Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 kere 2 7 eder.
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• ben 7. sampiyonluga bayadir hazirim her Trabzonsporlu gibi mayis ayini dusunuyorum Trabzon a mi gelsem Baku de mi kalsam diye cunku Bakude de buyuk bir kutlama planliyoruz

Yorum

• Bu videolar mükemmel.. Sitedeki istatitstikleri de meraklısı için ekledim.. Uygun başlık burası mıdır bilemedim..
        20+10+20+11 = 61
        2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• artık rüyalar kabuslar görmeye başladım
          bilinçaltım delirdi trabzonsporumun şampiyon olduğunu görüyorum çoğu kez ama dün bursanın şampiyon olduğunu gördüm kafayı yemek üzereyken uyandım Allah'ım dedim bu ne kabus
          Yüce Allah'ım ne olur bizi yıkmalarına müsade etme artık gelsin bu şampiyonluk sonrası umrumda değil
          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• - İşte 7'nin anahtarı bu fotoğrafta gizli...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• doğru.Bakalım brozek ler işe yarayacak mı?Videolarında güzel oynuyorlar.Ben hazırım 7'ye

Yorum

• Yıldız IEEE klübü bile demiş 7. geliyor diye

Yorum

• 7 geldi yolun yarısına kadar..İpleri bırakmamak lazım..Ya kaçarsa,aman kaçmasın

Yorum

• ŞU sıralar çok denk geliyorum tv kanallarında çevremde.. Ts 2. devre düşüşe geçecek görceksiniz falan..
                    bi yandan sürekli bizi düşürme planları yapıyor olmaları, kıskanmaları hoşuna gidiyor insanın bir yandan da hani hala küçümseyici tavırları var ya insanların çıldırıyorum! 5 kere üst üste şampiyon olsak da yetmez gibi geliyor o zaman!

Yorum

• Bu yıl hem lig hem de ZTK kupasını alacağız inaşallah.
                      .

Yorum

• Eskişehir maçından sonra Şampiyonluk turunu atacağımızı düşünüyorum,Allahın izniyle.
                        En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                        Erdal Hoş

Yorum

• Super Lig 7 Türkiye Kupası 9

Geliyooooor

Yorum

• 7ye haziriz, istahliyiz...

Ama 6 da kalmaya hazirmiyiz? Ben degilim. Allahim bize yardim et.
                            Trabzonspor
                            FC Barcelona MSV Duisburg
                            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Değiliz arkadaşlar değiliz.
                              Bu maç da gösterdi ki takım hazır olabilir, hoca olabilir, yönetim olabilir ama Trabzon'da ki taraftar bu şampiyonluğa ulaşacak sabıra sahip değil...
                              Bu yönetimin takıma transfer yapması kadar önemli bir başka görevi bu taraftarı bilinçlendirmektir. Bu o akadar da zor birşey değil yeterki bunun bilincinde olabilsinler...

Yorum

• Trabzon'daki taraftar ne zaman şampiyonluğa hazır olursa o zaman şampiyon oluruz.

Şu an hazır değiliz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim