Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonluk sonrası Cübbeli Ahmet Hocaya soru;
    -Hocam,şampiyonluk yarışını yaptığımız günahkarların pisliğini üzerimizden atmak ne yapmak gerekir?

Cevap: -Şimdi,bu takım yirmi 7 senedir şampiyon olamamıştı.Haliyle uzun zamandır bunlarla haşır-neşir olmadılar,bu günahkarlar necis'ul ayn sayıldıkları için 7 kere yıkanmak gerekir ancaak şampiyonluk sayısı 7 ye tekabül ettiğinden buna gerek yoktur.
    En son krdnz tarafından düzenlendi; 06.05.2011, 21:23.
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• arkadaşlar merak etmeyin şampiyonuz inşallah ama şampiyonluğu kolay almayacağız haberiniz olsun şans bize gülecek ama son snaiyeye kadar kalbinizi koruyun.
      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        lan bide bakıyorsunki fener,karabük,ankgücü ve sivasa yenilip 9 puan farkla şampiyon oluyoruz
        fenerlilerin sözü var bu iş son maça kalmıyacak
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Hedefe son üc adim kaldi....!

Ceyhun Gülselam

@tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Gelsin.
            Yeter ki gelsin.
            Hakediyoruz!
            Bu kadar haksızlığıa göğüs gerip bekliyoruz!
            Allah'ım utandırma bizleri!
            Hamiş

Yorum

• Allahım 7 geliyor
              Geliyor
              :meşale2:ŞAMPİYON TRABZONSPOOOOOR

Yorum

• İnanıyoruz. Az kaldı. Çok az.

Yorum

• ALLAH'im yarin burasini bayram yerine cevir, umutlarimizi yesert ya rabbim...

Yorum

• Sen Büyüksün Allahım Utandırma Yarabbi.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu akşam itibariyle bu başlığın bayram yerine dönmesini diliyorum...

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ALLAH'im yarin burasini bayram yerine cevir, umutlarimizi yesert ya rabbim...
                        İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen Büyüksün Allahım Utandırma Yarabbi.
                        İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu akşam itibariyle bu başlığın bayram yerine dönmesini diliyorum...
                        Amin, amin, amin....
                        Derin Trabzonspor
                        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Gelİyoooooooooooooooooooooooooor...................7
                          Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• Şampiyon olacağımıza olan inancım, 11 yıldır hiç bozmadan aynı rakamlarla oynadığım loto kuponuna ikramiye çıkacağına olan inancım kadar en fazla. Yani Allah'tan umut kesilmez ama bu hasta da bu yataktan kalkamaz düzeyinde.

Küçüklüğümden beri Allah'a Trabzonspor ile ilgili ettiğim dualarda hep "Hayırlısı olsun, hayırlısı Trabzon'un şampiyonluğu ise olsun" der dururum, ama bugün ilk kez "Allah'ım Trabzonspor şampiyon olsun, hayrını şerrini geçtim artık" dedim. İlahi isteğime küçük bir beşeri müdahalede bulundum. Dur bakalım hayırlısı..
                            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Bu kadar eziyet,bu kadar çile,bu kadar umut,bu kadar inanç,bu kadar hayal kırıklığı,bu kadar viraj,bu kadar ilk dk,bu kadar son dk...Yeter artık ya,valla dayanacak gücüm kalmadı Geleceksen gel,gelmeyeceksen baştan ümit verme..Allahım,yardım et..Nolur yardım et..

Yorum

• Neden attin o golü Umut?! Neden umutlandirdin beni? Neden bir hafta daha gergin olmami sagladin?! NEDEN?

ALLAHIMMMMMMMM
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim