Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bilgi çağındayız.

İnternet üzerinden her türlü bilgiye veya kurala ulaşabiliyoruz.

1950 Model kafalardan çıkan "Kural budur!" dayatması artık bu çağda demode oldu.

Bu merdivenler konusunda kimse maval okumasın. "SARI" renk olmak zorunda değil. Böyle bir kural yok.

Arkadaşlarımız da paylaştı zaten "Parlak Açık Renk" diye talimatta net bir şekilde yazıyor.

Buna rağmen hala "Uefa böyle istiyor" gibi yalanlara başvurmak da düpedüz sahtekarlıktır.

Merdivenler "BEYAZ" da olur "AÇIK MAVİ" de...

Yeter ki yapmak isteyin...

BMN'nin haberi iyi oldu. Fakat "TURUNCU" renk ne alaka onu anlamadım.

İkisi de üç aşağı beş yukarı birbirine yakın renkler.

Bence merdivenler için en uygun renk "BEYAZ" veya "GRİ" dir.
    En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 05.08.2016, 12:47.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Led pano kesinlikle yok benim anladığım,aslında hepimizin anladığı,
      Toki nin bunu eklemesi de imkansız,
      e durum böyle olunca ısrar etmenin,üzülmenin gereği yok,
      bu ısrar stad bize geçtikten sonra yönetime yapılmalı diye düşünüyorum,
      stad bizim malımız olduktan sonra yönetime durumu izah edersek,ısrarcı olursak neden olmasın,
      ama şimdiki çırpınışlar boşuna,yormayın kendinizi bu konuda,
      piksele,sarı ya ve diğer ufak detaylara odaklanalım,
      enerjimizi boşa harcamayalım
      Kesinlikle katılıyorum abi.

İlk 2 sezon statta oynanacak her maçın bütçe olarak yüzdelik belli bir kısmını tekrar stada aktarırsak kendimiz yaparız. Taraftar doldursun stadı bu yönetim zaten yapacaktır. Sonuçta yaşadığımız yeri güzelleştirmek bizim elimizde.
      Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• boyamayın arkadaşım merdivenleri işte. olduğu gibi kalsın. boyanız da bitmemiş olur.

Yorum

• Ne çıkış kapısı ve merdivenmiş.

Amaç şahısların merdivenleri görmesi ise nedir bu açık renk çığırtkanlığı.

Avrupada füme rengi bulabiliyorlarda bizde gri rengimi bulamıyorlar.

Turuncu renk koltuk deseni ile içine edilmiş stada tüy dikmek olacak ne yazık ki.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Led pano kesinlikle yok benim anladığım,aslında hepimizin anladığı,
            Toki nin bunu eklemesi de imkansız,
            e durum böyle olunca ısrar etmenin,üzülmenin gereği yok,
            bu ısrar stad bize geçtikten sonra yönetime yapılmalı diye düşünüyorum,
            stad bizim malımız olduktan sonra yönetime durumu izah edersek,ısrarcı olursak neden olmasın,
            ama şimdiki çırpınışlar boşuna,yormayın kendinizi bu konuda,
            piksele,sarı ya ve diğer ufak detaylara odaklanalım,
            enerjimizi boşa harcamayalım
            aynen abi
            sadece benim anlamadigim
            akyaziya yeni panolar ihalenin icinde

bizim avni akerdekileri neden kat aralarina montaj etmeyi düsünmezler, ne olacak onlar
            eskide degiller, 3-4 yil oldu aldigimiz

olan malzemeyide kullanmasini beceremiyoruz
            bu beni dellendiriyor
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaşlar bu "Led Reklam Panoları" na bu kadar takılmayın.

Bunları yapmak kolay iş! Stadyumu devraldıktan sonra 3-5 günde yapılır.

Benim en çok üzüldüğüm şey, koltukların tek renk "Bordo" olmayacak olması.

Şahsen "Bordo-Mavi" ye bile karşı çıkarken işin içine bir de "Beyaz" renk giriyor.

Güzelim stadyum umarım "Pavyon" a benzemez.

Yorum

• Bu arada, atmak gibi olmasın, hatırladığım kadarıyla 90'lı yıllarda gs ve feybe sarı renk üzerinde ayrımları olsun diye biri fosforlu sarı rengine yakın sarıyı, diğeri yumurta sarısını tercih etti.

Biz sarı olmasın, turuncu olabilir derken, yine yumurta sarısına kaymayalım da, bu çekincemi de belirtmek istedim
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 4 çıkış kapısı daa Uefa kriteriydi, kendi yaptıkları şeyleri kabul ettirmek için yalan atıyorlar.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sarı renk insanda hareket etme hissi uyandırır. Onun için merdivenlerin rengi sarı renkte..

Yorum

• Füme ya da gri olmalı. Merdivenleri en güzel kamufle eden ve göze batmayan renkler bunlar. Sarı ve türevleri kesinlikle olmamalı.
                      En son pokerface61 tarafından düzenlendi; 05.08.2016, 13:36.
                      "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Ya o anketlerde bu piksellere kimler oy verdi çıksın

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya o anketlerde bu piksellere kimler oy verdi çıksın
                          Satılmışşehirlilerin anketi sabote etmek için pikselli tasarımlara oy verdiklerini hatırlıyorum. Sadece bizim taraftar değil
                          "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Bakın burda merdivenler olduğu gibi bırakılmış, hiçbir renge boyanmamış. Avrupa'nın en büyük stadyumlarında bu oluyor bizim stadyumda olmuyor öyle mi?

Yorum

• O piksel b.k gibi olacak çünkü beyaz koltuk kullanilacak o zaman burda piksel olsun diyenler de görecek, ayrica uefa kriteri falan yok herkes istediği gibi yapıyor statlari bıraksinlar yalan atmayı

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Satılmışşehirlilerin anketi sabote etmek için pikselli tasarımlara oy verdiklerini hatırlıyorum. Sadece bizim taraftar değil
                                o mallar bekirin anketine oy vermisti

‏@AkyaziArena
                                Üst membranlara geçildi. 67. Membran - 05/08/2016

catinin ilk membrani
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.08.2016, 13:46.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X