Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben devam ediyorum dolu dizginn hadi yazalımmmmmmmm arkadaşlar ne kadar mesaj gönderdiniz kaç oldu yazın birbirimizin moralini arttıralım reakbet olsun hadii beyler yaa başarılm şu işi biz bmn yizzzzzzzzzzzz
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ligtv isterse butun maclari yayinlar federasyondan izin alarak

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar lütfen lig tv üyeliklerinizi iptal ediniz!!cafer sen anladın onu!!

Haydi millet...dolduruşa gelmeden devam!!
        Anladım Gökhan abim anladımda

Ben pazar günü saat 15' e kadar bekleyeceğim.

Ayrıca iptal etsem bile 4 mart'a kadar devam ediyor
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• benim için aslında daha iyi oldu ligtv faturasını ödemek için bankaya gitmek derdinden kurtuldum zaten genelde maça gidiyorum

Yorum

• süper BMN den başka nedense diğerlerinden nedense güçlü bir ses çıkmıyor...helal BMN
            Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• Allah'ım bizim başımız ne zaman dertten kurtulacak.Trabzonsporluysan derdin var arkadaş

Yorum

• Yukarıdaki haber şu dakika itibariyle sitemizdeki yerini almıştır.
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• Çocuklar İyİ Geceler Sabah 11 Den Berİ Bu İŞle UĞraŞiyorum Yoruldum Ama Yarin Aynen Devam.

Yorum

• sadece sporla ilgili olan yerlerde bu konuyu açmaya gerek yok facebook gibi şuanda çok popüler olan yerlerde de bunu dile getirelim

Yorum

• BMN olarak gazetelere ilan versek dekoderler iade diye...ilan parası için payıma düşeni vermeye hazırım...
                      Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• Arkadaşlar en etkili protesto!!lig tv üyeliklerinizi Trabzonspora yapılan bu aymazlıktan dolayı iptal ettiginizi ileterek decoderleri iade etmektir...

Gerisi teferruattır ne kadar çok kişi aboneligini iptal ederse o kadar çok ses getirecek ve eşşek gibi geri adım atacaklardır!!

Olay bu kadar basitken yok bakalım yayınlayacaklarmı yok p.tesiyi bekliyelim yok önümüzdeki hafta ne olcak demek yapılan bu asil mücadeleye cembe takmaktır!!

Saygılarımla...
                        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• ya bu ne ya
                          bi transfer sezonu atlattık. ama ne transfer sezonu. ızdırap üstüne ızdırap. bitsede rahatlasak dedik. şimdide bunlar başladı.
                          ondan sonra karadenizde kanser hortladı derler
                          nasıl hortlamsın.
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Pazar

00.30
                            Efsaneler

02.15
                            Galatasaray-V.Manisaspor (TSL 21.H)

03.50
                            Efsaneler

04.00
                            Stüdyo Futbol

06.00
                            2’ye 1

06.45
                            Futbolun Yıldızları

09.00
                            Şimşek Santrafor (56. Bölüm)

09.30
                            Bordo Mavi

10.00
                            Günaydın Futbol (C)

10.30
                            Prof.Dr.Burhan Uslu İle Sporcu Sağlığı

11.00
                            Var mısın İddiaya? (C)

12.30
                            Turkcell Maç Başlıyor (C)

13.30
                            GAZİANTEPSPOR-SİVASSPOR (TSL 21.H) (C)

15.30
                            91.Dakika (C)

17.45
                            Turkcell Maç Başlıyor (C)

19.00
                            FENERBAHÇE-G OFTAŞSPOR(TSL 21.H ) (C)

21.00
                            MARATON (C)

anlayamadığım konu sivas macı bitimindeki ''91.dakika'' 15:30 17:45 arası bayağı uzun bir süre değilmi?
                            yani mac bitimi yorum analizleri topu topu 30 dakikayı gecmiyor.
                            bu iki saat arasında başka bir proğramda gözükmüyor.
                            bence macımızı verecek bu densizler.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• mesajımı değiştim bi 50 tanede bundan gönderelim soysuzlara

trabzonspor-bursa maçı verilecek eğer verilmez ise o dekoderi yayın binanızın önüne gelip
                              kafanıza atacağız tamam mı lig tv takım kayırmayı bırakın ya tamam ya devam
                              ya trabzonla ilgili tüm şeyleri bırakacaksınız yada pazar günü maçımızı vereceksiniz
                              iptaller ediiliyor pazar günü digizırt üyeliğindeki iptalleri göreceksiniz..
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• msn resimimde ligtv protesto metni nick yerimdede lig tv şaşırma sabrımızı taşırma yazdım herkes msnsinide donatsın bu bilgilerle

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X