Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yanlız ergun gürsoy öze döndü,vasiyeti vardı.ben ölürsem istanbuldaki arsamı trabzonspora bağışlayın diye
    Adam ölürken bile reklam peşinde desene,İstanbul gibi kozmopolit bir şehirde kimliksiz kaybolacağını çoluk çoğunun anlayınca tekrar öze mi dönmüş,sen o arsanın Trabzonspor'a verileceğini takip et,sonunu görürsün.

Şamil Ekinci ve onun etrafındaki birleşerek kazanılan ilk şampiyonluk aslında çok şey anlatıyor anlamak isteyene,Trabzonlularda öyle bir ego var ki,araya gelip birlik olmaktan uzak,kimisi de dikkat çekmek için İstanbul takımı peşinde koşuyor.
    Düşünün Şamil Ekinci Kırşehir'li olarak Trabzon'da olmasa,birlik olup,o potansiyeli kullanamayacak ve şu anda bizi etrafında toplayan Trabzonspor ve onun bize verdiği değerler olmayacaktı.

Adam hem sahanın üzerine çıkıp top tepmiş,marifet gibi bunu reklam etmiş,Trabzonlu olarak utanmadan İstanbul takımı tutmuş,onu insan gibi uyaran Trabzonlu olmayan Trabzonsporluya da gider yapmış zibidi,şu adam Trabzonlu egosunu anlatan en canlı örnek,başka bir şey değil,bunu alacaksın sabah akşam terbiye edeceksin.
    Belki adam olur.
    En son sasone tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 22:09.
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tt arena bana hangar gibi geliyor
      Koca bir hangar
      disi insaat ama ic kismi mac icin konforlu. güzel mac izleniyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ilk cok yaktilar isigi, cimler yanacak diyeni ariyoruz
        Çok yakmışlar, şimdi kim ödeyecek bunun elektrik parasını [emoji1]
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ilk cok yaktilar isigi, cimler yanacak diyeni ariyoruz
          Yok, iki güneş şeysi arasında kalan gölge alanlar çizgi gibi çürüyecek... İnsan dikkat eder biraz

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• yamuk dizmişler paneli

Yorum

• açılış maçını maksimum 28-30 bin aralığında oynarız bence...(adana)
              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Bu takımla dünyanın en iyi stadını da yapsak en iyi atmosferi de oluştursak bi cacık olmaz..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yedek kulübesi neden o kadar fazla bilen var mı ?

Dizayn olarak çok beğendim.
                  En son Osman Seran tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 23:16.

Yorum

• adana maçında açılmayacak muhabbeti dönüyordu gün içinde onuda bir netleştirselerde ne yapacağımızı bilsek biletlerimizi alsak.
                    yeni taşınılan ev gibi eksikleri oturduktan sonra gün be gün karşılaştıkça tamamlayarak yaşayacağız en başta komple bitmeden taşınmayalm diyordum ama artık geçme zamanı geldi.
                    sadece düşündüğüm şey 2.yarı mı geçsek yoksa adana maçıyla mı? 2. yarı yeni transferler kamp yemiş kadro biraz daha heyecanlı oynar dolu tribünlerde ekstrası olur diye düşünüyorum.
                    bu kadro dortmund signa idunada maç yapsa sonuç alamaz bu haliyle

Yorum

• Çoğu kişi beğenmiyor ama üst çıkışlardaki merdiven boşlukları benim hoşuma gitti. Dışarıdan çatının iskeletinin gözükmesi nasıl sinirime gidiyorsa içerden gözükmesi bir o kadar hoşuma gidiyor.

Ama şu membran zımbırtısının dört tarafı dolanmasına gıcığım. Bi yirmi sene sonra belki camla değistirirler de on takla atarım 47 yaşıma gelince.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bu kisim normal mi yoksa mühendislik hatasi mi?

boyadiklarina göre düzeltmeyi de düsünmüyorlar sanirim?
                        Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu kisim normal mi yoksa mühendislik hatasi mi?

boyadiklarina göre düzeltmeyi de düsünmüyorlar sanirim?
                          bu giris ufak olacakti
                          vincler sigmayinca büyütüldü

büyük ihtimallen yazin tribüne cevirelecek , federasyon sorun cikarmasa
                          ozamana kadarda reklam brandalarinlan gizlenecektir

bu sekil

İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok yakmışlar, şimdi kim ödeyecek bunun elektrik parasını [emoji1]
                          bu gercekten önemli bir konu olacak

böyle stadin varsa buna katlanacaksin
                          dikensiz gül yok

[MENTION=23406]Yasin Altuntas[/MENTION]

bi tanidigin yokmu ayarlayabilecek
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.11.2016, 00:18.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sene boyunca gurbetde olup, bir kere trabzona gelebildim, stadi gezmek istedim ama
                            Iceriye almadilar yasak diye, simdi benim sucum ne ?
                            Elin oglu birak iceriye girmeyi, orda top oynuyor ama ben gezmeye bile iceri giremiyorum....

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• 20 kasimda birileri yaranmaya calismis bir yerlere, sonra ne olduysa siralama degismis, sanirsin donem baskani degisti...
                              Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak Hüda Topaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                20 kasimda birileri yaranmaya calismis bir yerlere, sonra ne olduysa siralama degismis, sanirsin donem baskani degisti...
                                Ne yalaka insanlarımız var ya. Nemalandıkları şeye bak. Yazık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X