Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız şaka maka üst düzeyde bi kompleks oluyor akyazı.

Şeklini şemalini beğenirsin beğenmezsin, 40 bin kişilik yepyeni bi stadın oluyor, günümüz ayarında yepyeni tesisler, eski "gümüşhaneliler lokali"ni andıran kulüp binası yerine yepyeni modern bi kulüp binası, antreman sahaları vs.vs

ben yabancı futbolcu olsam ve şuandaki kulüp binasını ve tesislerini görsem "bunlar klasik arap kafalı adamlar, derme çatma kulüpleri var millete milyon euroları 5er 5er vererek başarılı olacaklarını sanıyorlar" falan derim.

şu yeni kompleks hiç değilse bu anlamda kurumsal bi izlenim ve ciddiyet yaratır gelen adamda.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam da oguzhancoskun bu bina 'İl Gençlik Spor Merkezi (İGSM) binası mı olacak yoksa A takım binası mı olacak' diye sormuş,yönetici de stadyum da igsm olarak gözüküyor projede demiş,yani yapı ne olacak diye sorulmuş yönetici de kel alaka bir şey söylemiş.Stadyum ve binalar bizim mi diye sormamış,bu yapı ne için kullanılacak diye sormuş.Buna olan sitemini belirtiyor şimdi de haklı olarak.

Siz bunun neyini anlamadınız?
      tanitim dosyasindan bu sayfa sorulari tam olarak acikliyordur
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadyum ve tesis müdürümüz Hüseyin Emin beye şu soruyu yönelttim ve mükemmel açıklayıcı bir cevap aldım...
        Allahım Trabzonspor'un bünyesinde nasıl insanlar müdürlük yapıyor nerede adalet yarabbimm nedennn
        ünlü olmusum Kadir Ramiz Ustaoğlu da benim,bu yaz 14 temmuzda Trabzondayım hüseyin abiyi iyi tanırım fazla fazla bılgı alıp sizlerle paylaşacagım

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ünlü olmusum Kadir Ramiz Ustaoğlu da benim,bu yaz 14 temmuzda Trabzondayım hüseyin abiyi iyi tanırım fazla fazla bılgı alıp sizlerle paylaşacagım
          Aman böyle cevap vermesin size de

Yorum

• Arkadaşlar dediğim gibi stadın şuandaki halinden fotoğraf.

En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 30.06.2015, 00:31.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adam gayet açık cevap vermiş.
              Ayrıca resmin üstünde A takım binamız diye de açıklamasını yapmış. Burada anlamadığınız ne sizin. ?
              Her resim paylaşımında A takım binamız , Kulüp idari binamız diye belirtiyor zaten !!
              Sorduğu sorunun cevabı zaten resmin başında yazıyor.
              Okumayı bilmiyor olamazsınız diye düşünüyorum !

Paylaşılan fotoğrafı ve benim mesajımı algılayamadınız galiba,sorulan soru ve verilen cevabın alakası yok,arkadaş ondan yakınıyor.Sorulan şey,tüm kompleksin gsmi'ye ait olup olmadığı değil,sözkonusu (fotoğrafta paylaşılan) binanın a takım binası mı olacağı,gsmi binası mı olacağı.Verilen cevap ise 'projede stadyum da isgm'nin gözüküyor'.Bir yanlışlık var gibi,değil mi? Cevabınız evet ise şimdi anlaşabildik umarım.

Bu proje özelinde bir bilgi kirliliğinin olmadığını inkar edebilir misiniz? Ayrıca proje detayları bilinmiyor olabilir,paylaşılan bilgiler gözden kaçıyor olabilir.Projenin resmi ve bilgileri paylaşıldı -ki pek bir şey göremedik- diye yaklaşık 750bin kişilik nufüsa sahip Trabzon şehri ve bütün Trabzonsporlular projeyi incik cincik edip tüm rakamları bilecek diye bir şey yok diye düşünüyorum,illa akıla takılan soru olacaktır. BordoMavi.Net forumu olmasa stadyumla alakalı bir çok soru hala havada kalacaktı hatta.Yeni yapılan stadyum ile ilgili soru sorulması ve mevcut 'stadyum ve tesis müdürü' olan yetkili kişiden düzgün bir cevap beklenmesi sizi neden bu kadar rahatsız ediyor?

Merak etmeyin okumam yazmam var şükür de sizin diğer üyelere karşı cevap verirken biraz daha üslubunuza dikkat etmeniz gerek bence. Boldlanmış,ünlemli,puntolu yazılar pek hoş olmuyor şu sohbet ortamında diye düşünüyorum.

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tanitim dosyasindan bu sayfa sorulari tam olarak acikliyordur
              Teşekkürler paylaşım için,bilmeyenler bakıp görebilir.Yönetimimiz sağolsun bizden bir çok detayı adeta kaçırdığı için pek bir bilgimiz yok 6 ay sonra oynayacağımız stadla ilgili.

Yorum

• Mükemmel oluyor

Yorum

Paylaşılan fotoğrafı ve benim mesajımı algılayamadınız galiba,sorulan soru ve verilen cevabın alakası yok,arkadaş ondan yakınıyor.Sorulan şey,tüm kompleksin gsmi'ye ait olup olmadığı değil,sözkonusu (fotoğrafta paylaşılan) binanın a takım binası mı olacağı,gsmi binası mı olacağı.Verilen cevap ise 'projede stadyum da isgm'nin gözüküyor'.Bir yanlışlık var gibi,değil mi? Cevabınız evet ise şimdi anlaşabildik umarım.

Bu proje özelinde bir bilgi kirliliğinin olmadığını inkar edebilir misiniz? Ayrıca proje detayları bilinmiyor olabilir,paylaşılan bilgiler gözden kaçıyor olabilir.Projenin resmi ve bilgileri paylaşıldı -ki pek bir şey göremedik- diye yaklaşık 750bin kişilik nufüsa sahip Trabzon şehri ve bütün Trabzonsporlular projeyi incik cincik edip tüm rakamları bilecek diye bir şey yok diye düşünüyorum,illa akıla takılan soru olacaktır. BordoMavi.Net forumu olmasa stadyumla alakalı bir çok soru hala havada kalacaktı hatta.Yeni yapılan stadyum ile ilgili soru sorulması ve mevcut 'stadyum ve tesis müdürü' olan yetkili kişiden düzgün bir cevap beklenmesi sizi neden bu kadar rahatsız ediyor?

Merak etmeyin okumam yazmam var şükür de sizin diğer üyelere karşı cevap verirken biraz daha üslubunuza dikkat etmeniz gerek bence. Boldlanmış,ünlemli,puntolu yazılar pek hoş olmuyor şu sohbet ortamında diye düşünüyorum.

Teşekkürler paylaşım için,bilmeyenler bakıp görebilir.Yönetimimiz sağolsun bizden bir çok detayı adeta kaçırdığı için pek bir bilgimiz yok 6 ay sonra oynayacağımız stadla ilgili.
                  yönetimde tokide malesef bu konuda sinifda kaldi
                  biz yine iyiyiz
                  diger anadolu takimlarinin forumlarina girdigim oldu, toki bu muameleyi sadece bizemi yapiyor diye, ögrendimki onlar bizden beter durumda
                  eskisehirde stad bitme üzeri halen saha kenari uzakliklarini bilmiyorlar

hicbirinde bizde oldugu gibi ic taraflardan vs. foto yok...

bu yandan bmn sayesinde gercekden iyi mesafe kat ettik

ama su ihale uzatilmasinlan cikartilan yeni tanitim dosyasini ele gecirememiz bir yenilgi oldu
                  yerel medyaya e-mail attim bunun icin, onlardada yokmus ama 61saat in yaptigi videoda adamin elinde dosyadan okuyup anlatiyor

paylassalar o dosyayi, staddaki yenilikleri ögrensek kime ne kötülügü olurdu
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.06.2015, 00:44.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Konuyu uzatmayacağım.

Başlığı gördüğü halde bu soru sorulması daha abes bir durum. Ben cevabı sorgulamam bu durumda, sorulan soruyu sorgularım.

Ayrıca Oğuzhan iki adet soru sormuş burada adam 1. soruya cevap vermiş
                    2. soruya cevap verme gereği bile duymamış !
                    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 30.06.2015, 00:59.

Yorum

• Burasi A takim binasi ise demek bizimkiler maca otobüs yerine yürüyerek gidecek. Aslinda güzel taraftarlarla ic ice, marslarla sloganlarla stada gidecekler
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar dediğim gibi stadın şuandaki halinden fotoğraf.
                        Bu kadar kısa bir sürede ortaya çıkan çalışma gayet güzel . Bu işte gayet iyisin eline sağlık . Yakın zamanda facebook sayfanda ki Vodafon stadyumu gibi bir görüntüyü bizle paylaşman dileğiyle Eren

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu kadar kısa bir sürede ortaya çıkan çalışma gayet güzel . Bu işte gayet iyisin eline sağlık . Yakın zamanda facebook sayfanda ki Vodafon stadyumu gibi bir görüntüyü bizle paylaşman dileğiyle Eren
                          şimdi çatı ile uğraşıyorum, tabi bugün yatana kadar çizeceğim sonuçta doğum günüm

Yorum

• kankardeşim o ne itibar öle

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Akyazı bitince üzerindeki bütün yapıları trabzonspor kullanacak.

oh be bizde sandık o bina il gençlik ve spor b. olucak yanlış anlamışız

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar dediğim gibi stadın şuandaki halinden fotoğraf.

alt trübün eğimi birebir aynımı.
                                En son Misafir tarafından düzenlendi; 30.06.2015, 01:54.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X