ne demek yayılamıyolar! yalaka ligtv...! gömeriz lan onları!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Arkadaslar istanbuldaki digitürk müsteri hizmetlerini aradim ve durumu izah ettim..telefondaki bey önce topu federasyona atti ve federasyonun belirledigini söyledi bende federasyonu aradigimi ve tamamen yayinci kurulusun belirledigini söyledi ben böyle deyince ben tam bilgilenmek icin az zamaninizi arayim dedi, birileriyle görüstü ve konunun tam net olmadigini, federasyonun bir aciklama yapacagini bildirdi..
Ben ortada hukuksal bir sorun oldugunu cünkü ben digitürke üye olurken sezon basindaki reklamlarda digitürkün trabzonsporun maclarini verecegini reklamlarinda belirttigini ayni sekilde burada temsilcinin bana trabzonsporun maclarini verecegini taahhüt ettigi icin üye oldugumu söyledim..
ben ne sivasin nede istanbul takimlarinin macini izlemek icin üye oldugumu belirttim ve hakkimi hukuksal olarak arayacagimi belirttim..
teldeki görevli gayet sakin sekilde hakli oldugumu bu konuda cok sayida mail, faks ve tel aldiklarini, asiri bir yogunluk oldugunu belirtti..
Anladigim kadariyla bu yogunluktan fazlasiyla bunalmislar ve bu baskiya daha fazla dayanamayacaklar o yüzden tepkimizi son hiziyla sürdürmemiz gerekiyor..
Simdide biraz federasyona baski yapacagim ve bana yayinci kurulustan söylenenleri aktaracagim..Eski rumuz...MaVeRaM
Yorum
-
ulan senin gibi fenerlidemi vardı be helal olsunİlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.yayinonline.com/asx/radyo...adyo&lp=2blank
elin fenerbahçeli taraftarı Trabzonsporu savunur konuşuyor şuanda
Utan nuri albayrak!!!!!!!!
4 büyüklüğü tartışmak abesle iştigaldir. kim formasına yıldız takmış Trabzonsporla bir tutuyor kendini diyor. bjk gs 14 seneler şampiyon olamazken benim rakibim Trabzonspor du diyor. !kimse Trabzonsporu tartışamaz diyor. UTAN NURİ ALBAYRAK UTAAAAAANN. ŞU Fenerbahçeli taraftar kadar bile olamadın beee!!
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
heh tamam lafları gusel ama bende nefret ediyorum bunlardan fb li gsli çok var ya nasıl tutuyorlar bu takımları anlamıyorum BİZİM bordo mavi sevdamız varkenİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi konustu ama nefret ettim cocuktan, neymis memleketi trabzon, tuttugu takim fb olamaz olmamasi lazim
Demek baba tarafi Trabzonspor'un isyan etmek oldugunu öyle bir ögretmis ki adam isyan edip Fenerli olmusİlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaba toprağı Trabzon dedi. kendisi anne tarafına çekmiş febeli olmuş heralde
neysee yaaa.
söylediklerine bakmak lazım. çok yerinde tespitlerdi..
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
bizler protesto mesajı yazdım derken sırf buraya yazmak için değildir. yazdıklarımızın arkasında ve arkadaşlar okuyupta fikir edinilsin diyedir. Kimse kusura bakmasın ama oradan ahkam kesmekle olmuyor diyorsanız bende 3 dakika öncesine kadar digitürk üyeliğimi iptal ettirdim sebep olarakta özellikle TRABZONSPOR maçını yayınlamamaları olarak gösterdim. Ayrıca yarında faks olarak üyeliğimin iptal gerkcesinide göndereceğim..varsa yoksa
BORDO MAVİ
Yorum
-
Aynı Şikayeti Yazdım Bende ! :@İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun link ; http://ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx
İlk attığım şikayet ;
Trabzonspor-Bursaspor maçının neden yayından kaldırıldığını derhal öğrenmek istiyorum/istiyoruz! Hiç bir açıklama yapılmadan bu maçın yayından kaldırılmasını kınıyorum! Etik olmayan bu davranışı Trabzonspor ve büyük Trabzonspor taraftarı unutmayacaktır!
İyi yayınlar!Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Sözünüz banaysa ben sizi kastederek söylemedim. Dün aksamdan beri 1-2 protesto mesaji yazip onu da burda bir marifetmis gibi yazanlar var, onlara genel olarak yazdim. Cünkü özellikle Emirhan sinavi olmasina ragmen yüzlerce mail atarken baska kisilerin 1 mail attim 2 mail attim demesi beni rahatsiz ediyor sahsen.İlk olarak ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizler protesto mesajı yazdım derken sırf buraya yazmak için değildir. yazdıklarımızın arkasında ve arkadaşlar okuyupta fikir edinilsin diyedir. Kimse kusura bakmasın ama oradan ahkam kesmekle olmuyor diyorsanız bende 3 dakika öncesine kadar digitürk üyeliğimi iptal ettirdim sebep olarakta özellikle TRABZONSPOR maçını yayınlamamaları olarak gösterdim. Ayrıca yarında faks olarak üyeliğimin iptal gerkcesinide göndereceğim..Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
trabzonlular fb yi sevmez samimi söylüyorum ben gs ye daha fazla gıcık oluyorum bizim asıl kuyumuzu kazan gs dir türkiyedeki futbolcu fabrikasının trabzon olduğunu biliyorlar ondan dolayı bize hoş görünüp sürekli sırtımızdan vurmaya çalışıyorlar gökdenizin aklını kaçkez çelmeye çalıştılar hatırlayın milli takım kamplarında hakan şükür olsun ergün olsun gökdenizin yanından hiç ayrılmıyorlardı fb en azından gsden daha delikanlıdır benim gözümde şu da bir gerçek bizim bizden başka dostumuz yok uyanın biraz kötü durumu düşünce lig tv bile yok etmeye çalışıyor bizi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum