak biliyormusunuz? Ülkede 81 ilde çoşkuyla kutlanan tek şampiyonluk olacak bu. Meşaleler yakılacak, Trabzon'dan BORDO İzmir'den MAVİ. Ankara'dan BORDO İstanbul'dan MAVİ. Ülke bordo mavi yanacak. O akşam tüm şehirlerde trafik bu kez Trabzonspor için duracak. Kralın kızı evlenmeyecek o akşam ama kırk gün kırk gece kutlama olacak.

Evet evet, hazırız biz.

Bu sene şampiyonuz.
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Hazırlanıyoruz mecburen. Yapacak bir şey yok ))
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X