Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivaslıların ikinci takımı sivasspor maçları verilmezse hangi sivaslı gidip ligtv aboneliğini iptal ettirir ne kadar mantıksız açıklamalarda bulunuyor bu gerizekalı dallamalar başımızda yönetici bozuntularıyla uğraşmak yetmiyormuş gibi birde bu ahmak topluluk çıktı karşımıza yazık çok yazıkk böyle enbesillerin eline düşürenler utansın bizi lobimiz kuvvetli olsa böyle olmazdı oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi ağlarlar ancak benim param alırım tabi alırsın tabi yedin içtin .......bıraktın şimdi verdiğimi alırım deyip çekip gidiyosun..
    En son _SeRKaN_ tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 15:51.
    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• demek ki adam bu cevabı verdiğine göre ofisinde ama tellere çıkmıyor!

arayın be kardeşim!
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dıgıturk'de maç yayınlarını organize eden kişinin adı Bora KOÇYİĞİT'dir.Yani adamımız adı: Bora KOÇYİT'dir.Bu arkadaşımızın ve ekibinin düşüncesine göre; Sivasspor'un bu haftadan itibaren 5 haftalık içerde, dışarda oynayacağı maçlarına bakacaklarmış.Eğer Sivasspor, bu 5 maçta galip gelir de, zirveyi zorlarsa aynen Sivas'ın maçlarını yayınlanmaya devam edeceklermiş.Yani Trbazonspor'un maçları sadece 3 ezik ile olduğunda ya da Sivas'ın maçları 3 ezik ile olduğunda bizimkini yayınlamayı düşünüyorlar.

Bunun en büyük sakıncası bu uygulamayı kabullenmiş olursak '' yol olur'' yani bu sene Sivas başarılı, seneye başka bir Anadolu kulübü Antep, Gençlerbirliği v.s.başarılı olursa gene Trabzonuma aynı bu muameleyi layık görürler.

O yüzden şimdi vereceğim telefon numaralarından kendine güvenen medenice bu işin hesabını soracak arkadaşların aramasını rica ediyorum.Bora KOÇYİĞİT'e bu kararlaının yanlış olduğunu anlatacak, medeni kardeşlerimiz ne duruyorsunuz? Hemen arayın! Bu Trabzonu yok sayma harakatıdır.

Ayrıca mail adreslerine kesinlikle küfürlü yazılar yazmayın!!! Herkes adam gibi tepkisini versindenice arayıp ...Ama küfür kesinlikle yok!!! Bora bey yok ise yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

işte numaramız: 0212 326 00 00 Bora bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

bora.kocyigit@digiturk.com.tr
        kadir.kadaş@digiturk.com.tr

Bu arada bu konuda HÜRRİYET gazetesi yarın haber yapacak!!! Ayrıca CNN'Türk'den Gürkan Zengin şu anda bir toplantıda ama Yavuz Saltık ile yaptığı görüşmeden sonra bunu bu konuyu toplantıda gündeme getireceğini hatta 1 Kamera ile Dıgıturk binası önünde basın açıklaması yaparsakta bize yardımcı olacağını söyledi.Bu arada sadece bu kanallara değil aklınıza gelen tüm gazete, basın yayın organlarında da mailler atalım.Hadi herkes üzerine düşeni yapsın...

BU SAVAŞI BİZ KAZANACAĞIZ, ÇÜNKÜ BİZ TRABZONSPORLUYUZ.HİÇ BİR ZAMAN HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEYİZ.EĞENLERİDE SEVMEYİZ!...BİZ HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZ.
        arkadaşlar sorumlu adam bu digitürkte.. arayalım mail atalım!

mesaj bırakalım!
        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 16:09.
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• ben bir digitürk üyesi olarak Trabzonspor maçlarının yayınlanmamasını protesto ediyor ve bu hatadan sizi biran önce dönmeye davet ediyorum.

Takımımızın durumu ne olursa olsun biz o takımı izlemek için digitürk aldık ve 3 kuruş menfaat için veya başka bir takım düşünceler için biz Trabzonspor taraftarlarını karşınıza almayı veya bir başka şuan gündemde olan taraftara karşı değişmeyi düşünmeyin...
          BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• ya ulan yalanlar ardı ardına az önce aradılar beni...sivastan yoğun talep varmışda onun için yayınlıcaklarmış sivasın maçını... telefona boğup bunların sistemini çökertmeden rahat etmicem walla..bizim taleplerimiz yok mu dedim haklısınız ayağına yattı, sezon başı sözler verildi dedim biz öle söz vermedik dedi maçları federasyon belirliyo dedi, ha s... dicektm neyse fed. yonlada görüştm dedim tüm sorumluluk sizdeymiş dediler dedm yok öle bişey dedi..beyler bunlara sölenmiş ne söleyin dye bozuk plak gibi dönüyolar sürekli... rezillik ya! üyelikleri iptal edin!!
            KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• yalan yalan yalan yalan .........

Yorum

• >Büyüklük 1 günde kazanilmaz 1 gündede kaybedilmez. Hafta sonu
                Trabzonspor
                >maçini yayinlamiyorsunuz. Keskin sirke küpüne zarardir. Milyonlarca
                taraftari
                >karsiniza aldiniz maddi olarak çok seyler kaybedeceksiniz. Sivas
                bugün var
                >yarin yok ama biz her zaman buradayiz. Binlerce kisi üyeligini iptal
                ettiginde
                >bu karari alanlar zararinizi telafi eder artik.
                >
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 0212 326 00 00 Bora bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ NUMARA ... BİR BAYAN ÇIKIYOR KENDİSİ ARACI AMA DERDİMİZİ ANLATIN BASKI YAPALIM!...

Yorum

• Yolladığım mail.

Kinama‏
                    From: AYSE AYGUN (aaygun61278@hotmail.com)
                    Sent: Thursday, February 07, 2008 3:28:10 PM
                    To: bora.kocyigit@digiturk.com.tr

Sayın ilgili ;

Trabzonspor taraftarıyım. bir çok TS li gibi liğtv ye abone olurken bize verilen vaad Tüm TS maçlarını yayınlamanızdı.Yalnız bu hafta alınan bir kararla sadece sezonluk başarısız olan ve öylede olacağından emin olduğumuz takımın maçlarını bizim maçların yayını yerine tercih ettiğinizdir.Biz Trabzonsporuz onların tesisleri kadar bizim müzemiz vardır.Biz geçici başarılar değil geçici düşüşler yaşarız.Bizi onlarla bir tutup onları tercih edemezsini. Bu hem bize hem Türkiye nin ve Anadolunun tek büyüğüne hakarettir.Bu kararı hangi mantıkla aldığınız bilmiyorum ama.Aynı durum 3 İstanbul takımından biri için alabilirmiydiniz.Sizden bir taraftar olarak ricam bu yanlıştan dönülüp tüm TS taraftarlarından özür dilenmesidir.

Gelen cevap:
                    RE: Kinama‏
                    From: BORA.KOCYIGIT@ligtv.com.tr
                    Sent: Thursday, February 07, 2008 3:43:17 PM
                    To: aaygun61278@hotmail.com

Merhaba,

Bu maili nerden bulduğunuzu sorabilir miyim?

Saygılarımla

Bora Kocyigit

VERDİĞİM CEVAP ;

RE: Kinama‏
                    From: AYSE AYGUN (aaygun61278@hotmail.com)
                    Sent: Thursday, February 07, 2008 3:55:25 PM
                    To: bora.kocyigit@ligtv.com.tr

Biz Trabzonspor taraftarıyız takımızı yapılan yanlışığa karşı nerde ne gerekiyorsa çıkarırı bulur hesap sorarız.nerden bulduğumuz önemlimi.
                    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya ulan yalanlar ardı ardına az önce aradılar beni...sivastan yoğun talep varmışda onun için yayınlıcaklarmış sivasın maçını... telefona boğup bunların sistemini çökertmeden rahat etmicem walla..bizim taleplerimiz yok mu dedim haklısınız ayağına yattı, sezon başı sözler verildi dedim biz öle söz vermedik dedi maçları federasyon belirliyo dedi, ha s... dicektm neyse fed. yonlada görüştm dedim tüm sorumluluk sizdeymiş dediler dedm yok öle bişey dedi..beyler bunlara sölenmiş ne söleyin dye bozuk plak gibi dönüyolar sürekli... rezillik ya! üyelikleri iptal edin!!
                      Yalan da hep aynı şeyi söylüyorlar, Sivas'tan ne talebi olacak. Dedim ya yalancı herifler, Sivastakilerden kaçı Sivassporlu ve o iradeyi oluşturup maç yayınlatacaklar.. Onlar anca gitsin İstanbul takımlarına yalakalık yapsınlar, sonra da yoğun talep göstermişler de bilmem ne.. Madem yoğun talep var gitsinler receiverleri onlara satsınlar da görelim
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        >Büyüklük 1 günde kazanilmaz 1 gündede kaybedilmez. Hafta sonu
                        Trabzonspor
                        >maçini yayinlamiyorsunuz. Keskin sirke küpüne zarardir. Milyonlarca
                        taraftari
                        >karsiniza aldiniz maddi olarak çok seyler kaybedeceksiniz. Sivas
                        bugün var
                        >yarin yok ama biz her zaman buradayiz. Binlerce kisi üyeligini iptal
                        ettiginde
                        >bu karari alanlar zararinizi telafi eder artik.
                        >
                        ŞİMDİ GÖRÜYORLAR BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ bir daha

Yorum

• Trabzonspor, son dakika fiyaskosuyla çalkalanıyor

Yunus Emre SEL / TRABZON, (DHA)

ARA transfer dönemini sadece Karşıyaka'dan genç kaleci Recep Onur Kıvrak ve Mısır'ın İsmaily takımından Moawwad'ı alarak kapatan Trabzonspor'da, son dakika çabaları fiyaskoyla sonuçlandı. Yönetimin, ara transferin uzatma dakikalarında yaptığı Sobolewski - Mpenza atağı sonuç vermedi.
                          Dün gece saat 20.30 sıralarında Polonya'nın Wisla Krakov takımında oynayan Sobolewski'yi transfer ettiğini kamuoyuna duyuran Trabzonsporlu yöneticiler, ilerleyen saatlerde yaşanan gelişmelerle şok oldu. Sobolewski'nin transferini Futbol Federasyonu'na bildiren bordo mavililer, bu oyuncunun imza atması için gece saat 23.00'de Türkiye'nin Polonya Büyükelçiliği'ni açtırdı. Trabzonsporlular'ın imza için saat 23.30'a kadar beklediği Sobolewski, imza atmaya gelmeyince son dakika operasyonu da böylece fiyaskoyla sonuçlanmış oldu. 31 yaşındaki futbolcunun teminat mektubu istediği, bankalar kapalı olduğu için bordo mavililerin gerekli teminat mektubunu sağlayamaması üzerine Polonyalı oyuncunun Türkiye'ye gelmekten vazgeçtiği öğrenildi.
                          Trabzonspor camiasına müjde veren yönetim, transferin gerçekleşmemesinde önemli rol oynayan eski futbolcuları Szymkowiak'a da ateş püskürüyor.
                          Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Polonyalı futbolcunun son dakikada yaptığı bu davranışın da profesyonel bir mantığa sığmadığını ifade etti.
                          Öte yandan Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, haftasonu yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

MPENZA İÇİN UÇAK HAZIRLANDI

Trabzonspor bir diğer son dakika atağını ise İngiltere'ye gerçekleştirdi. Başkan Nuri Albayrak'ın, görüşmelerde son aşamaya gelinen Manchester Cityli Emile Mpenza'yı Türkiye'ye getirtmek için özel uçak hazırlattığı belirtildi. Mpenza ve menaceriyle yapılan görüşmelerde, Trabzonspor'un sezon sonuna kadar Belçikalı futbolcuyu kiralık olarak alıp daha sonra bonservis görüşmesi yapmayı teklif ettiği öğrenildi. Mpenza ise bordo mavililerin bu teklifine karşılık, 2.5 yıllık sözleşmede ısrar edince transfer gerçekleşmedi.

-------------------------

Buda Yönetimin REZALETI!
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• sporx te baş haberiz helal olsun bize... hakikaten bunlar bizim maçları hiç yayınlamayacaklarmış.. o yayınlayacakları 3 maçta bizim maçlarımız değil 3 eziğin maçları... Hadlerini bildirmeliyiz... http://www.sporx.com
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İşin Muhatapları burada !!!!!

Ayrıca mail adreslerine kesinlikle küfürlü yazılar yazmayın!!! Herkes adam gibi tepkisini versindenice arayıp ...Ama küfür kesinlikle yok!!! Bora bey yok ise yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

işte numaramız: 0212 326 00 00 Bora bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

bora.kocyigit@digiturk.com.tr

kadir.kadas@digiturk.com.tr

Arkadaşlar durmak yok ! BİZ KAZANACAĞIZ !!!!

Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• DSMART olayı olmasa acaba Hürriyet Milliyet gibi gazeteler Bu konuyu haber yaparmıydı.
                                Şerefsizler işine geldimi hiç bir ayrıntıyı gözden kaçırmıyorlar,Spor sayfalarında Trabzonspora bazen tek satır yer vermeyenler,Şimdi Yarım sayfa ayırmışlar.
                                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X