Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 7 hafta kala tekrar lider olduk
    fenerin 7 hafta kala puanı 61
    61 (6+1 = 7)

Biraz daha zorlarsam 40 çıkar.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bugun 4.ayın 3ü toplarsak=7 totemde sınır yok

Yorum

• fener taraftarı çok iyiydi.. avni akerdede o çoşkuyu görmek istiyoruz... 90 dakika boyunca destek.. stadta adım atacak yer kalmasın...

Yorum

• 4.ayın 3.günü (4+3)='7'...Ve son 7...

Yorum

• en güzeli fenerin 61 puanda kalması... fenerde artık bize her yer trabzon diyor....

Yorum

• İnşallah İnşallah!
              Hamiş

Yorum

• Öncelikle böyle bir paylaşım platformuna ön ayak olanlara teşekkür etmek istiyorum.
                Fakaatt..
                Gel gelelim 7 7 7 7 7'ye işte o biraz zor gibi beyler.
                Neden mi?
                Buyrun o zaman:

Biz bu yarışa bana göre Türkiye'nin en büyük teknik adamı olan Şenol GÜNEŞ'le ve elindeki kısıtlı kadrosuyla başladık yanlış mı?
                Doğru.

Peki bize ne gerekiyordu ben ve benim gibilerin 90 dakika boyunca boğazı kuruyana kadar dua etmesi mi yoksa adam gibi bi takviye mi?
                Her ikisi de ama icraat olmada tevekkül zayıf kalır efendiler.
                Sitem etmek istemiyorum ama mecbur bırakılıyorum. Yapılan transferlerden Pawel Brozek çok mu kötü, çok mu beceriksiz, yeteneksiz mi?
                Hadi diyelim ki ''eh işte pek yetenekli ve yeterli sayılmaz'' ulan o zaman neden aldınız... haa..
                Ben hiçbir zaman bir futbol adamını kötülemedim ama yeter artık..
                Sayın Umut BULUT bizi ipten aldığın zamanlar oldu yalan mı yoksa yanlış mı?
                Hayır hoca bu da doğru..!
                Sen bizi çıldırtıyosun yanlış mı iftira mı yoksa benim kaprisim mi?
                E bu da doğru..
                E be hocam, sonuna kadar güvendiğim adam Sayın Şenol GÜNEŞ seni anlayamıyorum..
                Bi derdin mi var.
                Hocam benim gördüğümü gör artık ben bir öğrenciyim bu takıma olsa olsa 1 forma 2 maç ve dualarımla katkıda bulunabilmişim bu zamana kadar, ya sen..
                Saçını süpürge etmişsin yalan mıııı?
                Ama Sayın Fatih TERİM'in kaprisleri sonucunda milli takımımızı dünya kupasından ettiği gibi bizi zaferlerden etme, gel vazgeç.
                10 maç üst üste Umut'u oynatacağına 2 maç Pawel'i de dene bırak o oynasın.
                Bir oyuncunun sorunları olabilir gol atamayabilir.
                Bu onun kabiliyetsiz olduğu sonucunu doğurmaz.
                Guiza yedekte Fener çıkışta değil mi.
                E hocam bi sen de dene be.
                Biz medyada arıyoruz suçu.
                Neymiş efendim medya Trabzonspora yer vermiyormuş da oyuncuların aklı karışıyormuş.
                Neymiş efendim futbol saha içerisinde oynanmıyormuş ama biz abdestimizi bozmayacakmışız.
                İyi güzel ama ağzımıza kadar boka batmışız abdestliyiz diye geziyoruz buna ne demeli..???
                Pawel hazır değilmiş Mehmet ÇAKIR sakatmış.
                Takımda eksik var yönetim sen uyu Allah rahatlık versin..!
                Kesinlikle 4 takviye yapılması gereken bir takıma bunun yerine işe yarar 2 oyuncu transfer edildi. onlar da vasat adamlar işte.
                Biz kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz aslında..
                Ey taraftar kendine gel sesini çıkar bu böyle gitmez bi yerde koparız 2. yarının başında olduğu gibi.
                Sessiz kalmayın.
                Yorumu size bırakıyorum.
                Yalan mı? siz söyleyin...

Yorum

• İlk olarak lazzmodi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öncelikle böyle bir paylaşım platformuna ön ayak olanlara teşekkür etmek istiyorum.
                  Fakaatt..
                  Gel gelelim 7 7 7 7 7'ye işte o biraz zor gibi beyler.
                  Neden mi?
                  Buyrun o zaman:

Biz bu yarışa bana göre Türkiye'nin en büyük teknik adamı olan Şenol GÜNEŞ'le ve elindeki kısıtlı kadrosuyla başladık yanlış mı?
                  Doğru.

Peki bize ne gerekiyordu ben ve benim gibilerin 90 dakika boyunca boğazı kuruyana kadar dua etmesi mi yoksa adam gibi bi takviye mi?
                  Her ikisi de ama icraat olmada tevekkül zayıf kalır efendiler.
                  Sitem etmek istemiyorum ama mecbur bırakılıyorum. Yapılan transferlerden Pawel Brozek çok mu kötü, çok mu beceriksiz, yeteneksiz mi?
                  Hadi diyelim ki ''eh işte pek yetenekli ve yeterli sayılmaz'' ulan o zaman neden aldınız... haa..
                  Ben hiçbir zaman bir futbol adamını kötülemedim ama yeter artık..
                  Sayın Umut BULUT bizi ipten aldığın zamanlar oldu yalan mı yoksa yanlış mı?
                  Hayır hoca bu da doğru..!
                  Sen bizi çıldırtıyosun yanlış mı iftira mı yoksa benim kaprisim mi?
                  E bu da doğru..
                  E be hocam, sonuna kadar güvendiğim adam Sayın Şenol GÜNEŞ seni anlayamıyorum..
                  Bi derdin mi var.
                  Hocam benim gördüğümü gör artık ben bir öğrenciyim bu takıma olsa olsa 1 forma 2 maç ve dualarımla katkıda bulunabilmişim bu zamana kadar, ya sen..
                  Saçını süpürge etmişsin yalan mıııı?
                  Ama Sayın Fatih TERİM'in kaprisleri sonucunda milli takımımızı dünya kupasından ettiği gibi bizi zaferlerden etme, gel vazgeç.
                  10 maç üst üste Umut'u oynatacağına 2 maç Pawel'i de dene bırak o oynasın.
                  Bir oyuncunun sorunları olabilir gol atamayabilir.
                  Bu onun kabiliyetsiz olduğu sonucunu doğurmaz.
                  Guiza yedekte Fener çıkışta değil mi.
                  E hocam bi sen de dene be.
                  Biz medyada arıyoruz suçu.
                  Neymiş efendim medya Trabzonspora yer vermiyormuş da oyuncuların aklı karışıyormuş.
                  Neymiş efendim futbol saha içerisinde oynanmıyormuş ama biz abdestimizi bozmayacakmışız.
                  İyi güzel ama ağzımıza kadar boka batmışız abdestliyiz diye geziyoruz buna ne demeli..???
                  Pawel hazır değilmiş Mehmet ÇAKIR sakatmış.
                  Takımda eksik var yönetim sen uyu Allah rahatlık versin..!
                  Kesinlikle 4 takviye yapılması gereken bir takıma bunun yerine işe yarar 2 oyuncu transfer edildi. onlar da vasat adamlar işte.
                  Biz kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz aslında..
                  Ey taraftar kendine gel sesini çıkar bu böyle gitmez bi yerde koparız 2. yarının başında olduğu gibi.
                  Sessiz kalmayın.
                  Yorumu size bırakıyorum.
                  Yalan mı? siz söyleyin...
                  ne yapalım şenol güneşi protestomu edelim. bizi buraya kadar o getirdi. inşallahta şampiyon yapacak. böyle bir ortamda bunları düşünmek olmaz... sonuna kadar destek tam destek... 7.........................................

Yorum

• 7even 7even 7even 7even 7even 7even 7even
                    Bordo Mavi

Yorum

• Geliyor- geliyor-geliyor..
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• ♥Bordooooooo

Yorum

• maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                          2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            7 hafta kala tekrar lider olduk
                            fenerin 7 hafta kala puanı 61
                            61 (6+1 = 7)

Biraz daha zorlarsam 40 çıkar.

beyler şaka maka dursunda bütün işaretler sezon başından beri bizi gösteriyor

ççç
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 7*3=21

21 puan almamamız için hiçbir sebep yok.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• hicri takvimde ayın 29 u imiş yanlış bakmadıysam
                                9-2=7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim