Büyük Allah'ım inşallah söylemeyi nasip eder bunu bana.. Hayatta en çok sevineceğim olay olur, ' en büyük aşkım ' ın en büyük gününü görmek.. : ) Çok uzak değil..
Her hafta hüseyin niye oynuyor, umutun yerine isaac oynamalıydı, yattara olmazsa gol atamıyoruz, hala 10 numaramız ve sol açığımız yok vs... diye eleştiri yapmayı bırakıp takımıma sahip çıkıp her koşulda destek verirsek bu sene olmadı seneye kesin 7 yide görürüz 8 ide...
Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...
hazir degiliz bu antalya macinda görüldü.nezamanki her sartta ve her durumda 90 dakika takimimizi destekleyebilirsek, sabir gösterebilirsek ozaman haziriz demektir.2-2 yi yakaladiktan sonraki taraftar destegi 3. golü getirdi. hep destek tam destek
seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Arkadaşlar seyretmeyenler için 24 sene evvelki FB maçının videosu var. Özellikle genç arkadaşlar, yaşı küçük olanlar seyretsin. Gülmekten kırılacağınıza söz veriyorum. Ve keyiften 4 köşe olacağınıza da.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...
1 mağlubiyet sonrası sizleri burda yine bu heyecanla görebileceğimden emin olsam bende sevineceğim ama 1 mağlubiyet tüm şevki kıracak gibi duruyor.Tam balığın sırt kemiğinin üzerindeyiz ya sola ya sağa düştü düşecek bir moral var şuan . İnşallah mağlubiyettede takıma moral verir inancımızı gösteririz.Ben inanıyorum ben inanıyorum diyipde 1 mağlubiyette sövmeye başlarsak bize yakışmaz......
Yorum