Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dlie kolay ilk defa gorcez sanki insanın cocugu olurmus gibi birsey bu ya bekliyoz artık
    bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hazırlanıyoruz mecburen. Yapacak bir şey yok ))
      Erdal abi meşaleleri beraber yakacağız. Sen bordo ben mavi.

Unutma...
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Cafer, yormayın beni bu başlık beni yoruyor. Gözlerim doluyor....Tevekkeltü tealallah...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İnaniyoruz ve gelİyoruz
          haramİler'İn saltanatini yikmaya gelİyoruz...

ŞamypİyonluĞun parolosi { 6+1=7 }
          yanİ bu sene
          7'rtmeyİzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• valla trabzondan uzak bir yerde oturuyorum şimdiden o tarihe ilaç bileti ayırtsam mı diye düşünüyorum..fener maçına giremem sanmam bilet bulmak imkansız olur ama o çoşkuyu mutlaka trabzonda yaşamak istiyorum sabaha kadar uyumak yok uşaklarrrrrrrrrrrrrrr
            ''7''

Yorum

• ilaç değil o nerden çıkdı yahuuu uçak ....uçak bileti
              ''7''

Yorum

• ben şampiyonluğun son maçtan bir önceki Eskişehirspor maçında geleceğine inanıyorum..o gün Allah izin verirse bordo mavi formalarımızla Eskişehiri inleteceğiz...gençliğimin en güzel 7 yılının geçtiği o güzel şehirde şampiyon diye bağıracağız, göz yaşı dökeceğiz, birbirimize sarılacağız...1995 yılında konyada Eskişehir Eskişehir sesleriyle yeri göğü inletmiştik, şimdi de aynı şeyi Eskişehirde yapacağız bize bir borcun var Eskişehir....

Yorum

• Tam bu başlığı açtım okuyacam 7 nolu masa bilgisayar acma isteği yolladı bu işte var bi hayır
                  Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• 84 den beri 7 ye hazırız=) her gecen sene bir adım daha yaklastıgımızı dusunerek avuttuk kendimizi ama bu sene ; busene görunen koy istemeyecek kılavuz . Son macta Avni Aker'imde aragones guiza semih Turkiyede ne kadar buyuk bir takımın Sampiyon oldugunu görecek . Su ana kadar anadoludan sampiyon cıkmadıgını zanneden bülent bey fırtınanın etkisiyle kaybolup gidecek. öyle bi fırtına esecekki sezon sonunda içleri ısıtacak mesalelerimizin atesi.

Yorum

• Kim ne derse desin herkes en çok bu yıl hazır. ( 1996 yılı hariç. )
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• varya bizim gecen sene en cok destekledimiz takım sivastı bunlar ne ikiyüzlülermis bizi ne kadar cok kücümsüyolar bu sene sampiyon olursak varya en cok kıskanacak bülent uygundur size söylüyüm onları sivasta öylebi yenecezki hem gecen senenin hemde bu senenin intikamını alacaz avni aker nasıl oynadıklarını herkes gördü kimin anadolunun en büyügü oldunu simdide sivasta görecekler azkaldı geliyoz 2.5 ay sabredin
                        7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Fb 2-0 önde bursa karşısında
                          Fb tur atlarsa puan durumunda ilk 6'da olan takımlara göre avantaj yakılayacağız Çünkü biz Sadece Tsl'de mucade ediceğiz Ankara-Fb-Bjk-Sivas : Kupa Gs: Uefa

Yorum

• İlk olarak artvinli_mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla trabzondan uzak bir yerde oturuyorum şimdiden o tarihe ilaç bileti ayırtsam mı diye düşünüyorum..fener maçına giremem sanmam bilet bulmak imkansız olur ama o çoşkuyu mutlaka trabzonda yaşamak istiyorum sabaha kadar uyumak yok uşaklarrrrrrrrrrrrrrr
                            İlk olarak artvinli_mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ilaç değil o nerden çıkdı yahuuu uçak ....uçak bileti

Ne hale getirdi bizi bu sevda
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kim ne derse desin herkes en çok bu yıl hazır. ( 1996 yılı hariç. )
                              Katiliyorum,herkesin inanci bu konuda üst düzeyde.
                              Sezon sonunda ilk 2 haric edilen sonuclar bir hayal kirikligi olacaktir.
                              Bunu takimi baski altina almak amaciyla söylemiyorum.
                              Kadro kalitemiz ve ortaya koydugumuz mücadele hepimizin 7.ci sampiyonluk yolunda ümitlendiriyor.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Öylesine hazırımki,daha şimdiden uçak biletimi ayırttım.

Hayalini kurarken bile gözlerim doluyor.
                                TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X