2.yarinin 7.haftasi kupa elimizde durumuna gelir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
aynen usta ya. özellikle araba sürerken kendimi şampiyonluk konvoyunda gibi hissediyorum off ya çok süper olacak ya yeniden doğmak gibi acaip bir mutluluk ve pozitif enerji yaşamımızın her alanını kapsayacak..inşallah şampiyonuz. Allah'ım sen de biraz yardım et daa göriysın yapılan haksızlıklariİlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek benmi bu kadar kafaya takıyorum acaba
yahu şampiyonluğu herşeyden çok istiyorum evde arabada işyerinde yatagımda hiç aklımdan çıkmıyor.. güldür yüzümüzü Trabzon'um
KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
Umutsuz değilim kesinlikle. Hatta bu sene şampiyon da olabiliriz.İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazirim komitanim... yanliz hazir olmayanlar umutsuz konusarak moralimi bozuyorlar.
Yarabbi niyet eyladim sampiyonluga, uydum sahada olan hakemlere, dogruldum sampiyonlar ligine.... yolumuzu acik eyle. amiiiin.
Hazır olmamaktan kastım;
Kötü bir sonuçta takımı ıslıklayan taraftar kitlesi,
Gereksiz yere rehavete kapılan futbolcular,
Maçın heyecanına kapılıp iyi analiz yapamayan Şenol Güneş.
ve dahası..
Umarım anlatabilmişimdir.
Demem şu ki 7 ne zaman gelir, tüm şehir o zaman rahatlar; 8'e hazır oluruz..
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmutsuz değilim kesinlikle. Hatta bu sene şampiyon da olabiliriz.
Hazır olmamaktan kastım;
Kötü bir sonuçta takımı ıslıklayan taraftar kitlesi,
Gereksiz yere rehavete kapılan futbolcular,
Maçın heyecanına kapılıp iyi analiz yapamayan Şenol Güneş.
ve dahası..
Umarım anlatabilmişimdir.
Demem şu ki 7 ne zaman gelir, tüm şehir o zaman rahatlar; 8'e hazır oluruz..
Demem su ki; bir mac kaybetmeyle umutsuzluga kapilmayalim, ahlanip vahlanmayalim, eger sampiyonlugu kaybedersek
sezon sonu aglamak icin bol bol zamaniz olacak...insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Anlatmak istediğimi anlamamakta direniyorsunuz.. Ne diyeyim.İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemem su ki; bir mac kaybetmeyle umutsuzluga kapilmayalim, ahlanip vahlanmayalim, eger sampiyonlugu kaybedersek
sezon sonu aglamak icin bol bol zamaniz olacak...
İyi geceler size..teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum