Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sivas taraftarları bile şaşırdı bu işe.

http://www..ghjmdgk/forum/showthread.php?t=16579...

Adreslerini yazmayalım. sayemizde yeterince reklamlarını yaptı asansör takım
    maclari yayinlaniyor diye hemen tsk mesajlari yolluyorlar, ne yagci herifler bunlar

Yorum

• Yoruldum bir sigara molası verip devam edeceğim Hep aynı maili aynı kişilere aynı şekilde yolluyorum iyimi yapıyorum kötümü?
      #!/bin/bash

Yorum

• Arkadaşlar iptallere devammmm!!!!!!!!!!
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu olayı sadece ligtv yle sınırlandırmayalım yokmu turkcel hattınız arayın iptal ettirin ve ligtv yüzünden diyin adamlar oraya sıçradığını görünce ii ce panik yapacaklar 100 kişi bugün turkcel hattını iptal ettirsin etekleri tutuşur
          Gercekten iyi fikir, demekki düsününce cok daha iyi seyler bulunabiliniyormus. Keske Trabzonspor yönetimini secerkende böyle düsünerek oy verseydik.
          En son salihismet tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 15:39.
          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Yayini kurulus Lig Tv nin Trabzonsporun, Bursasporla olan macini yayinlamama karari almasi Trabzonspor taraftarli tarafindan büyük tepkiyle karsilandi.
            Alinan karari tamamen artniyetli ve haksiz bulan taraftarlar Telefon, Faks ve e-posta yoluyla yayinca kurulusa tepkilerini bildiriyorlar..
            Bir cok kisi digitürk üyeligini iptal ederken, lig tv yanin yapmis oldugu tatmin etmeyen, günü kurtarma amacli aciklama ise tepkilerin dahada büyümesine yol acti..
            Yayinci kuruluslarla yaptiklari görüsmelerde kendilerine bin türlü yalan atildigini söyleyen taraftarlar, yayinci kurulusun günü kurtarmak icin bin dereden su getirdigini söyledi..
            Yayinci kurulus ise gerek yayinlarinda gerekse telefon görüsmelerinde topu federasyona atarken, federasyon yetkilerinin bu isin tamamen yayinci kurulusun insiyatifinde oldugunu dile getiriyorlar..
            Trabzonspor gibi milyonlara mal olmus bir takimin macini vermeyerek bütün simsekleri üzerine ceken yayinci kurulusun bu konuda bundan sonraki takinacagi tutum merakla beklenirken, trabzonspor taraftarlarinin tepkisi bu is cözüme kavusturulana kadar dinmeyecek gibi görünüyor..
            kaynak: ben
            simdi gazetelere gececegim
            Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• ben yolladım 24 saat ıcınde en fazla atabılıcegım maılı attım daha atmıo yenı maıl adresı alıp yola devam edıyorum

Yorum

• Uşaklar hani geçenlerde bir türkiye-isviçre maçı olmuştu
                6 maç ceza almıştık
                sonra bir grup türk genç fifa nın sitesini eklemiş açılış sayfasına protesto içerikli sloganlar koymuştu

bizden de bu işlerden anlayan kimse yok mu
                şu "pisLİK" tv yazısını lig tv nin anasayfasına koyacak bir cengaver...
                Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akif kardes; böyle akrabayi cok aradin mi? Daha düzgün akrabalarda vardi.

babamın bana söylediğini göre batur kucukken karpuzu top diye göstersen yutan cinsindenmiş yani futbolla alakası yokmus şimdi ise yonetici olmus ...böyle akrabada olmas olsun zaten
                  https://twitter.com/akfgr

Yorum

• sn külünkoğlu necmi perekli ile görüşebildin mi?
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• kitlendi mi mailleri
                      son attıklarımla ilgigli
                      gönderdiğim adreslere maillerimin ulaşmadığına dair hata raporu geliyor
                      Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• tam 40dakikadir kesintisiz 4 cesitli adrese e-mail gönderiyorum basim döndü
                        hadi devam arkadaslar
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ben üyeliğimi pazar günü saat 15:00 de iptal edeceğim.lig tv ye attığım mail de böyle:

LAN LİG TV

trabzon maçını bu hafta vermezseniz üyeliğimi iptal edecem.trabzon gerçeğini kabul etmeye ve maçlarını vermeye mecbursunuz.istanbula uşaklık etmeyi bırakın. sivasın da aksaraydaki maçlarını verin da herkes izlesin.futbolu bilmeyen karaktersizler yüzde 90 ı istanbul takımlarını tutuyor.herkes delikanlı olsun doğduğu şehrin takımını tutsun.bize heryer TRABZON...

Yorum

• İlk olarak OrqHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonsporumuzun bu hafta yapacak olduğu Bursaspor maçınını yayınlamayacak olduğunuzu üzüntüyle öğrendim. Sizin de bildiğiniz gibi Trabzonspor bu hakkı, maçını yayınlamayı tercih ettiğniz takım gibi haksız puanlarla yakaladığı 15,20 maçlık başarılı bir dönemle değil, Türkiyede kazandığı sayısız kupalar, Avrupada aldığı zaferlerle elde etti. Bu maçı yayınlamama kararınız ben ve benim gibi Digiturk üyelerini ciddi biçimde rahatsız etmiştir
                            tüm türkiyede ve avrupada taraftarı bulunan ve en kötü zamanlarında dahi maçları kendi taraftarı tarafından takip edilen bir klübün maçları
                            kanımca daha kendi küçük şehrinde bile herkes tarafından desteklenmeyen ezik bir takımın maçlarından daha fazla ilgi dolayısıyla reyting çeker
                            kaldı ki bu yaptığınız sadece bir maçın yayınlanmaması olayı değildir
                            klübün ve taraftarın gururunu kırmaktır ve taraftarlar bunu bir prestij meselesi olarak görmektedir
                            ve bu sebeple bir çok kişi çok kısa zamanda üyeliğini iptal ettirir ve bu firmanız için ciddi bir zarar olur herhalde
                            ancak siz de firmanızın sonu iyi görmüyor olacaksınız ki böyle saçma kararlar veriyorsunuz
                            zira bu gidişle d-smart a rakip olmanız imkansız
                            yaptığınız saçmalıktan firmanızın selameti için en kısa sürede dönmeniz dileğiyle...
                            allah akıl fikir versin
                            Güzel yazmışsın da, Sivas'a sataşman doğru değil. Biz Sivas'ın maçları yayınlanmasın demiyoruz ve haklı davamızda yeni cepheler açmayalım. Sivas'ın maçları da yayınlansın ama biz Sivas maçlarını izlemek için ligtv almadık.
                            Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Yeni Başkan Bursa Maçında Protokolde
                              Bordo mavililerin Pazar günü Bursaspor ile oynayacağı maçın saati değiştirildi. Haberin devamı için tıklayınız .
                              Daha önce 15.00 diye açıklanan karşılaşmanın saati 19.00 a alındı. Pazar günü yeni başkanını belirleyecek olan Trabzonspor kongreden çıkacak olan başkanı ile de Avni Aker’de buluşacak. Yeni Başkan Protokol da ki yerini alacak.

Mazbatasını ise Divan kurulundan pazartesi günü alacak olan yeni yönetim protokoldeki yerini alacak. Fakat mazbatasını alamadığı için başkan koltuğunda oturamayacak. Eski yönetim ise vekaleten koltukta oturacak.

medyatrabzon.com

yani dogruysa macimiz fener macindan önce bitecek
                              belkide bizim macida yayinlamak icin yapmislardir
                              ins..
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• arkadaslar maillere LIGTV yerine PISLIKTV yazmayi unutmayalim....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X