Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Resmin açısı da bizi yanıltyor olabilir bende yere 0 olarak görüyorum koltuklari
    merdivenin en alttaki iki basamağına güneş vurduğu için ora düz gibi gelmiş olabilir size ama koltuklar yere sıfır değil bence. Yüksekliği bu şekilde olacaksa cidden görüş açısında problem olabilir ama ben böyle bi hatanın yapılacağını düşünmüyorum, vardır bilmediğimiz bi ayrıntısı..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Monte edilmiş ya işte. Ben mi yanlıs görüyorum.
      Oraya dizmişler monte edilmemiş. Orası yürüyüş yeri olur. Koltuk konulursa oraya, bırak görüş açısını oturamazsın bile.
      En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 11.09.2016, 12:53.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resmin açısı da bizi yanıltyor olabilir bende yere 0 olarak görüyorum koltuklari
        Yere koysan hepsinin ip gibi dizilmesine imkan yok, aralarındaki boşluklar bile nizami görünüyor.

Yorum

İlk sıradakilerin görüş alanı kapanıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor?
          Belkide o yuzden ikinci siraya koltuk dizilmedi. ilk siradakiler surekli ayaga kalkacagi icin.. Eger oyleyse ilk sirayi bos birak sadece ikinci siraya diz.

Yorum

• geçen seneden 2 maçı cezalı oynadık... bu sene de konya maçında bitmiyo mu cezamız?

Yorum

• koltuklar monte edilmiş bi vaziyette duruyor. izleme açısını demirler olmadan düşünmüşler sanırım

Yorum

• İlk olarak cdgtscdg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                koltuklar monte edilmiş bi vaziyette duruyor. izleme açısını demirler olmadan düşünmüşler sanırım
                İkinci sırayı boş bırakmışlar, oraya koltuk monte edilmeyecek gibi görünüyor. Halbuki ilk sıra boş bırakılıp ikinci sıraya koltuk dizilseydi daha güzel olurdu. Bir terslik var gibi görünüyor.

Yorum

İkinci sırayı boş bırakmışlar, oraya koltuk monte edilmeyecek gibi görünüyor. Halbuki ilk sıra boş bırakılıp ikinci sıraya koltuk dizilseydi daha güzel olurdu. Bir terslik var gibi görünüyor.
                  2 sirayada dizilecek

ayrica 124445567. kez yaziyorum, stadyumda her koltuk c90 acisina ayarli, her yer ayni ayak serbestligina sahip

kötü acidan cekilmis bir foto yüzünden koca koca adamlarin bu kadar mantik disi tekrar tekrar kötü yorumlamasida manidar

resmen birsey bulsakda kötülesek modundaymissiniz gibi
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 sirayada dizilecek

ayrica 124445567. kez yaziyorum, stadyumda her koltuk c90 acisina ayarli, her yer ayni ayak serbestligina sahip

kötü acidan cekilmis bir foto yüzünden koca koca adamlarin bu kadar mantik disi tekrar tekrar kötü yorumlamasida manidar

Benim söylediğim şey ilk sıraya dizilen koltuklarda korkuluk demirlerinden dolayı görüş kaybı olacağı. Tabi eğer boyunuz 190 cm falan değilse.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 sirayada dizilecek

çıkışların arkasındaki koltuklar da sıkıntılı gözüküyor bunlar da dediğiniz gibi mi

yoksa güvenlik görevlileri için olacağından mı o şekilde
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Benim söylediğim şey ilk sıraya dizilen koltuklarda korkuluk demirlerinden dolayı görüş kaybı olacağı. Tabi eğer boyunuz 190 cm falan değilse.
                        1,70 m den uzun herkes rahatca izleyecak

hic bir kayip olmadan

İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çıkışların arkasındaki koltuklar da sıkıntılı gözüküyor bunlar da dediğiniz gibi mi

yoksa güvenlik görevlileri için olacağından mı o şekilde
                        oralarin güvenlik icin kullandigi stadyumlar var, ama bence oralarda garanti edilen acidadir, resimlerden bir görüs belirlemek zor, canli görmek gerek

tek önerim 1,70 hatta 1,75 den ufak insanlar duvarlardan 2 sira uzak olmaya özen göstersin bilet alirken
                        1,75m uzun insanlar stadyumun heran gibi yerinde sahaya görüs acisinda sorun olacagini düsünmüyorum
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.09.2016, 14:14.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• taraftar grupları düzeni örneği.
                          başka grup ile ilgili bilgisi olan varsa söylesin güncelleyelim.

bence bmn ve vira kuzey kale arkasına alt tarafa geçseydi bütünlük açısından daha iyi olurdu.

vira maratonu hareketlendirmek için yapmışta olabilir ama yıllarca avniakerde maç izleyen olarak taraftar gruplarını çok takmıyor taraftar bir kaç tezahurat hariç..
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Çok güzel bestelerimiz var ancak her maç klasik besteler söyleniyor. "Trabzonum benim, biricik sevgilim..." gibi klasik ve iğrençleşen besteler söylenmese hoş olur.

Mesela, seninle doğduk biz gibi besteler, maç öncesi biz dar sokaklarında, maç içinde ıslık/hakemi baskı altına almak(ki dün beşiktaş taraftarı güzel yaptı bu işi) ve benzeri bestelerle tribünleri hareketlendirmek şart. yoksa klasik anadolu, amatör, 3.lig takımı bestelerini söylüyoruz.
                            MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              geçen seneden 2 maçı cezalı oynadık... bu sene de konya maçında bitmiyo mu cezamız?
                              Osmanlı maçıyla ceza bitiyor. Konya maçına da Fb maçında olanlar giremiyor.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• ikinci sırada boşluk olması koltuk konmayacak anlamına gelmiyor bence. o sırayı öyle bırakmazlar sanıyorum
                                En son cdgtscdg tarafından düzenlendi; 11.09.2016, 15:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X