Arkadaşlar biz yıllardır 7 ye hazırız ama,maalesef hiçbirzaman Trabzonsporu yönetenler buna hazır olmadı.Bu sene bunun en net örneğini gördük ve insanın canını yakanda bu.Kabullenemiyorum devre arası yönetimin yaptığı işgüzarlık affedilemez.Sadri başkan maalesef gözden düştü.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
hic rüya gördügümü hatirlamam ama gece aynen söyle bir rüya gördüm. rüyada malesef sirf ilk yarilari gördüm
karabükspor 1-2 trabzonspor
bu macin sirf geriye düstügümüzü ve ilk yari biterken ceza sahasindaki karambolden 2. golü atip öne gectigimizi gördüm.
golleri kim atti hic bilmiyorum ama.
sivasspor 2-2 fenev
45. dakika sivas 2-1 önde. hatta sivasspor 3. golü atiyor ama hakem faul gerekcesi ile saymiyor golü
ilk yari bir türlü bitmek bilmiyor. 45+5 oldu
top orta saha ile tac cizgisi kenarinda; sivassporlu oyuncu ve alex topa kosuyorlar ama alex rakibine taban giriyor ve topu kapip ceza sahasina dogru yerden atiyor.
kaleci topa dogru giderken, bilica topa kayarak müdahale ediyor ve top süzüle süzüle kaleye dogru giderek direge carpip gol oluyor ve ilk yari 2-2 bitiyor
ama mac sonuclari ne oldu bir türlü göremedim
hayirdiri insallah
Yorum
-
Hayatta dayak bile nasiple yenir,o bizim bugun nasibimizse Sivas yatsa da biz sampiyon oluruz,Allahtan umit kesilmez,hem de bu caok hakettigimiz umit hic kesilmez.İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas 5-6 yer bosuna hayal kurmayin.Adamlar yatmaktan mutluluk duyuyorlar.
Yorum
-
Evet abi kendisiyle görüşüyorum çarşıda gördüğüm zaman gerçekten yaptığı iş ve kazandığı az da olsa her deplasmana gitmeye çalışıyor otobüsle biz de şimdi burdan yola çıkıyoruz şampiyon dönmek dileğiyle...İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZonguldakda ki ayakkabı boyacısı kemal abiyi gördüm yine ekranlarda bu nasıl birşeydir Allah aşkına her maça gidiyor herif.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum