Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala içimizde kuşku var.

Olması da çok normal
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 7de 17 puan şampiyon yapacaktır bence ama hesabı kitabı bırakalım şimdilik
      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• genç arkadaşlar geçmişimizi pek bilemedikleri için baya bir rahatlar.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• 7'e 7 kaldi arkadaslar! Biraz iyimser olun yahu..AVANTAJI TEKRAR YAKALADIK, bu sefer birakmayacagiz.

Yorum

• Gs - Bursa - Eses maçlarından alınacak 7 puan şampiyon yapacaktır bizi diye düşünüyorum. 7ye 7 kala, 7 puan 7ye neden olacaktır

Yorum

• Evet yani liderlik çok güzel yani puan farkıyla yani çok güzel yani şampiyon olacaz yani başka çaresi yok yani ne bileyim yani bilemiyorum yani.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bence Trabzon sehri suslenmeli. Trabzonspor takimi ve diger takimlar Trabzon'a geldiginde, bunu iliklerine kadar hissetmeliler. Bunun haricinde, stadin disinda ve icinde de bu rakip takim oyuncularina ve bizim oyunculara hissettirilmeli. Bunu Turkiye'de en iyi Fener yapiyor. Muhtemelen Fener bunu organize yapiyordur. Belki de bu is ile gorevli bir yonetici bile olabilir. Bizim de boyle profesyonel olmamiz lazim.

Yorum

• 7 nci şampiyonluk için kalan sadece 7 maç ...vay be...yani bundan sonra maçlarda "yenilse düşecek"bir takım gibi oynamak zorundayız...herkes turbo,herkes çift motor oynamalı...tünelin ucunda ışık göründü...maçta kıçına kızgın demiri yemiş küheylan gibi çimleri sökercesine oynamalıyız...Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin

Yorum

• Ben şampiyonluğa ligin başladığı Ağustos ayından beri hazırım.

Yorum

• allahınıza kurban çocuklar sıkın dişinizi asılın bayılana kadar koşun getirin bize şu şampiyonluğu sadece 7 maç

Yorum

• Adamlar neler yapıyor, Beyaz geliyor, Cem Yılmaz geliyor moral vermek için. Başkan soyunma odasında deliler gibi motive etmeye çalışıyor...

Bizim Trabzonlu büyükler de artık harekata geçmeli....
                        Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• İlk olarak SAMSUNLU60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adamlar neler yapıyor, Beyaz geliyor, Cem Yılmaz geliyor moral vermek için. Başkan soyunma odasında deliler gibi motive etmeye çalışıyor...

Bizim Trabzonlu büyükler de artık harekata geçmeli....
                          aman soyunma odalarindan uzak dursunlar bizde oyuncularin motivasyon problemi oldugunu dusunmuyorum, belki yabancilarda olabilir (jaja?) yerlilerin cogu olumune oynuyorlar (burak/giray/umut/serkan/selcuk/egemen )
                          En son Erkan tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 04:04.
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• inşallah olur dediğin gibi Aykut
                            Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• Hayde uşaklar az kaldı. Tünelin sonu gözüktü. Tarih 2010 2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor yazacak...
                              Bana takımı için savaşacak oyuncu ruhu lazım!!!

Yorum

• az kaldı 7 maç 7 geliyor 7
                                T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim