Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu umutsuzluk yüzünden 96'yı kaybettikten sonra 10 yıl toparlanamadık.
    Bu sezon bitmiş olabilir. Şimdi vakit oturup ağlama vakti değil, dik durup önümüzdeki sezon için hazırlanma vakti.

Bu sezonu olabildiğince iyi bir şekilde bitirip 2010 sezonuna Trabzonspor gibi başlamalıyız.

96'dan sonra oturduk ağladık.
    Sonuç?
    5 yıl bütün kupalara ambargo koyabilecek takım çöktü. Aynı hatayı bir daha yapmayalım...
    96 bir surecin sonunda gelinen noktaydi.. Yine Sadri Sener'in genel olarak kurdugu, belli bir sure beraber oynayan bir takimin bu surecinde girdigi bir yaristi, ve husranla bitince de dagildi..

Simdi ku durum biraz farkli, cunku su anda benzer bir surecin sonunda degil basindayiz.. Yani kadro yeni kuruluyor.. Dolayisiyla bir dagilma olacagini sanmiyorum.. Eger gerekli sabir gosterilir ve takviyeler yapilirsa (forvet ozellikle), onumuzdeki 5 yilda 2-3 sampiyonluk cikarabilecek bir jenerasyon var bence..

Aslinda 7'nin formulunu sene basindan beri imzamizda tasiyoruz ve savunuyoruz.. ;

Ersun + Sabir + Destek + 3 yil = 7 ..
    En son muratt tarafından düzenlendi; 06.04.2009, 10:31.
    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• biz ezelden hazırız hazır olmayanları bulmak o kadar da zor değil gerçi hazır olmayanlar sözde Trabzonsporlu maddiyatta Trabzonsporlu ben bunu biliyorum işte o yüzden içim rahat ÇÜNKÜ BİZ HAZIRIZ
      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        96 bir surecin sonunda gelinen noktaydi.. Yine Sadri Sener'in genel olarak kurdugu, belli bir sure beraber oynayan bir takimin bu surecinde girdigi bir yaristi, ve husranla bitince de dagildi..

Simdi ku durum biraz farkli, cunku su anda benzer bir surecin sonunda degil basindayiz.. Yani kadro yeni kuruluyor.. Dolayisiyla bir dagilma olacagini sanmiyorum.. Eger gerekli sabir gosterilir ve takviyeler yapilirsa (forvet ozellikle), onumuzdeki 5 yilda 2-3 sampiyonluk cikarabilecek bir jenerasyon var bence..

Aslinda 7'nin formulunu sene basindan beri imzamizda tasiyoruz ve savunuyoruz.. ;

Ersun + Sabir + Destek + 3 yil = 7 ..
        Demek istediğim tam olarak bu.
        Bir sürecin (umarım hiçbir zaman bitmeyecek olan bir sürecin) başındayız. Ama insanlar her şey bitmiş gibi davranıyor.

Bu yıl olmadı mı?
        Seneye olur, önemli değil. Yeter ki biz bu süreci bitirmeyelim.
        İmzamda belirttiğim gibi; Yıllar geçsin farketmez, beklemekten bıkmaz ömrüm...
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• hala geç değil .ne olursa olsun hazırlıklarımız devam ediyor demek polyannacılık oynamaktan başka bir şey değil.

bu iş bitmiştir önümüzdeki seneye bakalım.

teknik direktörse teknik direktör ,ön libero ise ön libero,eksik nerde varsa giderilecek önümüzdeki seneye sampiyonuk için sayaç kuracagız.bu sene iş bitmiştir arkadaşlar.
          suçluyu bulabilirmiyiz.
          trabzondaki taraftarmı?
          cevabı değil.

yönetim mi?

kısmen
          ilk yarının sonlarında yaşadığımız puan kayıplarında yenildiğimiz masa oyunularnda pasif kalmıştır.yattara olayını eline yüzüne bulaştırmıştır.takımın eksiği olan sol kanada adam almamışlardır.takımı hazreti hüzeyinin hegomonyasına bırakmışlardır.bu cumleyi büyük harflerle yazacagım.
          TRABZONSPOR'A GELMİŞ EN İYİ BAŞKAN SADRİ ŞENER DİR.yaptığı ve başladığı reformlar yapacaklarının aynası olacaktır ve kulubün menfaatine olacaktır.

teknik direktörmü?
          evet

ersun hoca trabzonspora üç numara küçük gelmiştir.bu sene bakın hic rahat maçımız olmadı.galibiyetler kenarından köşesinden geldi hep .diyebilirmsinizki bana su macta muhteşem oynadık ezdikte aldık diyebileceğimiz bir maç yok.bizim yolumuza başka bir hoca ile başlamamız lazım ama bu hoca şenol hoca değil.

futbolcurmı?
          evet -hayır
          bi burda forvetlerin sucu yok.sağlıklı organize atak geliştiremiyoruz ve adam akıllı gol pasları olmuyor.hep telaş var takımda hala acemi havası mevcut.bununda kaynağı kaptan hazreti hüseyin.

takımın yapılanması lazım selçuk kötü performansa rağmen hala sahada ise suç hocanındır.akıllı atak geliştiremiyorsak sol kanat oyuncumuz yok ise bu yine hocanın suçudur.hacaya bu takım üç beden buyuk gelmiştir.yedek klubesine dayanıp tırnak yemekle takım yönetilmiyor.

Yorum

• Seneye demektek başka çaremiz kalmadı artık.Bu takımı son haftalarda bu hale getirenler utansın.Taraftar elinden geleni yeterince yaptı.
            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• 7'yi geçtik biz 8'e hazırlanıyorduk ama artık çok geç

Yorum

• ya ben bu takım iyiyken de lig basında dedim bu ligi 6. bitiririz diye nedense millet bir hayale kapıldı bu kadro yapısıyla anca 6. olurduk zaten

Yorum

• Bence hazır değiliz hiçbirimiz hazır değil aaauuu deyip tribünde çekirdek çıtlatan taraftarımız olduğu sürece şampiyonluk ruhu olmadığı sürece forvetimiz olmadığı sürece sol kanadımız olmadığı sürece şampiyonluk beklemek çok komik kıyım yapılacaksa önce tribündeki taraftarlardan başlanmalı nerde eski cehennem eskiden rakip oyuncular Avni Akerde çekinerek oynuyorduk diyor şimdi ne var çekirdek var finduk var kale arkasında sesini duyurmaya çalışan cefakar taraftar var bu sene şampiyonluk zor en iyi ihtimal Şampiyonlar Ligi bari Şampiyonlar Ligine gidelim kendinize gelin biraz toparlanın her zaman yanınızdayız gelecek sezon 4-5 takviyeyle bizi kimse durduramaz
                  Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Ersun Hoca sağolsun, kırk yılda bir denk gelebilecek böylesi kolpadan bir sezonda kurtarabileceğimiz bir şampiyonluğu sırf kendi ihtirasları ve saplantıları uğruna afiyetle (7)
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Arkadaş yeni kurulmuş takımı bir anda şampiyonluk havasına soktuk.Başkanımız bile şampiyon demedi.Biz kendimizce hala şampiyon olacağız.Takım yeni daha erken bekleyecez çare yok varsa söyleyin.

Yorum

• haziriz firtinam haziriz herkez hazirlansin Firtinam gelior
                        25# Alan Carlos Gomez da Costa
                        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• daha hiçbişi bitmedi ya içimde ölebi umut varki yeterki biz kazanalım bunlar çok takılıcaklar gibime gelio olucaz galiba ya 7gelio heralde hele sivas bize bi takılsın varya daha ne tökezlicek

Yorum

• Ben hazirim ve inaniyorum ama oyuncular hazirmi onu bilemiyorum. 7'ye 7 hafta kaldi insallah.
                            En son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 14.04.2009, 01:46.

Yorum

• Şu iki maçı alalım.
                              Burası dolup taşacak.
                              Yakındır,hep beraber göreceğiz.
                              Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                              Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                              Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• sımdı kımsecıkler bu baslıga yazmıyor ama dedıgın gıbı ıkı macı alalım bak goreceksınız dolacak burası ben ınananıyorum olmasakta uzlumm dıyemıcem
                                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim