Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne demek yayılamıyolar! yalaka ligtv...! gömeriz lan onları!!
    KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• iyi konustu ama nefret ettim cocuktan, neymis memleketi trabzon, tuttugu takim fb olamaz olmamasi lazim

Yorum

• baba toprağı Trabzon dedi. kendisi anne tarafına çekmiş febeli olmuş heralde
        neysee yaaa.
        söylediklerine bakmak lazım. çok yerinde tespitlerdi..
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Arkadaslar istanbuldaki digitürk müsteri hizmetlerini aradim ve durumu izah ettim..telefondaki bey önce topu federasyona atti ve federasyonun belirledigini söyledi bende federasyonu aradigimi ve tamamen yayinci kurulusun belirledigini söyledi ben böyle deyince ben tam bilgilenmek icin az zamaninizi arayim dedi, birileriyle görüstü ve konunun tam net olmadigini, federasyonun bir aciklama yapacagini bildirdi..
          Ben ortada hukuksal bir sorun oldugunu cünkü ben digitürke üye olurken sezon basindaki reklamlarda digitürkün trabzonsporun maclarini verecegini reklamlarinda belirttigini ayni sekilde burada temsilcinin bana trabzonsporun maclarini verecegini taahhüt ettigi icin üye oldugumu söyledim..
          ben ne sivasin nede istanbul takimlarinin macini izlemek icin üye oldugumu belirttim ve hakkimi hukuksal olarak arayacagimi belirttim..
          teldeki görevli gayet sakin sekilde hakli oldugumu bu konuda cok sayida mail, faks ve tel aldiklarini, asiri bir yogunluk oldugunu belirtti..
          Anladigim kadariyla bu yogunluktan fazlasiyla bunalmislar ve bu baskiya daha fazla dayanamayacaklar o yüzden tepkimizi son hiziyla sürdürmemiz gerekiyor..
          Simdide biraz federasyona baski yapacagim ve bana yayinci kurulustan söylenenleri aktaracagim..
          Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.yayinonline.com/asx/radyo...adyo&lp=2blank
            elin fenerbahçeli taraftarı Trabzonsporu savunur konuşuyor şuanda
            Utan nuri albayrak!!!!!!!!
            4 büyüklüğü tartışmak abesle iştigaldir. kim formasına yıldız takmış Trabzonsporla bir tutuyor kendini diyor. bjk gs 14 seneler şampiyon olamazken benim rakibim Trabzonspor du diyor. !kimse Trabzonsporu tartışamaz diyor. UTAN NURİ ALBAYRAK UTAAAAAANN. ŞU Fenerbahçeli taraftar kadar bile olamadın beee!!
            ulan senin gibi fenerlidemi vardı be helal olsun

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Şu anda hala Lig Tv yayın akışında maç görünmüyor..

Ve asıl olay resmi sitede Bursa maçının yayınından Lig Tv kaldırıldı..Ama bi sonraki hafta Ankaragücü maçı yayınında Lig Tv yazıyor..

7
              TrabzonSporluyum Derken Daha Bi Gururluyum Şu Günlerde !!

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iyi konustu ama nefret ettim cocuktan, neymis memleketi trabzon, tuttugu takim fb olamaz olmamasi lazim

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  baba toprağı Trabzon dedi. kendisi anne tarafına çekmiş febeli olmuş heralde
                  neysee yaaa.
                  söylediklerine bakmak lazım. çok yerinde tespitlerdi..
                  Demek baba tarafi Trabzonspor'un isyan etmek oldugunu öyle bir ögretmis ki adam isyan edip Fenerli olmus
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bizler protesto mesajı yazdım derken sırf buraya yazmak için değildir. yazdıklarımızın arkasında ve arkadaşlar okuyupta fikir edinilsin diyedir. Kimse kusura bakmasın ama oradan ahkam kesmekle olmuyor diyorsanız bende 3 dakika öncesine kadar digitürk üyeliğimi iptal ettirdim sebep olarakta özellikle TRABZONSPOR maçını yayınlamamaları olarak gösterdim. Ayrıca yarında faks olarak üyeliğimin iptal gerkcesinide göndereceğim..
                    varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• işten yeni geldim nası yani lig tv bundan sonraki hiç bi maçımızı yayınlamıyacakmı

Yorum

• arkadaşlar konu lig tv. bırakın Trabzonlu olupta diğer takımları tutanları. Başka memleketli olup bizi tutan binlerce kişi varken Trabzonlu olupta diğer takımları tutanlara laf söylemek bizi tutan arkadaşlarımıza hakaret olur.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buyrun link ; http://ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx

İlk attığım şikayet ;

Trabzonspor-Bursaspor maçının neden yayından kaldırıldığını derhal öğrenmek istiyorum/istiyoruz! Hiç bir açıklama yapılmadan bu maçın yayından kaldırılmasını kınıyorum! Etik olmayan bu davranışı Trabzonspor ve büyük Trabzonspor taraftarı unutmayacaktır!

İyi yayınlar!
                          Aynı Şikayeti Yazdım Bende ! :@
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizler protesto mesajı yazdım derken sırf buraya yazmak için değildir. yazdıklarımızın arkasında ve arkadaşlar okuyupta fikir edinilsin diyedir. Kimse kusura bakmasın ama oradan ahkam kesmekle olmuyor diyorsanız bende 3 dakika öncesine kadar digitürk üyeliğimi iptal ettirdim sebep olarakta özellikle TRABZONSPOR maçını yayınlamamaları olarak gösterdim. Ayrıca yarında faks olarak üyeliğimin iptal gerkcesinide göndereceğim..
                            Sözünüz banaysa ben sizi kastederek söylemedim. Dün aksamdan beri 1-2 protesto mesaji yazip onu da burda bir marifetmis gibi yazanlar var, onlara genel olarak yazdim. Cünkü özellikle Emirhan sinavi olmasina ragmen yüzlerce mail atarken baska kisilerin 1 mail attim 2 mail attim demesi beni rahatsiz ediyor sahsen.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• trabzonlular fb yi sevmez samimi söylüyorum ben gs ye daha fazla gıcık oluyorum bizim asıl kuyumuzu kazan gs dir türkiyedeki futbolcu fabrikasının trabzon olduğunu biliyorlar ondan dolayı bize hoş görünüp sürekli sırtımızdan vurmaya çalışıyorlar gökdenizin aklını kaçkez çelmeye çalıştılar hatırlayın milli takım kamplarında hakan şükür olsun ergün olsun gökdenizin yanından hiç ayrılmıyorlardı fb en azından gsden daha delikanlıdır benim gözümde şu da bir gerçek bizim bizden başka dostumuz yok uyanın biraz kötü durumu düşünce lig tv bile yok etmeye çalışıyor bizi

Yorum

• arkdaşlar lütfen herkz bırksın işini son hızz mail atın dijitürkn sitesine atarsanız daha ii olurr en azından mail geliyo
                                TRABZONSPOR
                                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X