Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başlığı görünce neymiş bu 7 yine biri sacma sapan baslık actı dedim

walla tüylerim diken diken oldu şampiyonluğu düşünmek buysa yaşamak nasıl bi duygu bilemiyorum

23 yasındayım sampiyonluk görmedim belki su forumda sampiyonluğu gören sadece %20 lik kesimdir belkide daha az

ben ve benim gibiler icin cok önemli

allah mahcup etmesin bu takımımızı bu yıl sampiyon olursan bence arkasıda gelicek terkar lige ambargo koyacagız eski günlerdeki gibi

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başlığı görünce neymiş bu 7 yine biri sacma sapan baslık actı dedim

walla tüylerim diken diken oldu şampiyonluğu düşünmek buysa yaşamak nasıl bi duygu bilemiyorum

23 yasındayım sampiyonluk görmedim belki su forumda sampiyonluğu gören sadece %20 lik kesimdir belkide daha az

ben ve benim gibiler icin cok önemli

allah mahcup etmesin bu takımımızı bu yıl sampiyon olursan bence arkasıda gelicek terkar lige ambargo koyacagız eski günlerdeki gibi

sana katılıyorum kardeşim. sadece bekleme bu kadar heyecanlı, içten ve samimi olunca insan nasıl kutlanacağını çok merak ediyor. bende 26 yaşındayım bende bekleyenler arasında yerimi çoktan aldım. umarım bu bekelntiler çok yakında son bulacak.

Yorum

• hele bi şampiyon olalım da neler yapmayız neler ...yakar yıkarız istanbuldan trabzona kadar...caddelerde konvoylar...yaşlı gözler...genç yaşlı çocuk dökülürüz sookağa...yıllarca bizi bastırmaya çalışanlara inat kadıköye mecidiyeköye beşiktaşa,istanbulun dört bir yanına bağırırız boğaz köprüsünden...bunları düşünmek bile heyecanlandırıyor insanı...bize bunları düşündüren herkese tekrar ve tekrar sonsuz teşekkürler...
        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
        Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• biz yıllardır hazırız..asıl Türkiye hazır olsun...zaten yavaş yavaş korku aldı birilerini..iyidir çok iyidir böyle olması....

Yorum

• vallahi senin benim icin degil en fazla Sadri Sener icin sampiyon olmamizi istiyorum. Herhangi bir yerde görsem kosup sirtimda tasirim.

Beni bu konuda emin eden etken futbolumuzun üretken olusu. Sonucu her macta pozisyonlarimiz bol oluyor.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• bu inançla inşallah bu seneyi şampiyonlukla taçlandıracağız.

Yorum

• 2. yarının başlaması ile birlikte zor geçeceğini tahmin ettiğimiz Ankaraspor deplasmanından 3 puan çıkarmak her babayiğidin harcı değildir arkadaşlar... O maçı tekrar konuşacak değilim anacak bir konuda düşüncelerimi söylemek istiyorum.

İkinci yarı bizi en çok zorlayacak maçların Sivas ve Antep deplasmanları olacağını düşünüyorum.Zira Sivasspor takım olmuş vaziyette.Yani sistem oyunu oynuyorlar ve birbirlerine inanıyorlar.Bu çok önemli, bugünkü kupa maçında gs'yi elemelerin temelinde bu vardır.İş penaltılarla bitti ama penaltılara kadar çok pozisyon harcadılar.

İstanbul'daki Beşiktaş maçını o kadar düşünmüyorum zira Beşitaş, İnönü'de açık oynamak zorunda.Geriye içerde bir Galatasaray maçı kalıyor birde Gençlerbirliği maçı bizim için bu iki maçta sıkı maç olacak...Ama ev sahibi avantajı ile bu maçları geçeceğimizi düşünüyorum...

Sivas ve Antep en zorlu 2 deplasman arkadaşlar... Diğer maçlarda zor olacak ama bu 2 maç'a dikkat...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• biz herşeyimizle,bütün benliğimizle hazırız.önemli olan soru,rakiplerimiz hazırmı? bence şimdiden maden suyu,soda vs. stoğu yapsınlar.zira "7" yi hazmetmeleri pek kolay olmayacak

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sivas ve Antep en zorlu 2 deplasman arkadaşlar... Diğer maçlarda zor olacak ama bu 2 maç'a dikkat...
                    Bu 2 maç beraberlikle sonuçlansa bize yeter.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak ertek_ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biz yıllardır hazırız..asıl Türkiye hazır olsun...zaten yavaş yavaş korku aldı birilerini..iyidir çok iyidir böyle olması....
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu 2 maç beraberlikle sonuçlansa bize yeter.

antep'i o kadar büyültmeyelim sadece ofans gücü olan bi takım bana göre ve ligin en sağlam def takımıyız bize karşı girilen pozisyonlar yada girilmeye calısılıan pozisyonlar bunu gösteriyor.
                        antep'i geçeriz de sivas 1 puan gerçekten iyidir ki 3 puan aLırsaK ŞaŞırmam!!
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• TrabzondaKi ŞampiyonLuk KutLamasına KatıLamam OkuLumdan DoLayı Ama İst'da oLursa neden oLmasın .

Bjk'nin 11 Puan Farktan Fb'E Verdiği ŞampynLuk ve Bizim 2.Ligimzden Beri HazıRımm.!!

Yorum

• şu gs yi yenelim başka birşey istemiyorum intikamımız acı olur inşallah...
                            HAMSİBALUG
                            61

Yorum

• Gs Maçın Son YıLLarın En İntikamLı Maçı oLucak:P

4-3 Gibi 4+3 := 7 :P:P:P

Yorum

• haziriz artik istiyoruz ben münihde yasiyorum insallah sampiyonluk son hafta avniakerde kopacak fenere karsi o maca gelecem ve büyük bir kutlama olmasini isteriz ümid ederiz böylece 1996 nin atesi iyice söner
                                Ne oNuN nede TRaBzON'un Sevdasi bitmezZz ..!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X