Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2.yarinin 7.haftasi kupa elimizde durumuna gelir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bunlar bizi konusuyolarda sanki kendi aralarında oynamıcaklar artı bursaylanda oynucaklar çok saçma bu istanbul medyası kendini çok akıllı sanıyor ama aslında boş konustunun farkında deilller bazen ck gülüyorum bu tip haberlere

Yorum

• Tek benmi bu kadar kafaya takıyorum acaba yahu şampiyonluğu herşeyden çok istiyorum evde arabada işyerinde yatagımda hiç aklımdan çıkmıyor.. güldür yüzümüzü Trabzon'um
        Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tek benmi bu kadar kafaya takıyorum acaba yahu şampiyonluğu herşeyden çok istiyorum evde arabada işyerinde yatagımda hiç aklımdan çıkmıyor.. güldür yüzümüzü Trabzon'um
          aynen usta ya. özellikle araba sürerken kendimi şampiyonluk konvoyunda gibi hissediyorum off ya çok süper olacak ya yeniden doğmak gibi acaip bir mutluluk ve pozitif enerji yaşamımızın her alanını kapsayacak..inşallah şampiyonuz. Allah'ım sen de biraz yardım et daa göriysın yapılan haksızlıklari
          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• HA-ZI-RIZ!

Kaldı 15 Maç!
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• inadına hazırız
              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İnadına inanıyoruz, inadına varız...

Yorum

• Kimse hazır değil. Takım da, taraftar da, yönetim de..

Ne zaman 7'yi alırız, o zaman 8'e hazır oluruz.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Hazirim komitanim... yanliz hazir olmayanlar umutsuz konusarak moralimi bozuyorlar.

Yarabbi niyet eyladim sampiyonluga, uydum sahada olan hakemlere, dogruldum sampiyonlar ligine.... yolumuzu acik eyle. amiiiin.
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Umut burak ve jaja bu oyuncularin ne zaman ne yapacaklarini hem kendileri hemde bizler bilmiyoruz! kaleye savurduklari kor kursunlarin iyi yerlere gitme ihtimali ne kadar yuksek olursa sampiyonlukta o kadar kolay olur...

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hazirim komitanim... yanliz hazir olmayanlar umutsuz konusarak moralimi bozuyorlar.

Yarabbi niyet eyladim sampiyonluga, uydum sahada olan hakemlere, dogruldum sampiyonlar ligine.... yolumuzu acik eyle. amiiiin.
                        Umutsuz değilim kesinlikle. Hatta bu sene şampiyon da olabiliriz.

Hazır olmamaktan kastım;

Kötü bir sonuçta takımı ıslıklayan taraftar kitlesi,
                        Gereksiz yere rehavete kapılan futbolcular,
                        Maçın heyecanına kapılıp iyi analiz yapamayan Şenol Güneş.

ve dahası..

Umarım anlatabilmişimdir.

Demem şu ki 7 ne zaman gelir, tüm şehir o zaman rahatlar; 8'e hazır oluruz..

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umutsuz değilim kesinlikle. Hatta bu sene şampiyon da olabiliriz.

Hazır olmamaktan kastım;

Kötü bir sonuçta takımı ıslıklayan taraftar kitlesi,
                          Gereksiz yere rehavete kapılan futbolcular,
                          Maçın heyecanına kapılıp iyi analiz yapamayan Şenol Güneş.

ve dahası..

Umarım anlatabilmişimdir.

Demem şu ki 7 ne zaman gelir, tüm şehir o zaman rahatlar; 8'e hazır oluruz..

Demem su ki; bir mac kaybetmeyle umutsuzluga kapilmayalim, ahlanip vahlanmayalim, eger sampiyonlugu kaybedersek
                          sezon sonu aglamak icin bol bol zamaniz olacak...
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Demem su ki; bir mac kaybetmeyle umutsuzluga kapilmayalim, ahlanip vahlanmayalim, eger sampiyonlugu kaybedersek
                            sezon sonu aglamak icin bol bol zamaniz olacak...
                            Anlatmak istediğimi anlamamakta direniyorsunuz.. Ne diyeyim.

İyi geceler size..

Yorum

• şu maçı kaybettik aradaki puan farkı 4 kahroluyoruz...peki kazanıpta puan farkını 4 de çıkarmış (aradakı farkı 1 olduğunu varsayıyorum) olsaydık şayet niye göpek atacaktık. har şartta hazırız 7 ye, nankör olmayın...

Yorum

• Hazırız Trabzonu yakmak için beklemedeyiz!

t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim