Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç hazır değilim daha askere bile gidemedim, Evlenmedim çoluğum çocuğum torunum yok daha karımla hiç kavga bile edemedim.
    Hayır zannetmiyorum hiç hazır değilim henüz hiç bir şey yaşayamadım. =)
    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• ya bi de işin şanssızlık boyutu var ki

sivasın son maçta çok büyük ihtimalle ligte kalması
      ibb nin türkiye kupası finali oynaması

bunlar bizim için dezavantaj ne bahtsız takımız
      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• bu iş son haftaya kalırsa karabüğe sığmayız.... şampiyonluk şansımız olmasa bile son hafta karabükteyim........ şampiyonu izlemeye....

Yorum

• Aslında İ.b.b. kupa finali bizi daha rahatlatacak sonuçta bizimle pazar oynasalar 3-4 gün önce kupa finali oynayacaklar birde kazandıklarını düşünün aboww bizim maça çıkmazlar bile tabii burası şaka olan kısım ama bizim için daha iyi sonuçta daha 10 gün sonraki maçı şimdiden düşünmez avcı, maçın yıldızı holosko olacak bakın görün "AVCI AVLAYACAK!"

Yorum

• Bi ibbelik olmaz inşallah.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak BEYTEKİN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu iş son haftaya kalırsa karabüğe sığmayız.... şampiyonluk şansımız olmasa bile son hafta karabükteyim........ şampiyonu izlemeye....
              karabük'ün stadı tadilattaymış zaten, bölüm bölüm onardıklarından deplasmana gelen takıma 300 kişilik yer verebiliyorlarmış.
              Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• İlk olarak cemilep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                karabük'ün stadı tadilattaymış zaten, bölüm bölüm onardıklarından deplasmana gelen takıma 300 kişilik yer verebiliyorlarmış.
                Arkadaş Karabük şehrini kastetti sanırım.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aslında İ.b.b. kupa finali bizi daha rahatlatacak sonuçta bizimle pazar oynasalar 3-4 gün önce kupa finali oynayacaklar birde kazandıklarını düşünün aboww bizim maça çıkmazlar bile tabii burası şaka olan kısım ama bizim için daha iyi sonuçta daha 10 gün sonraki maçı şimdiden düşünmez avcı, maçın yıldızı holosko olacak bakın görün "AVCI AVLAYACAK!"
                  Abdullah Avcı açıklama yaptı kupa önemli diye , her yıl şampiyonlukta söz sahibi olmaya çalışan, engel koyan takım.

Yalnız kulüp başkanından şüphem var

Göksel Gümüşdağ , kulüpler birliği başkanı aziz yıldırım'ın yardımcılığını da yapmaktadır. aziz yıldırım'ın yancı destekcilerinden sadece biri.
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Seytan diyor
                    son hafta Fenerin stadina git fener formasiyla, son 5 dk maca dal, hakeme bir tane gecir, Emre belezoglunada birtane
                    onlar üc puanlarindan olsun biz Sampiyon olalim
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Seytan diyor
                      son hafta Fenerin stadina git fener formasiyla, son 5 dk maca dal, hakeme bir tane gecir, Emre belezoglunada birtane
                      Bizi küme düşürürler.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Seytan diyor
                        buna gerek kalmaz ama eger gidersen yanlis anons yap..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizi küme düşürürler.
                          Kim bilecek yahu Trabzonsporlu olduğunu? Aramızdan gönüllü arkadaş varsa dalsın sahaya. Yalnız nüfus cüzdanında "Trabzon" yazmasın.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Seytan diyor
                            Tamam anladık da emre'ye niye geçiriyorsun demezlermi sen n bçim fenerlisin diye
                            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaş Karabük şehrini kastetti sanırım.
                              evet.... hele şampiyon olursak düşünemiyorum bile... karabükten trabzona horon alyı kurarız...

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kim bilecek yahu Trabzonsporlu olduğunu? Aramızdan gönüllü arkadaş varsa dalsın sahaya. Yalnız nüfus cüzdanında "Trabzon" yazmasın.
                                Trabzonsporlu olmasına gerek var mı? Plüton'lu olsa bile bizi küme düşürürler.
                                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X