dlie kolay ilk defa gorcez sanki insanın cocugu olurmus gibi birsey bu ya bekliyoz artık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Erdal abi meşaleleri beraber yakacağız. Sen bordo ben mavi.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazırlanıyoruz mecburen. Yapacak bir şey yok
))
Unutma...
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Cafer, yormayın beni bu başlık beni yoruyor. Gözlerim doluyor....Tevekkeltü tealallah...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
ben şampiyonluğun son maçtan bir önceki Eskişehirspor maçında geleceğine inanıyorum..o gün Allah izin verirse bordo mavi formalarımızla Eskişehiri inleteceğiz...gençliğimin en güzel 7 yılının geçtiği o güzel şehirde şampiyon diye bağıracağız, göz yaşı dökeceğiz, birbirimize sarılacağız...1995 yılında konyada Eskişehir Eskişehir sesleriyle yeri göğü inletmiştik, şimdi de aynı şeyi Eskişehirde yapacağız bize bir borcun var Eskişehir....
Yorum
-
84 den beri 7 ye hazırız=) her gecen sene bir adım daha yaklastıgımızı dusunerek avuttuk kendimizi ama bu sene ; busene görunen koy istemeyecek kılavuz . Son macta Avni Aker'imde aragones guiza semih Turkiyede ne kadar buyuk bir takımın Sampiyon oldugunu görecek . Su ana kadar anadoludan sampiyon cıkmadıgını zanneden bülent bey fırtınanın etkisiyle kaybolup gidecek. öyle bi fırtına esecekki sezon sonunda içleri ısıtacak mesalelerimizin atesi.
Yorum
-
varya bizim gecen sene en cok destekledimiz takım sivastı bunlar ne ikiyüzlülermis bizi ne kadar cok kücümsüyolar bu sene sampiyon olursak varya en cok kıskanacak bülent uygundur size söylüyüm onları sivasta öylebi yenecezki hem gecen senenin hemde bu senenin intikamını alacaz avni aker nasıl oynadıklarını herkes gördü kimin anadolunun en büyügü oldunu simdide sivasta görecekler azkaldı geliyoz 2.5 ay sabredin7777777777777777777777777777777777
Yorum
-
İlk olarak artvinli_mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla trabzondan uzak bir yerde oturuyorum şimdiden o tarihe ilaç bileti ayırtsam mı diye düşünüyorum..fener maçına giremem sanmam bilet bulmak imkansız olur ama o çoşkuyu mutlaka trabzonda yaşamak istiyorum sabaha kadar uyumak yok uşaklarrrrrrrrrrrrrrrİlk olarak artvinli_mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilaç değil o nerden çıkdı yahuuu uçak ....uçak bileti
Ne hale getirdi bizi bu sevda
Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Katiliyorum,herkesin inanci bu konuda üst düzeyde.İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne derse desin herkes en çok bu yıl hazır. ( 1996 yılı hariç. )
Sezon sonunda ilk 2 haric edilen sonuclar bir hayal kirikligi olacaktir.
Bunu takimi baski altina almak amaciyla söylemiyorum.
Kadro kalitemiz ve ortaya koydugumuz mücadele hepimizin 7.ci sampiyonluk yolunda ümitlendiriyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum