arkadaşlar tepkimizi verelim ben maraton sitesine satdyum programına internetspora mail attım şayet vermemeye devam ederlerse bu sene son maçımızda trabzonda oynananacak olan trabzon fener maçını yayınlmalarını engellemeliyiz birde gelde nuriye kızma işte tvmiz olsaydı verirdik maçlarımızı paşa gibi izlerdik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Arkadaşlar az önce aradım yine lig tv yi adamlar yoğun bir şekilde telefon yağmuruna tutulmşlar bu yüzden Trabzonsporun bu haftaki maçı muhtemelen verilecek diyor bir iki gün içersinde netleşir diyor ama ondan sonraki maçları kesinlikle verilecek diyor,anlamadım gitti ya kim doğru söylüyor yada doğru olan ne 3 ezikler dışında maçımız verilmeyecekmiş diyorum kesinlikle öyle birşey yok diyor,adama sivasın bizim lig tv aboneliğimiz kadar taraftarı yoktur kime izlettireceksiniz sivas maçlarını dedim haklısınız diyor,iptal ettirmeyin inanın yayınlanacak maçlarınız diyor çok tepki geldi diyor diyorda diyor bende cumaya kadar beklerim eğer hala yayınlanmıyor diye geçerse bursa maçı iptal ettirecem dedim.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
Ayhan abi gün boyunca pek çok taraftarımız tepki gösterdi bu olaya. Amacımıza ulaşacağız gibi duruyor... Hayırlısı. Tepkimizi göstermeye devam.İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar az önce aradım yine lig tv yi adamlar yoğun bir şekilde telefon yağmuruna tutulmşlar bu yüzden Trabzonsporun bu haftaki maçı muhtemelen verilecek diyor bir iki gün içersinde netleşir diyor ama ondan sonraki maçları kesinlikle verilecek diyor,anlamadım gitti ya kim doğru söylüyor yada doğru olan ne 3 ezikler dışında maçımız verilmeyecekmiş diyorum kesinlikle öyle birşey yok diyor,adama sivasın bizim lig tv aboneliğimiz kadar taraftarı yoktur kime izlettireceksiniz sivas maçlarını dedim haklısınız diyor,iptal ettirmeyin inanın yayınlanacak maçlarınız diyor çok tepki geldi diyor diyorda diyor bende cumaya kadar beklerim eğer hala yayınlanmıyor diye geçerse bursa maçı iptal ettirecem dedim.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Gerçektende öyle amacımıza ulaşacağız inşallah çok seviyorum ya BMN yi Trabzonsporu iyiki Trabzonsporluyum iyiki bmn liyim gurur duyuyorum gücümüzü herkes görecek inşallah durmak yok tepkiye devam yine arıyacam lig tv yi nasıl olsa her arayışta başka biri çıkıyor telefona
KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
Tepkiye devam!!!İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar az önce aradım yine lig tv yi adamlar yoğun bir şekilde telefon yağmuruna tutulmşlar bu yüzden Trabzonsporun bu haftaki maçı muhtemelen verilecek diyor bir iki gün içersinde netleşir diyor ama ondan sonraki maçları kesinlikle verilecek diyor,anlamadım gitti ya kim doğru söylüyor yada doğru olan ne 3 ezikler dışında maçımız verilmeyecekmiş diyorum kesinlikle öyle birşey yok diyor,adama sivasın bizim lig tv aboneliğimiz kadar taraftarı yoktur kime izlettireceksiniz sivas maçlarını dedim haklısınız diyor,iptal ettirmeyin inanın yayınlanacak maçlarınız diyor çok tepki geldi diyor diyorda diyor bende cumaya kadar beklerim eğer hala yayınlanmıyor diye geçerse bursa maçı iptal ettirecem dedim.KARADENİZ KAPLANI
Yorum
-
benim şikayetime nazaran cevap atmışlar, ama sanırım otomatik mesaj....
Sayin Semih Gul,
Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Sikayet ve gorusleriniz ilgili birime iletilmistir.
Saygilarimizla
SERAP HANCER
DIGITURK Musteri Hizmetleri
Tel:0212 473 73 73
Fax:0212 473 73 03
Mailto:destek@ligtv.com.tr38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Şansal Büyüka denen adam çıkıp inanılmaz bir tepkiyle karşılaştık doğrusu bunu beklemiyorduk tüm Trabzonsporlulardan özür diliyoruz
diyene kadar tepkiye devam çığ gibi olmalıyız arkadaşlar çığ gibi...
KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
arkadaslar telefonla arayip durumu bildirin cok nazik karsiliyorlar ve aciklama yapiyorlar..
bu numaralardan durumu izah edin, ayrica faks numarasi bilen var mi faklsada tepki göstermek istiyorum..
DIGITURK Müşteri Hizmetleri 0 212 473 73 73 / 0 532 755 73 73Eski rumuz...MaVeRaM
Yorum
-
digitürk müşteri temsilcisiyle bende konuştum gelen yoğun talep üzerine sivas macının yayınlacağı söyledi bu konuda gerçekten bir şikayet söz konusu imiş 2 gün içerisinde tekarar bir açıklama yapılacakmış. buda demek oluyorki bizler ne kadar çok arar ne kadar çok bu işin peşind eolduğumuzu gösteririsek bunlar kararlarından dönecektir. tabii bu iş bizimle de kısıtlı olmamamlı nasıl olacaksa yönetiminde çabası olması gerekir. bildiğim kadarıyla yönetimden şimdilik böyle bir talep gelmedi dimi arkadaşalr bilgisi olan varmı?varsa yoksa
BORDO MAVİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum