Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Seytan diyor
    son hafta Fenerin stadina git fener formasiyla, son 5 dk maca dal, hakeme bir tane gecir, Emre belezoglunada birtane
    onlar üc puanlarindan olsun biz Sampiyon olalim
    Yanliz hakem maci tatil etmez buna ragmen.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Seytan diyor
      son hafta Fenerin stadina git fener formasiyla, son 5 dk maca dal, hakeme bir tane gecir, Emre belezoglunada birtane
      onlar üc puanlarindan olsun biz Sampiyon olalim
      Adamlar FB - GS maçında hakemin kafasını yardılar da maç tatil olmadı (:
      Emre'yi dağa da kaldırsan bişe değişmez...
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adamlar FB - GS maçında hakemin kafasını yardılar da maç tatil olmadı (:
        Emre'yi dağa da kaldırsan bişe değişmez...

Hakeme de vuracagim diyor ama yinede mac devam eder bence.

Adilikte sinir tanimiyorlar nasil olsa.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hakeme de vuracagim diyor ama yinede mac devam eder bence.

Adilikte sinir tanimiyorlar nasil olsa.
          Bunca zaman görmediğim adiliklere imza attılar... Gene kıvıracak bir nokta bulurlar.
          Hamiş

Yorum

• 1 ay sonra............

pazar günü olmasına rağmen sabah'ın 6 sında uyandım,öyle ya ,ligin son haftasına girerken bizim ve fenerin puanları eşit iş son maça kalmış,tabi uyku hiç tutarmı,geçen hafta ankara gücü 90.dk da o golü yemeseydi,bugün şehirde düğün havası olacaktı,her taraf gelin gibi bordo maviye süslenecekti,bu akşam maçlar bitiyor ama hiç umudum yok,malesef averajla şampiyonluğu kaybedeceğiz ama olurya inasanın kalbinde ufacıkta olsa bir umut,hani derler ya bi muzice olsa,pehh bende kendi kendimi kandırıyorum,şimdi akşam 7 ye kadar kim bekleyecek,uykumda yok ,en iyisimi biraz tv ye bakayım ,zaman geçer belki,oda ne sabahın 6 sında spor programı olurmu hiç,,,,kapa gitsin ya,akşama kadar yok fener şampiyon olmuş yok alex gol kralı olmuş,biz iyi oynamışız ama gönüllerin şampiyonu olmuşuz,tam sinir edici,,neyse bi uyku hapı alayım bari,belki akşama kadar uyurumda zaman geçer,,,,

8 saat sonra saat 15:00

uyandım ama moral hala sıfır ,ya umut şu golü nasıl kaçırdı,jaja pas verseydi ne olurdu sanki,şimdi şampiyonduk anasını satım ,ALLAHIM bizim hiç yüzümüz gülmeyecekmi
            lig tv yi açtım,şerefsi....federasyon bizim maçı istanbula vermedi,neymiş efendim adaletsizlik olurmuş,oda ne bütün karabük bizi destekliyor,du bi sivasa da bakayım,gözlerime inanamıyorum,sivas sokakları kırmızı beyaz,sarı laci arabalar tur atıyor,trübünler komple sarı laci,zaten aksi bi durum olsa şaşardım,,yavaş yavaş saatler 19:00 geliyor,yaw bu maçlar yanlız seyredilmez,hemen arkadaşı arayayım,
            ben:nerdesin olum
            o: baba ben izlemicem maçı
            ben:ya gel olum ya ne olur ne olmaz,
            o:ya git olum ya ,tamam işte sivas maç verirmi fenere nede olsa kardeşi nesini izliceksin
            ben:neyse ya tamam istersen gel

evde kimse yok,yine tek başımıza kaldık iyimi,birde fener erken gol atarsa bak ozaman moral çöküntüsüne,amaaan benimde takdığım şeye bak,sanki bu saatten sonra fener şampiyonluğu verecek
            ve maçlar başlar,yaw hangi maçı izleyeyim,bizim maç zaten belli,yeneceğiz,bari feneri izleyeyim,dk 3,fener bastırıyor,tek kale anasını satım,bu sivas taraftarına ben,ulan bırakın istanbul yalakalığını,dk 15 ..maç yi,ne tekkale,oda ne sivas kontra atağa çıktı hadi oğlum mehmet hadi vurrr ahh direk direk lan,,,biraz bizim maçı izleyeyim bari,ahada gol oldu,bitti artık herşey bitti,yaa emenike çatala taktı,,ALLAH kahretsin,sinirden 10 dk tv yi kapadım,başladım ağlamaya,oda ne dışardan korna sesleri geliyor,hemen feneri açtım ve kornerden gelen topa sedat kafayı çakmış,ama ne değişecekki nede olsa fener iki dakika sonra takar bu sivasa,derken dk 37 de jaja durumu 1-1 yapmazmı,o sırada bildiğim tüm duaları okumaya başladım.ne olur ALLAHIM maçlar böyle bitsin ve ilk yarılar biter,biz 1-1 fener 1-0 yeniliyor,,,,
            tekrar arkadaşı aradım
            ben:la oğlum gelsene lan
            o:baba kapıyı aç hemen geliyorum
            ben:gelirken kola cips bişe al la
            o:tamam la
            arkadaş gelir ve la şu cips güzel değil yaa,kolayı diyet almış,hey yarabbim
            neyse 2.yarılar başlar,baba hangi maçı izleyelim,aç şu feneri yaa,vay anasını yaa,ne gol kaçtı,aferim lan kaleci,baba sana bişe dimmi,fener 3-1 alır bu maçı,baksana ya sivas bırak orta sahayı ceza alanının dışını geçemiyor,arkadaş:la oğlum anlamıyormusun maç satılmış assonra fener iki dakka üstüne çakar 2 tane,maç biter,doğru diyon yaa,eyvah firikik lan,alex atar baba,vurdu ve direkten dışarı,lan noluyor bu ne yaa,barcamı lan bunlar,adamlar 50 tane şut çekti valla,dk 70 baba 20 dk kaldı,lan şaka maka şampiyonmu olacağız,bir yandan içimiz kıpır kıpır,derken penal altı,şerefsiz hakem verdi penaltıyı,,tüh lan gitti,şampiyonluk zaten bizimkilerde atamadı yaw ne adam bunlar baktın fener yeniliyor at ikinci golü çekil defansa bekle feneri işte,hiç
            ve fener 1-1 olmazmı,
            arkadaş:la aç şu bizim maçı bakım
            bizimkiler akıllandı la baksana nasıl saldırıyorlar,dk 90,ya baba bu avntak kaçarmı,olum fener 1-1 bizde la,nası işti,eyvah hekem 3 dk uzatma verdi,karabükte ne kadar sıkıyor arkadaş sanki uefaya gidecekler,derken bu arada sivasta yedi dakika uzatma verilmezmi,,başladık küfür bombardımanında,du olum sivas daha atamaz bizim maça bakalım,la maç bitiyor92.44 kontra atak la hadi umut hadi olum penaltı baba yaaa,yoklan dışarda,,,karabük taraftarı trabzon trabzon,jaja atacak heralde selçuk almasa bari topu,ALLAHIM ne olur gol olsun,hadi jaja hadi olum vur direk lan vur umut vur goooooooooooooooaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllll gooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllll lan goooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllll2-1 la,baba hemen feneri aç,dk 94.57 biz ayaktayız,şehir sessiz,sanki nufus sayımı var,hakem bitir,eyvah eyvahhhhh vurduma vurduma lan faul yaptı,ipine,dk 96:23 sağ çaprazdan gökhan gönül kullanacak ,oda ne volkanda kaleyi boşaltmış,ceza sahasın içine girdi,ALLAHım ne olur gol olmasın ne olur,,,tabi heycandan ayakta duramıyoruz,titriyoruz resmen,gökhan kullanır veeeee tüh anasını avradını jhlıjpoı43hopjh4hpj4pı5j6jhıp5pğı6kjokjok5 ııolhuı ....keyim alex yine 2-1 oldu (şaka lan şaka gol olmadı ) top kalecide degaj yap olum bitir hakem mehmet yıldız kale boş mehmet yıldız kale boş at oğlum atttttttttttttttt goooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllll goooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllll,,,2-1 sivas yendi laaaaaaaaaaa....şehir yıkılıyor tv yi kapatmadan dışarı çıktık,resmen sarhoşuz,arkadaş bayıldı,bir iki şamar ayıl oğlum lannnnnnnnnn şampiyonuzzzzzzzzzzzzzzzz

affınıza sığınaraktan yazdım,hayal gücüm
            En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 29.04.2011, 22:36.
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Son kısımlar olmamış beklediğim özellikle şu şaka olan kısım tam herkesin bekeldiği anda hüsrana neden oluyor. Kaldır onu bence Ayrıca şehrin atmosferini daha iyi anlatabilirdin. Savaş çıktı apartmanın üst katlarındaki camlara mermi isabet etti falan gibilerinden
              En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 29.04.2011, 22:40.
              t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son kısımlar olmamış beklediğim özellikle şu şaka olan kısım tam herkesin bekeldiği anda hüsrana neden oluyor. Kaldır onu bence Ayrıca şehrin atmosferini daha iyi anlatabilirdin. Savaş çıktı apartmanın üst katlarındaki camlara mermi isabet etti falan gibilerinden
                uzatmak istemedim,şaka kısmı ise bira gülümseme biraz moral katsın diye,zaten şampiyonluk kutlamalarını sen ben herkes nasıl olacağını biliyor
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 2006 da Denizli - Fener maçını bitirip bekleyen Galatasaray , 2010 Fener - Trabzonspor sonucunu bekleyen Bursa

görüldü ki bekleyen geriden gelen kazanacak.

Bu kez son maçta bekleyen biz olacağız.
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Zafer heyecanlandırma adamı yahu
                    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Zafer beni havaya soktun be kardeşim Her ne kadar son kısımda kopmalar yaşasakta İnşallah mutlu sona ulaşırız...
                      t @Selim_Turan

Yorum

• Macin tatil edilip hükmen maglup olmak icin kriterler nedir?
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Macin tatil edilip hükmen maglup olmak icin kriterler nedir?
                          Fenerbahçenin hükmen mağlub olmasını istiyorsan Fenerbahçenin sahasında oynayacağı maçta yani ya İBB yada AKG maçında sahaya inerek yan Hakeme müdahelede bulunman lazım. Gaziantep Bursa maçında bu sebeble hükmen kararı verildi. Tabiki o maçta yan hakemin kafasına taş isabet etti.
                          Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• Zafer, Alex golü attığında kulakların çınladı mı?
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zafer, Alex golü attığında kulakların çınladı mı?
                              Nasılsın Gökçe? Baya oldu görüşmeyeli
                              Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• 7 tepeli İstanbul'un 6 tepesine Trabzonspor bayrağı dikip 7. tepesine de bir pankart asıp 22 Mayıs ta sıra sende desek nasıl olur?
                                Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X