Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hazır olmasına hazırız, her daim hazırdık zaten 27 sene boyunca. Bize lazım olan şu bizim 96'daki Van faciası gibi fenerin başına bir facia gelmesi. Neden olmasın.

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendim için istemiyorum sırf Ts'yi tutan arkadaşlar için Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyorum
      bu nasıl bir düşüncedir gözlerim yaşardı
      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Ben kendimi alıştırdım 2. liğe bundan sonra çok zor artık.
        Aklımın ucundan şampiyonluk geçmiyor değil ama fb ye hangi takım çelme takacak?

Karabük, Ankaragücü, Sivas... karşılarında çok iyi oynayan
        rakibe oyun oynatmayan bir takım olacak direnmeleri çok zor.

Hem neden dirensinler hedefsiz takımlar son 3 maç ancak bu kadar kolay olabilirdi.
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Şampiyon olacağız,inancımdan zerre kadar eksilme olmadı...

Yorum

• şenol ve ünal hocanın sevincine bakın,o tarihten beri böyle sevinç yaşamadılar,videoyu izlerken kafamda trabzonsporun şampiyon olduğu anı benimsedim,o gol bizim şampiyonluk golü ,taraftar bizim taraftar,golü atan ise burak,spiker ise şampiyonuz sevgili seyirciler şampiyonuz,çok benziyor,ömer üründül ile bileğinin hakkıyla şampiyon oldu bileğinin hakkıyla,kafanızda canlandırın,çok duygulanacaksınız
            En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 04.05.2011, 11:46.
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Arkadaşlar şampiyon olacağımıza inanın. çok ciddiyim karamsarlık yapmayın. 7 geliyor inşallah..........
              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Şampiyon olacağız tabi. Yedirmeyeceğiz. Bu kadar yaklaşmışken kimin gücü yeter şampiyonluğu elimizden almaya.

Ama forumda bir karamsarlık, durgunluk var. Yok fanatik zart dediydi sansar zort dediydi. İstedikleri kadar zortlasınlar; son çırpınışları bunlar. Takmayalım bunları kafaya, şampiyonluğa konsantre olalım.

Umarım fırtına öncesi sessizliktir bu.

ŞAMPİYON TRABZONSPOR!!!!!!!! ASALETİN YETER!!!!!!!!

Yorum

• Bir Mersin'li olarak Yanlış hatırlamıyorsam Mersin İdman Yurdu 2.Lige düştüğünde Trabzonsporumuzda son şampiyonluğunu ilan etmişti.

Diyeceğim şu ki dostlar bu hafta Mersin İdman Yurdu Boluspor'u yenerse yıllar sonra süperlige çıkmış olacak; Trabzonsporumuzda yıllar sonra Şampiyon olacak İnşallah.
                  TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir Mersin'li olarak Yanlış hatırlamıyorsam Mersin İdman Yurdu 2.Lige düştüğünde Trabzonsporumuzda son şampiyonluğunu ilan etmişti.

Diyeceğim şu ki dostlar bu hafta Mersin İdman Yurdu Boluspor'u yenerse yıllar sonra süperlige çıkmış olacak; Trabzonsporumuzda yıllar sonra Şampiyon olacak İnşallah.
                    Amin amin

Yorum

• Arkadaşlar ben neden bu kadar umutsuzum birisi beni umuda sevketsin ama bizim Umut'a değil yanlışlık olmasın

Yorum

• Gelecek,şampiyonluk kupası Trabzonuma gelecek.Bu yıl şampiyon biz olacağız,herkes asıl şampiyonu görecek.Bordo mavi çığlıklarını herkes duyacak.7 geliyor,son günler,herkes hazır ,Allah yardımcımız olsun.Şampiyonuz Allah'ın izniyle.!!

Yorum

• lan bide bakıyorsunki fener,karabük,ankgücü ve sivasa yenilip 9 puan farkla şampiyon oluyoruz

Yorum

• 1. Trabzonspor 80
                            2. Fener 77

Yorum

• Hakkımızı alacağız inşallah.O ''şampiyonluk '' buraya gelecek.İnanmaktan yılmayın,inanın ki olsun..

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                trabzonspor Şampİyon olursa olasi gazete baŞliklari

anadolu ajansı :şampiyon trabzon
                                zaman : Biz demiştik,böyle olacağı belliydi!
                                Dünya : üç büyükler bir daha hiç yükselemeyecek !
                                Cumhuriyet : Sonunda şampiyonluğa kavuştu!
                                Bilim ve teknik : şampiyonla ilgili bilmediklerimiz
                                pc oyun : Game over ! şampiyon trabzon
                                para : Şampİyonluktan kar yapmanın 100 yolu !
                                Aktüel : şampiyonluk günü yanınızda olması gereken 2 şey:bayrak ve ısıya dayanıklı elbise !
                                Arena (uğur dündar) : şampiyonluk gören futbolcuların tüyler ürperten dosyası !
                                Show tv (reha muhtar) : Sayın şener, şampiyon oldunuz,sizde mutlu oldunuz mu efendim?
                                Başbakanlık basın ve halkla ilişkiler daire başkanlığı : Bütün yaralar sarılacak !
                                Yeni asır: Rezalet!şampiyon oldu ama izmir belediye başkanı hala uyuyor.daha daha dışarda kutlamalara katılacaktı
                                hıncal uluç (sabah) : şenol güneşin saçlarında jöle yoktu,bu şampiyonluk iptal olmalı
                                fotomaç : Fenerbahçenin ronaldo transferinde bu sefer karısı pürüzü çıktı aziz yıldırım bu pürüzü kısa zamanda gidereceklerini açıkladı (dip not )şmp trabzon

gala: Istanbul sosyetesi şampiyonluğu nerde kutladı

bu kupa bu sene bzm olacak okadar !!!!
                                En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 06.05.2011, 20:57.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim