Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lig Tv ve benzeri tv kurumlarina uye olmayinnnnnn ben bundan bir kac sene once cine5 diye bir kuruma uyeyiyim ama ilk sene buna benzer olaylar yasadigimdan dolayi uyeligimi hemen iptal etdirdim.

ve en onemli seylerden bir tanesi olan seyleride hesaba koymaya basladim istanbul takimlarina ortalama 5/10 neyse veriliyor ama trabzonspora 1/3 veriliyor ama bu geri kalan takimlar icinde gecerli ya benim isimmi yok verdigim paralar bizans takimlarina verilsin bende bunu bile bile uyelik yapayim ya adamlar hem bana dusman hem ellerinden geldikleri kadar evirip cevirecekler istedikleri klube istedikleri rakkamlari verecekler sonrada ben uyelikden vs den konusacagim bakmam kardesim bakmam (ne kadarda zor olsa) bakmam.

Yorum

• şimdi dijitürk abonesi olmadığıma üzüldüm... ne güzel serefsizleri arar ağzıma geleni sayr ve üyeliğimi iptal ettirirdim... ne hallere düştük ya.....

Yorum

• Bu işin arkasında Federasyon var Kim nederse desin inanmam. Dijitürk ailesi bunu yapabilecek zimbona sahip değil. Albayrak ocağımıza incir ağacı dikti.
        Zambaklar En Issız Yerlerde Açar Ve Vardır Her Vahşi Çiçekte Gurur Bir Mumun Ardında Bekleyen Rüzgar Işıksız Ruhumu Sallar Da Durur, Ne Güzel Seni Bulmak, Bütün Yüzlerde Sonra Seni Kaybetmek, Hemen Her Yerde Ne Güzel Bineceğin, Vapur Kaçırmak Yapayalnız Kalmak, İskelelerde.. DeNiZcİ

Yorum

• Ahme abinin dediği gibi , Sivas çökelmeye başlayınca ne olacak ?
          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• o zaman tekrar bize dönelecekler
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• bana şöyle bi cvp geldi dijitürkten

DIGITURK'ten Merhaba,

Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.

Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
              iletilmistir.

Saygilarimizla

TUGBA ANILIR

DIGITURK Musteri Hizmetleri
              Tel:0212 473 73 73
              Fax:0212 473 73 03
              Mailto:destek@digiturk.com.tr

Yorum

• bana bunu gibi 10 çeşit geldi neymiş değerlendireceklermiş....yalancının yanaklarından öpeyim
                BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• Yalancilar

arkadaşlar,digitürk topu fedarasyona atıyor fedarasyon digitürke,
                  sultan yılmaz müş.temsilcisine sordum fb ilk dörtte girmese maçları verilmecekmi diye evet verilmeyecek diyor.inanmadığımı kendisine söyledim ,2 hafta özce trabzon ilk dörttemiydi dedim 2 ya 3 ay önce trabzonspor ilk dörttemiydiki maçlarımız veriliyordu dedim ses yok sultan hanımın futbolla ilgili bilgisinin olmadığını düşündüm çok zayıftı mantıklı hiç bir şey söyleyemedi....takımımızın kongre üyesi olduğumu tüm taraftar sitelerimizde sizlere karşı inanılmaz sitemlerimiz olduğunu ve oboneliklerimizi iptal ettireceğimizi söyledim.her şeyi takip ettiklerini bilgilerinin olduğunu söyledi.......

Yorum

• Nerden öğrendiniz 3 ezikler hariç maç yayınlanmayacağını!
                    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak nemo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bana bunu gibi 10 çeşit geldi neymiş değerlendireceklermiş....yalancının yanaklarından öpeyim
                      O öpülen yanak değildi ya hadi neyse
                      Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nerden öğrendiniz 3 ezikler hariç maç yayınlanmayacağını!
                        Badaloglu Yavuz Saltik'la görüsmüs.
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bu ne ya yeter ulan yeter!!geçen sene yine büyük bir iştahla beklediğim bursa maçını yine mi seyredemeyeceğim

Yorum

• DIGITURK Musteri Hizmetleri
                            Tel:0212 473 73 73
                            Fax:0212 473 73 03

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Mailto: destek@digiturk.com.tr
                            cc'ye info@trabzonspor.org.tr yi ekleyiniz.

http://www.maraton.com.tr/contact_us.php
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• Arkadaşlar yağdırın şu uğursuz müptezerlere ! Durmayın !
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak ultrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu ne ya yeter ulan yeter!!geçen sene yine büyük bir iştahla beklediğim bursa maçını yine mi seyredemeyeceğim
                                bu sene derbiler hariç hiç bir maçı vermiyecekmiş digitürk
                                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X