Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aldemir tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
    Trabzonsporumuzun 7. ŞampİyonluĞu hayirli olsun.
    Suyun berrakliĞi
    sÜtÜn akliĞi
    havanin kokusuzluĞu kadar emİnİm.
    Emİn deĞİl bİlİyorum.
    YÜzde bİr mİlyar Şampİyonuz.
    YÜzde 1 mİlyar Şampİyon.
    Sene 1995 12 aĞustos gecesİ.
    Yer kuzey irak harkuk kampi.
    DaĞ komando tugayinin askerİ olarak operasyondayim.
    Zor ve tedİrgİn gÜnler.
    Çok rÜya gÖren bİrİ deĞİlken o gece gÖrdÜĞÜm rÜyada
    paspal gİyİnmİŞ ama yÜzÜnde derİn bİr huzur olan bİr amca bana
    14 yil sonra 14 yil gÖrmedİĞİn bİrİsİnden haber alacak ve sevİneceksİn demİŞtİ.
    DÜn askerde Şehİt olduĞunu sandiĞim bİr arkadaŞimla karŞilaŞtim.
    Şok oldum. İnanamadim.
    Uzun hİkaye.. Adi yanliŞlikla İehİt olanlar lİstesİne yazilmiŞ.
    Ve dÜn 12 aĞustosu 13 aĞustosa baĞlayan gece .
    Ayni amca rÜyama gİrdİ.
    Bu yil trabzonun ŞampİyonluĞunu mÜjdeledİ.
    Sabirsizlikla sene sonunu beklİyorum.
    MaÇlari Çok rahat İzlİyor olucaĞim.
    7. ŞampİyonluĞumuz hayirli uĞurlu olsun.

bende inanıyorum

Yorum

• 8. Haftadan sonra şu başlığın 72-75 sayfalarını bir kez daha okuyacağım. Gerekli alıntıları gerekli yerlere yapıştıracağım. Bir kez olsun bende ben demiştim diyeceğim!

Yorum

• Hazır olmayı isteriz ama zor gözüküyor. Gereken transferleri yapsak bile zor. Ben Gs'nin takım olabileceğini düşünmemiştima ama öyle böyle en az 3 atıp yollarınadevam ediyorlar.

Yorum

• trabzonsporun hedefi her zaman şampiyonluktur hiç oyuncusu olmadan sadece paf takımla bile sahaya çıkacak olsa başkanından t.direktörüne kadar herkes şampiyonluk için yarışıyoruz diyebilmeli ama gelin görün ki yönetim hedef olarak avrupa kupalarını hedef gösteriyor sanki biz basit bir anadolu kulübüymüşüz gibi..bence ne avrupa kupalarına kalacağız nede şampiyon olacağız biz trabzonspor taratarlarının kaderi çile çekmekmiş sonuna kadar da çekeceğiz bu yoldan dönüş yok...ama bu umut çileside çekilecek gibi değil ya neysee..
          HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2017 yılını bekliyorum blki 50. yılımızda 7 ye ulaşırız.
            61. Yılımızı Beklemek Daha Mantıklı Bu Kafayla
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• bu takımdan benım tek isteğim her yıl Avrupa kupalarına katılması.Şampıyonluk olmasa da olur.Hedefi şampıyonluk yapınca çok uzuluyoruz.Ben bu takımı her sene Avrupa Kupalarında gormek ıstıyorum.Avrupa bıze yakışıyor.
              Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Bu sene açık ara gs 1. fb 2. olur bizde 4 5 6 dan biri oluruz hayal kurmaya gerek yok görünen köy klavuz istemez...

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu takımdan benım tek isteğim her yıl Avrupa kupalarına katılması.Şampıyonluk olmasa da olur.Hedefi şampıyonluk yapınca çok uzuluyoruz.Ben bu takımı her sene Avrupa Kupalarında gormek ıstıyorum.Avrupa bıze yakışıyor.
                  avrupa bize yakışıyo derken son 10 senede acaba eleme maçları hariç avrupada maç oynadıkmı?Oynamadığımıza göre toprağım nasıl yakışıyor bunu anlayamadım ayrıca bu kadroyla yakışsa neolurki???

Yorum

bu takımdan benım tek isteğim her yıl Avrupa kupalarına katılması.Şampıyonluk olmasa da olur.Hedefi şampıyonluk yapınca çok uzuluyoruz.Ben bu takımı her sene Avrupa Kupalarında gormek ıstıyorum.Avrupa bıze yakışıyor.
                    güzel bi noktaya parmak bastin sonuna kadar hak veriyorum sana, bence avrupada gelecek bi basari her seyin üstündedir bravo tebrik ederim

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      avrupa bize yakışıyo derken son 10 senede acaba eleme maçları hariç avrupada maç oynadıkmı?Oynamadığımıza göre toprağım nasıl yakışıyor bunu anlayamadım ayrıca bu kadroyla yakışsa neolurki???
                      peki oynadıgımız takımlar.Villareal , Bilbao , Osasuna , kiev.
                      biz bu takımlara elendık ama rezıl olmadık.o iğrenç kadroya rağmen (özellikle defans ve kaleci).Heyecanlı gunlerdi.Bizi rezil eden o rum takımına elenmekti ki onunda Avrupada neler yaptıgını goruyoruz.Bi de diğer temsılcılerımıze bak.Tromsoye elenen mı dersın.Grupta sıfır çeken mı dersın.8 yiyen mı dersın.yukarda soyledıgım takımların hepsını sil yerıne basıt basıt köy takımları koy.şimdi nerelerdeydik.Katsayımız nasıldı.Tamam sen Avrupaya gitmemızı ıstemeyebılırsın.Ama ben istiyorum.
                      En son Gordon Freeman tarafından düzenlendi; 17.08.2009, 18:57.
                      Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

Güzel, akıllıca bir hedef. Mantıklı insanların da aramızda olduğunu bilmek güzel.
                        TRABZONSPOR
                        Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                        Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                        ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• daha diyabakırı yenemiyoruz.avrupada nasıl başarılı olacağız.bu kaleci ve golcülerle arupada rezil olmak var.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            daha diyabakırı yenemiyoruz.
                            trabzonspor diyarbakırspor ile oynadığı her maçta kazanacak diye bir kural mi var,ben mi bilmiyorum ?şampiyonlar ligi şampiyonu, La liga şampiyonu barcelona bile recreativo,mallorca gibi takımlara puan bırakıyor..

Yorum

• İyi oynadık.2.gol gelmedi.Rakip de üstümüze gelemiyor diye rahat davrandık sonucunda 2 tane saçma sapan goller yedik yenildik.1-0 bitseydi şampiyon geliyor diye yazcaktınız.Şimdi berbat oynadık d.bakırı bile yenemedik.Böyle talihsizlikler olur.Geçen sene bjk ilk yarı yattı resmen.2.yarı çıkışla şampiyon oldu.Bizim tek rakibimiz ğs.
                              Zaten 3 maç üst üste kazanalım havaya girceksiniz.Boşuna konuşuyorum
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Bu sene olmayabilir ama önümüzdeki sezon kesin şampiyonuz

Bölüm:1 Baskı:26
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X