Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar her eleştiriye olumsuz dönüt verirseniz hatalar hiç bir zaman düzeltilmez. çim elbette zamanla kendini bulup düzeltilecektir ancak bu görüntünün şu an icin guzel olmadigi gercegini degistirmez

ayrica... baskanin statla ilgi sozlerini artik ben dikkate almamaya basladim. cunku ne dediyse olmadi. tabii bunu stat icin yaptigi ekstra seyler icin soylemiyorum. verdigi sozleri ve aciklamalarinin buyuk cogunlugu karsilik bulmadi ve havada kaldi. sezon basi acilacak dedi olmadi kurban bayraminda cimin serilecegine dair twit atti olmadi, akhisar maci dedi e yine olmadi. stadi baskan degil de toki yaptigi icin tabii ki bunlar oldu.

her neyse bitince artik taraftarlarin islanmadigi bir stat olsun yeter. estetik zevklerimizden taviz vermekten baska yapacak seyimiz yok.
    En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 10.11.2016, 21:30. Sebep: imla

Yorum

• Bu çimleri böyle serecekleri ilk geldiği günde deneme yapmak için bir rulo çimi sahaya sermelerinden beliydi
      başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• Antalya maçına yetişse iyiydi,Antalyayı yener Gençler deplasmanına da umutlu giderdik.Avni Akerde oynanırsa çok zor geçer bu maç
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim bakış açım farklı. Yukarıda ki resim kesinlikle hoşuma gitmedi. Düz ve basit.

Baştan beri eleştirmiş olduğumuz iki konuda yanıldığımızı düşünüyorum. Birisi piksel diğeri apartman localar.

Localar stadyuma farklı bir hava katmış durumda.

Eleştirilere gelince ; Şahsi eleştirim çevre düzenlemesi stadyumun girişi konusunda. Rezil bir görüntü var.

Çim tartışmasından ziyade işçi kalitesi konusuna bakmalıyız. Şuan stadyumda çalışan işçilerin büyük bir bölümü vasıfsız eleman statüsünde olduğu için düzensiz kirli işçilik ve zaman sorunu ortaya çıktı. Çime baskı uygulanmama sebebi sonradan yapılacak hibrit uygulaması diye düşünüyorum. Örnek verdiğiniz stadyumların çim serim işlemleri çoğunlukla doğal çim serimiydi. Ekstra işlem olmadığı için çim makine yardımıyla stadyuma bastırıldı. Beşiktaş stadyumunda ise Hibrit uygulaması çim serim işlemi ile aynı anda başladı. Bizde ise önce çim sonra hibrit yapılacak. Bu yüzden farklı olduğunu düşünmek istiyorum.
          Duygulara tercüman cim konusu hariç. İşcilerin vasıfıszlığı noktası doğru olabilir fakat aradaki farkın hibrit olduğunu düşünmüyorum. Bjk stadında kesinlikle daha derli toplu yapıldı bu iş.
          En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 10.11.2016, 19:21.

Yorum

• Bu çim serme işi tam rezalet oldu. Amatörlüğün dibine vurdular. El arabalarıyla tırpanlarla çim seriyoruz. Üstelik daha zemin topraklama kenar drenaj işi de bitmedi. Ne acelemiz var arkadaş, takım zaten berbat. Yeni stada geçince mi oynayacaklar. Yetiştireceğim diye ne kasıyorsun. Zemin topraklamasını kenar beton işini, kenar drenaj içini adam gibi yap her şey hazır olsun. Ondan sonra iste çimleri onları da bu işi profesyonel yapan firmaya ver adam gibi sersinler. Nedir acelemiz. İkinci yarı geçeriz stada ne var yani başımız göğe mi erecek hemen oynamaya başlayınca ya da kazma oyuncularımız Messi mi olacak yeni statta. O kadar bekledik 2 ay daha beklerdik ne var yani.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• 10/11/2016

İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya Allah aşkına şu TOKİ'yi savunmayı Trabzonspor'a destek olmakla karıştırmayın

adamlar bu işi HAKKIYLA yapamadı... bizim sitemimiz buna

sahada el arabası mı dersin tırpan mı dersin, sanırsın Park ve Bahçe Müdürlüğü ile anlaşılmış kaldırım kenarında çalışma yapıyorlar
              bu işin makinesi nerde be toki

2.si ise madem bekletilmesi çimlere zarar verecekti
              çıkarırdın işçi sayısını 2 katına çok zor değil
              wowturkey'de bir video paylaşılmış Ajax stadının zemini
              maça 24 saat kala seriliyor hem de jilet gibi
              ama biz ise TOKİ'yi savunacağız diye
              Konya'yı esas alalım
              evet, ama oraya 1,5 miyon avro veriyorlar, 12 santim topraklan beraber seriliyor

senin 2 skorbordun, tribün koltuklarin ve hibrit cimin tüm isciliklen beraber 11 milyon tl/ 3m€

konusmasi kolay, basindan beri diyoruz varsa cikarin verin cepinizden, en iyisini yapsinlar

konusmasi kolay
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.11.2016, 23:54.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Antremam sahasinin cimleri boyle gorunuyor.
                Son fotolarda bunlar. Goruldugu gibi cimler kendini toparlamaya baslamis.

En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 10.11.2016, 19:52.

Yorum

• Sis gelip bu son serdiğiniz çimin hali ne bu çime hibrit çakılmaz yada şuan çakılmaz demez umarım sonuçta adamlar işin ehli ve kendileri bu işin en iyilerini yapanlar şu serimi görüp gülebilirler bile

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• stad suan sanki 50 yil önceki teknoloji ile yapilmis ingiliz stadlarini andiriyor.

Yorum

• ........

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet, ama oraya 1,5 miyon avro veriyorlar, 12 santim topraklan beraber seriliyor

senin 2 skorbordun, tribün koltuklarin ve hibrit cimin tüm isciliklen beraber 11 milyon tl/ 3m€

konusmasi kolay, basindan beri diyoruz varsa cikarin verin cepinizden, en iyisini yapsinlar

konusmasi kolay
                          dikkat ettiyseniz 24 saatte yapın bitirin demedim
                          biz hep kötüyü kıyas alıyoruz ama bakın orda 24 saatte bile bitirilebiliyor

zaten bu kaldırım çalışanlarından böyle birşey beklemek hayalperestlik
                          ama iyi kötü makinesini getirip 10-12 günde bitirileceğine
                          6-7 günde bitirse çim de zarar görmeseymiş diyoruz

kısacası konuşmak kadar yapılması da kolay
                          işi bilene

Yorum

• stad dediğin böyle olur
                            takım dediğin bordolu mavi olur
                            şehir dediğin Trabzon gibi olur
                            o kadarrrr o kadar

Yorum

• Arkadaşlar eğriye eğri doğruya doğru konuşalım ilk serilen çimler benim görüşüme göre gerçekten çok güzeldi hatta içimden hibrit olmasa zaten iklim uygun kendi başına çok harika bir doğal çim olacak diye geçirmiştim.
                              Ancak belli bir aşamdan sonra serilen çimler tam tarih olarak hatırlayamıyorum. Hemen hemen stadı ortadan ikiye bölün gözünüzde bi taraf iyi bir taraf kötü gibi gözüküyor bana
                              14992080_1237944296278646_1004321891350991855_n.jpg
                              14938136_1237943919612017_3670965820237257399_n.jpg
                              Son serilenlerden kastım bu ve bunun gibi gözükenler.. çimler toorağa bağlanıp güneş gördükçe illaki düzelecektir ancak insan olurken en iyisi en güzeli olsun istediği için tedirgin oluyor ister istemez durum bu kimseyi burda kırmaya gerek yok.
                              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dikkat ettiyseniz 24 saatte yapın bitirin demedim
                                biz hep kötüyü kıyas alıyoruz ama bakın orda 24 saatte bile bitirilebiliyor

zaten bu kaldırım çalışanlarından böyle birşey beklemek hayalperestlik
                                ama iyi kötü makinesini getirip 10-12 günde bitirileceğine
                                6-7 günde bitirse çim de zarar görmeseymiş diyoruz

işi bilene
                                kaldirim iscileri dedigin procon un iscileri, Türkiyede bu iste lider firma
                                antep arena, torku arena gibi bu ülkenin elit stadyumlarinda bu isi görmüs bir tim
                                6-7 gün diyorsun
                                zaten cimin geleli 2 gün oldu
                                bu cim kesildikten sonra 3-4 günde serilmedimi at cöpe
                                altyapi isciliginlen zaten program buydu, sadece 2 gün kayip edildi

cok iyi gözükmesede ins sonuc iyi olacak

İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah askina stadin zemininden tribune bakan forograflarda bizim maratonun rakibi bogacagina inaniyor musunuz?
                                vodafonedan bogucu olacak
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.11.2016, 22:44.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X