trabzonda ki taraftarlarımız acil olrak takım oyucularına baklava ikram etmeli guven tazemeleri gerekiyor diye düşünüyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Trabzon taraftar profili ya da seyirci mi demeliydim . (Oturan grubu kastediyorum diğerleri alınmasın)
Sanki sinemaya gelmiş ve vatan ile ilgili bir film izliyor gibiler ve nedense kendi oyuncularını berabere kaldığı için iyi oynamadığını düşündüğü için yuhalıyor . ((Biliyorum takımı çağırdık tribünlere ama oturanlar değildi o çağıranlar)" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'daki taraftar ne zaman şampiyonluğa hazır olursa o zaman şampiyon oluruz.
Şu an hazır değiliz!
Evet henüz hazir degil arkadaslar!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Her puan kaybindan sonra bu baslik hortlayacaksa vay halimize.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu mactan sonra nedense 7ye inancim dahada artti. Futbolcularin ayagi artik yere basiyo. Büyük kücük takim ayrimi yok artik kendi aralarinda. Yüzde yük sampiyonuz!!
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Yukarıdaki mesajımın yazılış tarihi : 25-11-2010, 08:40İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer ne kadar tek tek şahıslara sorulduğunda başlıktaki sorunun cevabı hazırız olsa da bence hala camia olarak şampiyonluğa hazır değiliz.
Herkes şahsi menfaatleri peşinde koşuyor maalesef.
Şampiyonluk uzun ve zorlu bir süreç. Maalesef bizim camiamızda bu zorlukları arttıran unsurlar epeyce fazla.
Hayırlısı olsun...
O zaman bazı arkadaşlar bu fikrime katılmamışlardı, ama dün akşam yaşananlar MAALESEF alıntıladığım mesajımdaki fikirlerimi pekiştirdi.
İşimiz çok zor, engeller çok fazla, Allah yar ve yardımcımız olsun...
Bu yoldaki en önemli desteğimiz İNANCIMIZ olacaktır.
Ben inancımı kaybetmedim, hiç birimiz de kaybetmemeliyiz...
HER ŞEYE RAĞMEN BU YIL ŞAMPİYON OLACAĞIZ....
.nokta.
Yorum
-
Neyse ki İstanbul takımlarının hepsiyle İstanbul'da oynayacağız. Dünden sonra bunun bir avantaj olduğunu düşünmeye başladım.İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondaki taraftarlarin hazir olduguna inanmiyorum.
Malesef bu taraftarla 8 mac daha yapacagizTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
hadi ama kendimize gelelim artık... moral mı arıyorsunuz alın size moral
2HAFTA_______________________________Trabzonspor
3.HAFTA_______________________________MANİSA
4.HAFTA_______________________________KAYSERİ(DEPLASMAN)
5.HAFTA_______________________________BJK
daha konya deplasmanı ve digerleri
onumuzdeki 4 haftada FB nin 6 puan ı alabilmesi bile mucize gelio bana
... BJK ın sampiyonluk sansını BJK den fazla goruyorum... bosverin rakip BURSA oda dokuluo KONYA da.. hırs desen (SIFIR) stres desen hicbisi... rahat olun arkadaslar
gelio 77777777777777777
BİZE TRABZONDAN BASKA HER YER TRABZON!!!!!!!!!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

. Ama bu sonucun bir arti yönü var, önümüzdeki maclara mental cok daha hazir girecegiz.

Yorum