İlk olarak Mesut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
merdivenin en alttaki iki basamağına güneş vurduğu için ora düz gibi gelmiş olabilir size ama koltuklar yere sıfır değil bence. Yüksekliği bu şekilde olacaksa cidden görüş açısında problem olabilir ama ben böyle bi hatanın yapılacağını düşünmüyorum, vardır bilmediğimiz bi ayrıntısı..
-
Oraya dizmişler monte edilmemiş. Orası yürüyüş yeri olur. Koltuk konulursa oraya, bırak görüş açısını oturamazsın bile.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMonte edilmiş ya işte. Ben mi yanlıs görüyorum.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 11.09.2016, 12:53.
Yorum
-
Yere koysan hepsinin ip gibi dizilmesine imkan yok, aralarındaki boşluklar bile nizami görünüyor.İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmin açısı da bizi yanıltyor olabilir bende yere 0 olarak görüyorum koltuklari
Yorum
-
Belkide o yuzden ikinci siraya koltuk dizilmedi. ilk siradakiler surekli ayaga kalkacagi icin.. Eger oyleyse ilk sirayi bos birak sadece ikinci siraya diz.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk sıradakilerin görüş alanı kapanıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor?
Yorum
-
İkinci sırayı boş bırakmışlar, oraya koltuk monte edilmeyecek gibi görünüyor. Halbuki ilk sıra boş bırakılıp ikinci sıraya koltuk dizilseydi daha güzel olurdu. Bir terslik var gibi görünüyor.İlk olarak cdgtscdg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoltuklar monte edilmiş bi vaziyette duruyor. izleme açısını demirler olmadan düşünmüşler sanırım
Yorum
-
2 sirayada dizilecekİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkinci sırayı boş bırakmışlar, oraya koltuk monte edilmeyecek gibi görünüyor. Halbuki ilk sıra boş bırakılıp ikinci sıraya koltuk dizilseydi daha güzel olurdu. Bir terslik var gibi görünüyor.

ayrica 124445567. kez yaziyorum, stadyumda her koltuk c90 acisina ayarli, her yer ayni ayak serbestligina sahip
kötü acidan cekilmis bir foto yüzünden koca koca adamlarin bu kadar mantik disi tekrar tekrar kötü yorumlamasida manidar
resmen birsey bulsakda kötülesek modundaymissiniz gibi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Benim söylediğim şey ilk sıraya dizilen koltuklarda korkuluk demirlerinden dolayı görüş kaybı olacağı. Tabi eğer boyunuz 190 cm falan değilse.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sirayada dizilecek

ayrica 124445567. kez yaziyorum, stadyumda her koltuk c90 acisina ayarli, her yer ayni ayak serbestligina sahip
kötü acidan cekilmis bir foto yüzünden koca koca adamlarin bu kadar mantik disi tekrar tekrar kötü yorumlamasida manidar
resmen birsey bulsakda kötülesek modundaymissiniz gibi
Yorum
-
çıkışların arkasındaki koltuklar da sıkıntılı gözüküyor bunlar da dediğiniz gibi miİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sirayada dizilecek

resmen birsey bulsakda kötülesek modundaymissiniz gibi
yoksa güvenlik görevlileri için olacağından mı o şekildehttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
1,70 m den uzun herkes rahatca izleyecakİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim söylediğim şey ilk sıraya dizilen koltuklarda korkuluk demirlerinden dolayı görüş kaybı olacağı. Tabi eğer boyunuz 190 cm falan değilse.
hic bir kayip olmadan
oralarin güvenlik icin kullandigi stadyumlar var, ama bence oralarda garanti edilen acidadir, resimlerden bir görüs belirlemek zor, canli görmek gerekİlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçıkışların arkasındaki koltuklar da sıkıntılı gözüküyor bunlar da dediğiniz gibi mi
yoksa güvenlik görevlileri için olacağından mı o şekilde
tek önerim 1,70 hatta 1,75 den ufak insanlar duvarlardan 2 sira uzak olmaya özen göstersin bilet alirken
1,75m uzun insanlar stadyumun heran gibi yerinde sahaya görüs acisinda sorun olacagini düsünmüyorumEn son selcuk tarafından düzenlendi; 11.09.2016, 14:14."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
taraftar grupları düzeni örneği.
başka grup ile ilgili bilgisi olan varsa söylesin güncelleyelim.
bence bmn ve vira kuzey kale arkasına alt tarafa geçseydi bütünlük açısından daha iyi olurdu.
vira maratonu hareketlendirmek için yapmışta olabilir ama yıllarca avniakerde maç izleyen olarak taraftar gruplarını çok takmıyor taraftar bir kaç tezahurat hariç..
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Çok güzel bestelerimiz var ancak her maç klasik besteler söyleniyor. "Trabzonum benim, biricik sevgilim..." gibi klasik ve iğrençleşen besteler söylenmese hoş olur.
Mesela, seninle doğduk biz gibi besteler, maç öncesi biz dar sokaklarında, maç içinde ıslık/hakemi baskı altına almak(ki dün beşiktaş taraftarı güzel yaptı bu işi) ve benzeri bestelerle tribünleri hareketlendirmek şart. yoksa klasik anadolu, amatör, 3.lig takımı bestelerini söylüyoruz.MCMLXVII
Yorum
-
Osmanlı maçıyla ceza bitiyor. Konya maçına da Fb maçında olanlar giremiyor.İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen seneden 2 maçı cezalı oynadık... bu sene de konya maçında bitmiyo mu cezamız?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum