Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yüzsüzlük abidesi ligtv ALLAH SIZIN BELANIZI VERSIN. i love you dsamart i love you dsmart
    onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
    NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

abilerim ya bu konuya ağırlık vermemiz lazım ben 5 tane gönderdimm devam edelim ya hep böyle suskun mu kalacağız
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

arkadaslar bunlarla ba etmenı tek bır yolu var oda basarı nurı albayrakla olmaz sadrı senerle olurmu bılmıyorum

Yorum

İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          varya aslinda kendi televizyonunu kuracaksin. Trabzonspor TV. sadece kendi maclarini yayinlayacaksin. baska birisi mac görüntülerini yayinlarsa hemen dava acicaksin.

Aynen katılıyorum.... Zaten Hep Bunu İstemiştim Ama Sesimi Bi Türlü Duyuramadım...
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

bu işi yönetim istmiştir transfer konusunun önüne geçmek için

Yorum

Arkadaşlar tepkimizi koyalım, mailimizi atalım. Ama sinirlenmeden... Sinirlenmekle bir yere varamayız.
              Bu hafta için yapılabilecek birşey yok herhalde, ama önümüzdeki haftalarda maç yayınlamamayı düşünmezler bu tepkiler sayesinde.

Şamaroğlanına döndük. Geçen hafta medyada "sivassporun maçları niye yayınlanmıyor" diye bir ton yazı çıktı. Ondan cesaret alarak bunu yaptılar. Ama sakin sakin biz tepkimizi koyalım. Bize yakışan budur.

Yorum

daha şimdiden bunlar oluyosa sivas şaşkaza şampiyon olsa neler olur düşünemiyorum

Yorum

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

gün birlik günü arkadaslar. tepkisiz kalmayalim. herkes mail yollasin
                  onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                  NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

az önce mail attım ve geçen yılda aynı şeyi yaptılar liğin 2. yarısının hemen başında bu uygulama çok anlamsız . liğ sonu olsa belki deriz ama şimidi kabul etmemiz imkansız.
                    2 tane üyeliğin bu tutum devam ederse iptal edileceğini bildirdim.
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Arkadaşlar tepkimizi koyamazsak gözlerini korkutamazsak bundan sonra böylee giderr Taraftarımızın nekadar büyük vee kuvvetli olduğunu gösterelim
                      Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• ya bu olay bitti diye neden bakıyoruz günlerden salıı maç cumaartesi günü istersen yaptırtabilirsek maçımız yayınlanabilir yaa neden su koyu veriyoruz paramızla rezil mi olacağız
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Serefsizler yine basladilar, ben iptal etmek icin cok ugrastim ama olmuyor sözlesmem 2009'a kadar bu süre icerisinde iptal ettiremiyorum, cibiliyetsizleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• ligtv aboneliği yapmak üzere idim fakatbu haftaki yayın akışınızdan trabzonspor maçını çıkarmanız nedeni ile vaz geçtim şuna da emin olabailirsiniz tüm tanıdıklarım digiturk paketlerini iptal ettirecem size ii kazançlar
                            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Serefsizler yine basladilar, ben iptal etmek icin cok ugrastim ama olmuyor sözlesmem 2009'a kadar bu süre icerisinde iptal ettiremiyorum, cibiliyetsizleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr.
                              nasıl ettiremiyorsun. o şekilde mi sözleşme yaptın. biz istediğimiz zaman iptal ettirebiliyoruz.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cok buyuk bir tazminat davasi acilabilr buna hakkimiz var
                                evet hakkimiz var ama bizimliler beceremez

ligtv sezon baslamadan once ts nin butun maclarini yayinlayacaklarini belirtmisti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X