Hazır olmasına hazırız, her daim hazırdık zaten 27 sene boyunca. Bize lazım olan şu bizim 96'daki Van faciası gibi fenerin başına bir facia gelmesi. Neden olmasın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
bu nasıl bir düşüncedirİlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendim için istemiyorum sırf Ts'yi tutan arkadaşlar için Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyorum
gözlerim yaşardı
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
Ben kendimi alıştırdım 2. liğe bundan sonra çok zor artık.
Aklımın ucundan şampiyonluk geçmiyor değil ama fb ye hangi takım çelme takacak?
Karabük, Ankaragücü, Sivas... karşılarında çok iyi oynayan
rakibe oyun oynatmayan bir takım olacak direnmeleri çok zor.
Hem neden dirensinler hedefsiz takımlar son 3 maç ancak bu kadar kolay olabilirdi.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
şenol ve ünal hocanın sevincine bakın,o tarihten beri böyle sevinç yaşamadılar,videoyu izlerken kafamda trabzonsporun şampiyon olduğu anı benimsedim,o gol bizim şampiyonluk golü ,taraftar bizim taraftar,golü atan ise burak,spiker ise şampiyonuz sevgili seyirciler şampiyonuz,çok benziyor,ömer üründül ile bileğinin hakkıyla şampiyon oldu bileğinin hakkıyla,kafanızda canlandırın,çok duygulanacaksınızEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 04.05.2011, 11:46.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Şampiyon olacağız tabi. Yedirmeyeceğiz. Bu kadar yaklaşmışken kimin gücü yeter şampiyonluğu elimizden almaya.
Ama forumda bir karamsarlık, durgunluk var. Yok fanatik zart dediydi sansar zort dediydi. İstedikleri kadar zortlasınlar; son çırpınışları bunlar. Takmayalım bunları kafaya, şampiyonluğa konsantre olalım.
Umarım fırtına öncesi sessizliktir bu.
ŞAMPİYON TRABZONSPOR!!!!!!!! ASALETİN YETER!!!!!!!!

Yorum
-
Bir Mersin'li olarak Yanlış hatırlamıyorsam Mersin İdman Yurdu 2.Lige düştüğünde Trabzonsporumuzda son şampiyonluğunu ilan etmişti.
Diyeceğim şu ki dostlar bu hafta Mersin İdman Yurdu Boluspor'u yenerse yıllar sonra süperlige çıkmış olacak; Trabzonsporumuzda yıllar sonra Şampiyon olacak İnşallah.TRABZONSPOR.
Yorum
-
Amin aminİlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Mersin'li olarak Yanlış hatırlamıyorsam Mersin İdman Yurdu 2.Lige düştüğünde Trabzonsporumuzda son şampiyonluğunu ilan etmişti.
Diyeceğim şu ki dostlar bu hafta Mersin İdman Yurdu Boluspor'u yenerse yıllar sonra süperlige çıkmış olacak; Trabzonsporumuzda yıllar sonra Şampiyon olacak İnşallah.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor Şampİyon olursa olasi gazete baŞliklari
anadolu ajansı :şampiyon trabzon
zaman : Biz demiştik,böyle olacağı belliydi!
Dünya : üç büyükler bir daha hiç yükselemeyecek !
Cumhuriyet : Sonunda şampiyonluğa kavuştu!
Bilim ve teknik : şampiyonla ilgili bilmediklerimiz
pc oyun : Game over ! şampiyon trabzon
para : Şampİyonluktan kar yapmanın 100 yolu !
Aktüel : şampiyonluk günü yanınızda olması gereken 2 şey:bayrak ve ısıya dayanıklı elbise !
Arena (uğur dündar) : şampiyonluk gören futbolcuların tüyler ürperten dosyası !
Show tv (reha muhtar) : Sayın şener, şampiyon oldunuz,sizde mutlu oldunuz mu efendim?
Başbakanlık basın ve halkla ilişkiler daire başkanlığı : Bütün yaralar sarılacak !
Yeni asır: Rezalet!şampiyon oldu ama izmir belediye başkanı hala uyuyor.daha daha dışarda kutlamalara katılacaktı
hıncal uluç (sabah) : şenol güneşin saçlarında jöle yoktu,bu şampiyonluk iptal olmalı
fotomaç : Fenerbahçenin ronaldo transferinde bu sefer karısı pürüzü çıktı aziz yıldırım bu pürüzü kısa zamanda gidereceklerini açıkladı (dip not )şmp trabzon
gala: Istanbul sosyetesi şampiyonluğu nerde kutladı
bu kupa bu sene bzm olacak okadar !!!!En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 06.05.2011, 20:57.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum