Arkadaslar ben iptal ettirdim bile. Hic keyiflerini bekleyemem, 2000 - 3000 kisi birden iptal ettirsin bak nasil vermeye basliyorlar maclari
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak DrAgO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana şöyle bi cvp geldi dijitürkten
DIGITURK'ten Merhaba,
Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
iletilmistir.
Saygilarimizla
TUGBA ANILIR
DIGITURK Musteri Hizmetleri
Tel:0212 473 73 73
Fax:0212 473 73 03
Mailto:destek@digiturk.com.tr
Bana Oyle Kac Tane Geldi....Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Biz elimizden geleni yapmalıyız.
Ayrıca yeni gelecek olan yönetimde bu konuyu hemen gündeme alıp çözmelidir. Vadesi dolan yönetim gibi pısırık kalmazlar inşaallah.Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...
Yorum
-
Arkadaşlar sürekli olarak şöyle bir mail geldi diyorsunuz:
DIGITURK'ten Merhaba,
Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
iletilmistir.
Saygilarimizla
Bunlar otomatik olarak atılıyor, okunup değerlendirilip atılan e-postalar değil, lütfen her seferinde bana şöyle cevap verdiler diye aynı metni koymayalım sayfaya.
Gelelim benim paranoyak düşüncelerime, ben diyorum ki, TFF ile kavgalıyız, Lig Tv ile kavgalıyız, D-Smart ile anlaşma imzaladık, gelecekte yapılacak olan ihalede Trabzonspor'a eskisi kadar pay(yayın hakkı) verilmemesi için altyapı çalışmaları yapılıyor olabilir, kaç senedir Anadolu takımları homurdanıyor zaten, mevcut durumumuz da belli, hatta bir önceki ihalede Aziz Yıldırım sayesinde fazla pay aldığımız şeklinde bilgiler bile gelmişti.
Herkesle kavgalı bir Trabzonspor yönetimi(!), Trabzonspor'la ilgilenmeyen bir Trabzonspor yönetimi(!), çok büyük bir ihanet var ortada. İçerdeki düşmanla mı savaşacaksın, dışardakiyle mi anlayamıyoruz artık.
Benim kafam karıştı.
Yorum
-
valla beni şimdi cepten aradılar
bu hafta yayınlanmayacağı doğrudur. Bize federasyon tarafından haftada 4 maç yayınlanacağı söyleniyor ve bu maç bunun için bu hafta sivas maçı yayınlanacak.
Önümüzdeki haftalarda ne olacağı bilinemez. Hatırlarsanız geçen sezon sonunda da federasyon izni ile hem zirve hem düşme hattını aynı anda yayınlamıştık. İlerleyen zamanda ne olacağını bilemeyiz dedi.
Trabzonspor maçlarını yayınlama taahhüdünde bulunmadınızmı sorusuna sözleşmede böyle bir madde yok
Haftada 4 maç yayınlanacağı maddesi var dediler.
Kupa maçı sonunun yayınlanmadığını bunun Trabzonspor a özel olarak yapıldığını söyleyince bişi diyemediler. Üyelik sordular isminize ait üyelik bulamadık dediler.
evet üye değilim üye ama üye olanlara konu ile ilgili bilgiyi en iyi şekilde vereceğim dedim.
Siz bunun nedeninin federasyon olduğunu söylüyorsunuz. Öyle kabul edelim ilerleyen haftalar bizim için ışık tutacak ve Trabzonspor taraftarı olarak protestomuzu sizlere en güzel şekilde cevap olarak yansıtacağımızı bilin dedim.
Kapattılar.
Yalnız burada gerçekten federasyon suçlu ise en büyük suçlu nuri dir. İşi gücü bıraktı sürekli federasyon ile uğraştı. Allahın belaları kulübü ne hale getirdiler.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
bu arada tüm arkadaşlara gelen cevap maili banada gelmişti maile iletişim bilgilerimi tekrar yazdım cep telefonumu yazdım. 10 dk geçmedi aradılar ve geçen diyaloğu üstte yazdım.
ayrıca bu konuda elimize oldukça mesaj ulaştı biz bu konuda elimize ulaşan mesajlar değerlendiriyoruz dedilerBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Müşteri hizmetlerini aradım. ve bana verilen cevapta.Maçın yayın yapılacağı bu konuda kesin bir karar verilmediği verilmiş olsaymış ligtv.com.tr yayınlanırmış.Bu akşam belli olur dediler eğer öyle bir şey varsa bende o zaman cumaya kadar bekleyeceğimi cuma günü iptal ettireceğimi söyledim.Ama telefondaki ilhan bey ısrarla yayında gözükyo dedi.nerden duydunuz dedi ne bileyim o bana sorular sordu kimden haber aldınız diye
İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
Bugün ! şimdi ! bu savaşı vermezsek, emin olun naklen yayın gelirinde bayağı bi kesinti olacaktır. !
Onun için şu sözü hatırlayalım "Savaşa girenler kendi kanıyla, kaçanlar ise ordunun kanıyla oynar!"Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
haydi arkadaşlar kapı hafiften aralandıİlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüşteri hizmetlerini aradım. ve bana verilen cevapta.Maçın yayın yapılacağı bu konuda kesin bir karar verilmediği verilmiş olsaymış ligtv.com.tr yayınlanırmış.Bu akşam belli olur dediler eğer öyle bir şey varsa bende o zaman cumaya kadar bekleyeceğimi cuma günü iptal ettireceğimi söyledim.Ama telefondaki ilhan bey ısrarla yayında gözükyo dedi.nerden duydunuz dedi ne bileyim o bana sorular sordu kimden haber aldınız diye
taş yerinden oynadı agırlıgıda kalmadı
biraz daha gayret...::çakallar sürü ile kaplanlar yalnız gezer:::...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum