akyaz stad guid güzel bir stadyum olacak sabırsızlık yapmakta da çok haklıyız insan yaradılış itibari ile güzellikleri çabuk bir şekilde görmek ister
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.09.2016, 04:37."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-

@f1bekir özel tesekkürler
basindan beri stadyumu sayesinde takip edebiliyoruz
su yalan yanlis yazilardan insan bi vazgecerİlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim stad 41.513 kişilik değilmi. stadın yapısını eleştirdim ama bari kapasiteden bi gururumuz okşanıyordu.
eskişehir 36 bin galibaa.ama son durumlardan sonra bizde 38 bine düştük .(tam emin değilim)bi farkımızda kalmadı.
her gariplik bu stadta oldu.
not=ileriki yıllarda en az kale arkaları loclarının iptal edileceğini tahmin ediyorum.
yazdigina bir kaynak sun adamsan
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.09.2016, 10:54."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Misafir
bizim stad 41.513 kişilik değilmi. stadın yapısını eleştirdim ama bari kapasiteden bi gururumuz okşanıyordu.
eskişehir 36 bin galibaa.ama son durumlardan sonra bizde 38 bine düştük .(tam emin değilim)bi farkımızda kalmadı.
not=ileriki yıllarda en az kale arkaları loclarının iptal edileceğini tahmin ediyorum.
Yorum
-
Eskişehir stadı 35 bin küsür bizim ki 40 bin küsür. 38 bin olan standart seyirci koltuğu . Eskişehir de bu rakam 32 bin civarında .İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim stad 41.513 kişilik değilmi. stadın yapısını eleştirdim ama bari kapasiteden bi gururumuz okşanıyordu.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Misafir
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehir stadı 35 bin küsür bizim ki 40 bin küsür. 38 bin olan standart seyirci koltuğu . Eskişehir de bu rakam 32 bin civarında .
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler renkdaşım bende bunu soruyordum.ama stadta sayıda bir düşme var değil mi? 41.513mü 41.461 mi o sayılardan 40 bin küsüre düştüyse demek sayıda bir düşme var.
Yorum
-
Misafir
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
selçuk renkdaşımız la aramıza girmeyiniz.
keza selçuk renkdaşımız bana cevap vermeden yapamaz.
burda uzman bir akyazı stadı eleştirmeni olarak herkesin kafasına takılan soruları sordum sürekli
verdiğim katkı yatsınamaz
emeğim saygıyı hakediyor
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGirecek zaten, yağmurluk dağıtılacak her maç. Plan böyle..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum