yüzsüzlük abidesi ligtv ALLAH SIZIN BELANIZI VERSIN. i love you dsamart i love you dsmart
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevarya aslinda kendi televizyonunu kuracaksin. Trabzonspor TV. sadece kendi maclarini yayinlayacaksin. baska birisi mac görüntülerini yayinlarsa hemen dava acicaksin.
Aynen katılıyorum.... Zaten Hep Bunu İstemiştim Ama Sesimi Bi Türlü Duyuramadım...Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Arkadaşlar tepkimizi koyalım, mailimizi atalım. Ama sinirlenmeden... Sinirlenmekle bir yere varamayız.
Bu hafta için yapılabilecek birşey yok herhalde, ama önümüzdeki haftalarda maç yayınlamamayı düşünmezler bu tepkiler sayesinde.
Şamaroğlanına döndük. Geçen hafta medyada "sivassporun maçları niye yayınlanmıyor" diye bir ton yazı çıktı. Ondan cesaret alarak bunu yaptılar. Ama sakin sakin biz tepkimizi koyalım. Bize yakışan budur.
Yorum
-
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
az önce mail attım ve geçen yılda aynı şeyi yaptılar liğin 2. yarısının hemen başında bu uygulama çok anlamsız . liğ sonu olsa belki deriz ama şimidi kabul etmemiz imkansız.
2 tane üyeliğin bu tutum devam ederse iptal edileceğini bildirdim.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
nasıl ettiremiyorsun. o şekilde mi sözleşme yaptın. biz istediğimiz zaman iptal ettirebiliyoruz.İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerefsizler yine basladilar, ben iptal etmek icin cok ugrastim ama olmuyor sözlesmem 2009'a kadar bu süre icerisinde iptal ettiremiyorum, cibiliyetsizleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
evet hakkimiz var ama bizimliler beceremezİlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok buyuk bir tazminat davasi acilabilr buna hakkimiz var
ligtv sezon baslamadan once ts nin butun maclarini yayinlayacaklarini belirtmisti
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum