trabzonspor yazısnın beyaz olacağını kim söylemişti?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stada dair en büyük endişem koltuk sayısı. Yap 20.000 kişilik kutu gibi bir stad, hem nasıl dolacak endişesi taşıma, hem de rakibe her daim baskı olsun. Beşiktaş dışında bu sezon stadını dolduracak takım yok. Avni Aker'de 20.000 kişi ile çok ciddi bir destek olurken bu stadda 20.000 kişi "sinek avlamak" olacak. Tramvay hattı da geç kalınmakla birlikte çok iyi oldu, bir an önce biter inşallah.
Onun dışında isim sponsorluğu ve mebranlara ışıklandırma işi de halledilirse çok iyi olur.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
tartan pist olmayacakİlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületartan pistin rengi ney olacak."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
zamanında 61.000 kişilik stad neden yapılmıyor diye tepkiler yükselirdi hey gidiİlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStada dair en büyük endişem koltuk sayısı. Yap 20.000 kişilik kutu gibi bir stad, hem nasıl dolacak endişesi taşıma, hem de rakibe her daim baskı olsun. Beşiktaş dışında bu sezon stadını dolduracak takım yok. Avni Aker'de 20.000 kişi ile çok ciddi bir destek olurken bu stadda 20.000 kişi "sinek avlamak" olacak. Tramvay hattı da geç kalınmakla birlikte çok iyi oldu, bir an önce biter inşallah.
Onun dışında isim sponsorluğu ve mebranlara ışıklandırma işi de halledilirse çok iyi olur.
Yorum
-
süper ozaman.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületartan pist olmayacak
Yorum
-
kışın sogukta 20 bin kişi zor gelir.İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezamanında 61.000 kişilik stad neden yapılmıyor diye tepkiler yükselirdi hey gidi
Yorum
-
Kışın o sert poyraz soğuğundaİlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekışın sogukta 20 bin kişi zor gelir.
Yazın çarpan çöl sıcaklarında
baharda yağan muson yağmurlarında
taraftar bir sebep bulur sonunda
Yorum
-
Stadyumda isitma var.İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekışın sogukta 20 bin kişi zor gelir.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
aynen .d.d.d.İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKışın o sert poyraz soğuğunda
Yazın çarpan çöl sıcaklarında
baharda yağan muson yağmurlarında
taraftar bir sebep bulur sonunda
Yorum
-
o zaman konya usulü uygulama yaparsın 80tl kale arkası kombineyle sürümden kazanırsın...İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStada dair en büyük endişem koltuk sayısı. Yap 20.000 kişilik kutu gibi bir stad, hem nasıl dolacak endişesi taşıma, hem de rakibe her daim baskı olsun. Beşiktaş dışında bu sezon stadını dolduracak takım yok. Avni Aker'de 20.000 kişi ile çok ciddi bir destek olurken bu stadda 20.000 kişi "sinek avlamak" olacak. Tramvay hattı da geç kalınmakla birlikte çok iyi oldu, bir an önce biter inşallah.
Onun dışında isim sponsorluğu ve mebranlara ışıklandırma işi de halledilirse çok iyi olur.
Yorum
-
transfer forumundaki formunu burda da sürdürüyorsun maşallahİlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekışın sogukta 20 bin kişi zor gelir.
Yorum
-
Maça gidecek olan adam kar kış yaz çamur fırtına sel her türlü doğal afet olsa dahi bahane etmez.Gidecek olan gider.
Stadyumun dolması tamamen takıma bağlı skorlara bağlı.Takım iyiyse o tribün her maç dolar.Kimse rezil futbol izlemeye gitmez.Sonuçlar alındıkça tribünler dolar.Kimse parasını çöpe atmaz kusura bakmasınEn son Mesut tarafından düzenlendi; 06.09.2016, 13:28.
Yorum
-
var mı? yoktu benim bildiğimİlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumda isitma var.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum