İlk olarak lazkenan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
cok güzel reklam yapiyorsun sendeİlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu D-Smart'ta bizim sayemizde iyi reklam yapiyor
Yorum
-
Arkadaşlar ciddi bir şekilde tepki vermeye devam.
Yarın da sürdüreceğiz.
Şu aşamada ek olarak kulübümüz oyuncu ve yetkililerinden beklentimiz Digitürk'e demeç vermemeleridir...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
işlem tamamdır.İlk olarak -trapzonely- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.facebook.com/group.php?gid=8375257916
facebook üyesi arkadaşlar destek lütfen
Yorum
-
All gave some;
Some gave all.
PSN: Abdisson
Yorum
-
ya iyi diyorsunda bir yürüyüş yapılsa , ve yönetime haber verilse oyuncular demeç vermesin!İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ciddi bir şekilde tepki vermeye devam.
Yarın da sürdüreceğiz.
Şu aşamada ek olarak kulübümüz oyuncu ve yetkililerinden beklentimiz Digitürk'e demeç vermemeleridir...Bize Her Yer TRABZON!
Yorum
-
Bu konuda ben de ulaşabildiğim insanlara söyledim röportaj konusunu.Ve en önce tabi ki,bu maçı almalarını ve maç sonu susmalarını da.. Göreceği zbakalım,"bir" olduğumuzu gösterme günüdür gün!İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ciddi bir şekilde tepki vermeye devam.
Yarın da sürdüreceğiz.
Şu aşamada ek olarak kulübümüz oyuncu ve yetkililerinden beklentimiz Digitürk'e demeç vermemeleridir..."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Benim teklifim bu fotonun sürekli üyeler tarafından(ya da yetkililer tarafından) alıntı yapılarak buraya mesaj olarak yollanmasıdır.Bu forum mutlaka birileri tarafından takip ediliyordur.Bu foto sürekli güncel kalmalı.Mutlaka dikkat çekecektir.İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tunga
Başlangıç benden."Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."
Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum