ben devam ediyorum dolu dizginn hadi yazalımmmmmmmm arkadaşlar ne kadar mesaj gönderdiniz kaç oldu yazın birbirimizin moralini arttıralım reakbet olsun hadii beyler yaa başarılm şu işi biz bmn yizzzzzzzzzzzz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Anladım Gökhan abim anladımdaİlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar lütfen lig tv üyeliklerinizi iptal ediniz!!cafer sen anladın onu!!
Haydi millet...dolduruşa gelmeden devam!!
Ben pazar günü saat 15' e kadar bekleyeceğim.
Ayrıca iptal etsem bile 4 mart'a kadar devam ediyorODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Arkadaşlar en etkili protesto!!lig tv üyeliklerinizi Trabzonspora yapılan bu aymazlıktan dolayı iptal ettiginizi ileterek decoderleri iade etmektir...
Gerisi teferruattır ne kadar çok kişi aboneligini iptal ederse o kadar çok ses getirecek ve eşşek gibi geri adım atacaklardır!!
Olay bu kadar basitken yok bakalım yayınlayacaklarmı yok p.tesiyi bekliyelim yok önümüzdeki hafta ne olcak demek yapılan bu asil mücadeleye cembe takmaktır!!
Saygılarımla...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
ya bu ne ya
bi transfer sezonu atlattık. ama ne transfer sezonu. ızdırap üstüne ızdırap. bitsede rahatlasak dedik. şimdide bunlar başladı.
ondan sonra karadenizde kanser hortladı derler
nasıl hortlamsın.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Pazar
00.30
Efsaneler
02.15
Galatasaray-V.Manisaspor (TSL 21.H)
03.50
Efsaneler
04.00
Stüdyo Futbol
06.00
2’ye 1
06.45
Futbolun Yıldızları
09.00
Şimşek Santrafor (56. Bölüm)
09.30
Bordo Mavi
10.00
Günaydın Futbol (C)
10.30
Prof.Dr.Burhan Uslu İle Sporcu Sağlığı
11.00
Var mısın İddiaya? (C)
12.30
Turkcell Maç Başlıyor (C)
13.30
GAZİANTEPSPOR-SİVASSPOR (TSL 21.H) (C)
15.30
91.Dakika (C)
17.45
Turkcell Maç Başlıyor (C)
19.00
FENERBAHÇE-G OFTAŞSPOR(TSL 21.H ) (C)
21.00
MARATON (C)
anlayamadığım konu sivas macı bitimindeki ''91.dakika'' 15:30 17:45 arası bayağı uzun bir süre değilmi?
yani mac bitimi yorum analizleri topu topu 30 dakikayı gecmiyor.
bu iki saat arasında başka bir proğramda gözükmüyor.
bence macımızı verecek bu densizler.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
mesajımı değiştim bi 50 tanede bundan gönderelim soysuzlara
trabzonspor-bursa maçı verilecek eğer verilmez ise o dekoderi yayın binanızın önüne gelip
kafanıza atacağız tamam mı lig tv takım kayırmayı bırakın ya tamam ya devam
ya trabzonla ilgili tüm şeyleri bırakacaksınız yada pazar günü maçımızı vereceksiniz
iptaller ediiliyor pazar günü digizırt üyeliğindeki iptalleri göreceksiniz..Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum