Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Habere giderken haber olmuşlar!
    Dereyi geçerken bir şey diyememe sendromunu yaşıyoruz sanırım.
    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Kendi stadimiza bile bi yerlerden izin gelmedikce giremiyoruz sana az bile trabzonlu bu yapilanlar az!!!
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kendi stadimiza bile bi yerlerden izin gelmedikce giremiyoruz sana az bile trabzonlu bu yapilanlar az!!!
        Herşey cahillikten, önceden cahillere acırdım, şimdi başka düşüncelerim var bu iblislere.

Yorum

• Tam anlamiyla nerden bakarsan bak rezalet.ben devlet olsam once bu muhabiri TRT den oovarim.sonra toki baskaninin isyifasini isterim sonrada gecikmeden dolayiyuklenici firmayagecikmeden dolayi soyle yuklu bir ceza keserim
          GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tam anlamiyla nerden bakarsan bak rezalet.ben devlet olsam once bu muhabiri TRT den oovarim.sonra toki baskaninin isyifasini isterim sonrada gecikmeden dolayiyuklenici firmayagecikmeden dolayi soyle yuklu bir ceza keserim
            Muhabirin ne suçu varmış?
            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Olayın detaylarını öğrenince herşey daha da netleşir ama şu haliyle kepazelikten başka birşey değil...Akyazı stadı konusu 10 yıldır gündemimizde hala açılacak...Bu zihniyetle 2017-2018 sezonu açılışına yetişirse iyi. Gerçi bizim insanımız aza kanaat getirmeye alışmış, 3 seçim daha kaldırırdı...
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• gaziantep stadının çatısının iç tarafında şeffaf membran mı var

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2.kata led reklam panoları çok güzel bir ayrıntı bence es geçilmemesi iyi olmuş,
                  İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kat arası led pano işine çok sevindim. Stadın havasını değiştiren bir unsur.
                  Bak işte, şimdi heyecanlandım. Resim falan var mı?
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Samsun'da zemin için şöyle bir şey yapılıyor. Alttan ısıtma için galiba. Bizde de yapılacak mı bu?

Yorum

• Stadyumdaki kavganın bedelini birileri ödemeli....

Yönetim gücünü göstermeli.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Orası şu an Trabzonspor'a ait değil. Devir gerçekleşmedi. Böyle bir yayın için izin kuralı varsa alınması gerekiyordu. Kafalarına göre hareket etmişler. Yaşanan olay yine de hiç hoş değil. Ülkedeki her şey magandalıkla halledilmeye çalışılıyor.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Samsun'da zemin için şöyle bir şey yapılıyor. Alttan ısıtma için galiba. Bizde de yapılacak mı bu?

Drenaj işinden sonraki adım bu sanırım.

Yorum

• Tokiye neden kızıyorlar,birisi benim inşaatımda izinsiz birşey yaparsa bende izin vermem doğal olarak.Ha Tokiden stadı devralırsın ondan sonra ahkam kesersin.Siyasi lobi mevcut takımdaki işeyaramaz özevlatları takımda tutmak için sabah akşam tesisleri aratacağına stadın devir-teslim işlerinle ilgilenseler şimdiye kadar çoktan stad bizim olmuştu.

Yorum

• Neden kızmayalım TOKİ'ye?
                              Sen bu stadı Trabzonspor için yapıyorsun. El alem gelip yayın yapmaya kalksa fotoğraf çekmeye kalksa izin vermezsin eyvallah. Ancak orda devletin televizyonu Trabzonspor'un yöneticisiyle röportaj yapmış ne var bunda? Nedir bu gizem? Nedir bu izin meselesi? Öyle veya böyle TOKİ yüzünden bu stad yıllardır açılamıyor. Özür dilemeleri gerektiği yerde aylardır "yok böyle çelik kontrüsfisidlfdsşlg yeaaa" "yok böyle bi membran kendini temizliyor" diye açıklama yapıyorlar utanmadan. Yeter artık, o stad olağanüstü bir çalışmayla Akhisar maçına yetişmeliydi!!!

Yorum

• Olayı basit bir izin alma gibi algılamakta neyin nesi?

Güç gösterisidir bu, sen kimsin lan demektir bu, haa al birini vur birine günahım kadar sevmem hiç birini. Başladılar birbirlerini yemeye.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X