Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstanbul'un 7 tepeside 7 biçiminde görülüyor üstten sanki
    t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      7 tepeli İstanbul'un 6 tepesine Trabzonspor bayrağı dikip 7. tepesine de bir pankart asıp 22 Mayıs ta sıra sende desek nasıl olur?
      gerçekten güzel olurdu
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
      BordoMavi.Net
      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Bu ülke baştan sonra yanacak
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu ülke baştan sonra yanacak
          Bu gezegen yanacak..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu gezegen yanacak..
            Abartalım, komple Güneş Sistemi yanacak uzaylılar bile şaşıracak lan ne oluyor diye

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abartalım, komple Güneş Sistemi yanacak uzaylılar bile şaşıracak lan ne oluyor diye
              Daha çok abartalım.2.big bang yaşanacak..Bordo mavi bir galaksi oluşacak...

Yorum

Daha çok abartalım.2.big bang yaşanacak..Bordo mavi bir galaksi oluşacak...
                Aga kim nereyi yakar bilmiyorum ama varya izmirdeyim yapcaklarımın yarısı aklımda değil benim vallaha
                NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• abi kimse kusura bakmasın.. kurumsal kimliğime bakmadan deli gibi sevinecem şampiyonlukta ,
                  diyecekler ki olum bu adam deli midir hiç yakışır mı? kusura bakmayın 27 yıl geçti aradan belki bi daha göremem
                  o gece ben iptalim ne o gecesi 1 ay falan iptalim , ayaklarım yere basmadan gezeceğim için saçmalıyabilirim
                  KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Trabzonsporlu bütün futbolculara helal olsun. Kanlarinin son damlalarina kadar mücadele ediyorlar.
                    Trabzonsporu sampiyonluk yillarindan sonra ilk defa bu sene okadar cok mücadele ettiklerini görüyorum.
                    Hepinizi alninizdan öperim. Helal olsun sizlere.

Yorum

• Aklım, geçen haftaki maçlarla 7. şampiyonluğumuzu fenere verdiler diyor ama bir yandan kalbim hala "neden olmasın" demekte.
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

7li resmi çekene kadar canım çıktıBi tane serenderin penceresinden sarkıttık çocuğu
                        Geliyor,çok az bir yolu kaldı....

Yorum

• Yedide yedi olacak
                          azizyildirim cildiracak
                          yÖnedim taraftar el ele
                          bordomavim sampiyon olacak

Yorum

• Kendim için istemiyorum sırf Ts'yi tutan arkadaşlar için Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyorum
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• son 3 macimizi da alacagimiza inancim tam, ama kendimizi bukadar sampiyonluga inandirmayalim bence.
                              Sonucta bir takim sampiyon olacak. Bizim taraftarlarin bu sene sampiyon olamazsak bu takimi yuhalamasindan korkuyorum.
                              Bence bu imkanlarla yapabildigimizin en iyisini yaptik. Insallah sampiyon oluruz ama olamasak da bu takim bu sene basarili olmustur

Yorum

• inanmak başarmanın yarısıdır vede Allahtan ümit kesilmez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X