Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 7 kala averajımız 34...3+4=7

7geliyor

Yorum

• Bu sefer harbiden 7'ye 7 var.
      Özkan SÜMER

Yorum

• 7 hafta var daha, zor maçlarımızı da oynamadık. 2 puan öne geçince başlığı hoplatmakta neyin nesi? ayaklarınız sağlam bassın yere biraz.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• alınacak 21 puan var,havaya girdik...daha yeni iman zoruyla maç aldık...İnşallah yönetim ve futbolcular buradaki gibi değillerdir

Yorum

• Daha puan farkiyla bile lider olamayan fb yi sampiyon ilan edenlere inat,birakin da bu aksam bu keyfi yasayalim.Yarin daha itidalli oluruz rahat olun

Yorum

• 7ye 7 kala Allahım sen bizi utandırma...

Yorum

• Saka maka bu 7 mevzusu bana inandirici gelmeye basladi )

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  7ye 7 kala Allahım sen bizi utandırma...

Insallah.

Ama daha cok zor macimiz var önümüzde
                  Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    7'ye 7 kaldi.Es-es bu hafta belki de sampiyonu ilan etmeye cikacak.
                    bülent uygun, eskişehirsporla 34. hafta şampiyonluk maçına çıksa, rakibi fenerbahçe olsa dahi, o maçı fenerbahçeye verir.
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Umutun simdiye kadar 99 golü vardi. 100.yü atti. Bitime 7 hafta kala liderlik geldi. 100-99=1

Umutun bu sene bizdeki 6. senesi.

6+1= 7 bu is tamamdir.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Insallah.

Ama daha cok zor macimiz var önümüzde
                        evet çok zor ama şampiyonluk kolay olmamalı zaten.. ne zorluklarla şampiyonluklar yaşandı bu klüpte şimdi sadece 7 maç.. sadece 7..

Yorum

• Sevincimizi,inancımızı da mı belli etmeyelim.E YOK ARTIK!Ben takımıyla bu kadar derdi olan böyle taraftar görmedim.Sevinmek inanmak da suç...

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            alınacak 21 puan var,havaya girdik...daha yeni iman zoruyla maç aldık...İnşallah yönetim ve futbolcular buradaki gibi değillerdir
                            bizim bu gaza gelişlerimiz takıma da yansıyor, futbolculara da.

zaten iyi futbol falan oynamıyoruz.

kurtulamadık şu huyumuzdan arkadaş, herkeste şampiyon olmuşcasına bir hava var. bir kere yapmayın, etmeyin Allah aşkına yaa...
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Bu inancı sindirebiliyorsanız tebrik ediyorum...Ben inanıyorum,ha olmadık mı sonunda ölüm yok ya!Seneye bir daha inanırım.

Yorum

• Artık son viraja girdik arkadaşlar bu andan sonra liderliği (allah korusun) bir kez daha kaptırırsak şampiyonluk gider ipler birkez daha bizim elimizde futbolcularımız yüzümüzü kara çıkarmayacak inşallah maç maç bakıp mutlu sona ulaşacağız.

7 gelecek 7
                                KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim