Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sabahtan beri yazarak bazı renkdaşlarıma sıkıntı verdiğimi düşünüyorum. O yüzden sözün kısasını söyleyip kendi açımdan konuyu kapatmak istiyorum: Ticari alanda herkes bu tonlamayı yapabiliyorken bize gelince fizibilite dışına çıkar bir hal alması bence mantıklı değil. Bu konuda firmalar zaten yeterince tecrübe sahibidir, değillerse numune üreterek bunu aşarlar. İş dünyasında siparişte müşteri ne istiyorsa o yapılır. Herkes rengi şu olsun deyip yaptırıyorsa biz de yaptırabiliriz. Hele de böyle büyük bir işte.
    Çok basit bir mevzu bu aslında bu kadar büyüyüp karmaşık hale gelmesi şaşırttı açıkçası beni

Bir de fotolar arasında büyük farklar oluyor.

Şu iki foto arasında bariz renk farkı var. İlkindeki ciddi sıkıntılıyken ikincisindeki makul sayılabilir.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Akyazı büyülüyor

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• x.jpg
        Renk falan bilemem ama tamamlandıkça daha bir güzel görünmeye başladı.

Eminim ki tamamlanınca imrenilecek bir stadımız olacak.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• merdivenler sarı olursa görüntü karmaşası olacak.. griye boyanmalı üstüne düşülmeli bu konunun..
          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• pikselin güzel durduğu tek stad bizimki olacak sanırım, renklerimizin güzelliği kendini hemen belli ediyor..

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              merdivenler sarı olursa görüntü karmaşası olacak.. griye boyanmalı üstüne düşülmeli bu konunun..
              Bordo Mavi yanına sarı iğrenç olur. Gri mantıklı

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• bu resimdeki aydınlatmalar saha için olacak ledler değil dimi?
                birde yukarıda sordum çatı ile ilgili bir soru ama kimse bilmiyor galiba, arada bmn olarak yetkililere sorular soruyorduk devam ederse şu çatının uç kısmını da sorun ne olacak diye lütfen.
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Koltuklar yakından güzel gözükebilir fakat uzaktan rezalet diyorum.

Bitince ayrı bir yorum yapacağım diyerek not düşeyim fakat tek renk bordo üstüne TRABZONSPOR mavi yazılsaydı ateş ederdi.

Böyle acayip bir düzensizlik hakim olacak hele beyaz renk katılırsa tam facia olur...

Hiç beğenmedim koltuk dizaynını. Tek renk mavi olsaydı da şöyle olmasaydı...
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• [QUOTE=HOPA'LI TS'Lİ;1920530000]Bordo Mavi yanına sarı iğrenç olur. Gri mantıklı

çok dikkate alınmıyo malesef..
                    federasyonun sarı mecburiyeti denip geçiliyor mevzu..
                    uymayalım gri yapalım maç oynatmayacaklar mı yanii,yemez, hadi bakalım el mi yaman bey mi???
                    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• mükemmel is cikariyorlar
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• daha öncede yazmıştım.tınlayan olmadı.arkadaşlar üst kat ilk iki sıraya neden koltuk takılmayacak...
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• stad güzel oluyor bence daha avni aker i dolduramayan taraftar burda rengini eleştiriyor gerçi doğru da haklılar da maça gıtmeyeceklerı ıcın koltuklar gözükecegınden uyum onemlı !!! bırakın artık eleştiri yağmurunu biraz da pozitif olun herkesın zevki ayrıdır herkesi memnun etmeye kalksan ortaya bişey çıkmaz herşey yeni pırıl pırıl bundan sonra o stadı temız tutup destek vermemız gerekiyor mıllet takımına stadına sahıp çıkıp herseyı muhteşem gorurken bızde hep bır eleştri hakim !!!

hayırlısı olsun inşallah stadımız uğurlu gelir bize

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            daha öncede yazmıştım.tınlayan olmadı.arkadaşlar üst kat ilk iki sıraya neden koltuk takılmayacak...
                            kim diyorki takilmayacagini
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• piksel baya baya iyi oluyor.. ama iki renkli piksel olmuyor genelde. araya değişik renk atacaklar mı?
                              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ilk maçın tarihi nedir?

uÇak biletimi alacağım da.
                                Ben 7. Hafta için 5 kişi Gidiş dönüş 10 bilet aldım
                                Ama yönetim kurulundan önemli bi idarecimizle görüştüm. 7. Hafta imkansız dedi. Ben de yıkıldım tabi.
                                Bence acele etme netleşsin öyle al derim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X