Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• akyaz stad guid güzel bir stadyum olacak sabırsızlık yapmakta da çok haklıyız insan yaradılış itibari ile güzellikleri çabuk bir şekilde görmek ister

Yorum

• Kombineler ne zaman satisa cikacak

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• evet baya güzel oluyor hem iç hem dış. diğer stadlarda gözüm kalmaz. tek şüphem şu pikselli koltuklar. bakalım nasıl duracak?
        #

Yorum

• via https://www.facebook.com/pages/Trabz...87621997966291

En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.09.2016, 04:37.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• @f1bekir özel tesekkürler
            basindan beri stadyumu sayesinde takip edebiliyoruz

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizim stad 41.513 kişilik değilmi. stadın yapısını eleştirdim ama bari kapasiteden bi gururumuz okşanıyordu.

eskişehir 36 bin galibaa.ama son durumlardan sonra bizde 38 bine düştük .(tam emin değilim)bi farkımızda kalmadı.

her gariplik bu stadta oldu.

not=ileriki yıllarda en az kale arkaları loclarının iptal edileceğini tahmin ediyorum.
            su yalan yanlis yazilardan insan bi vazgecer

yazdigina bir kaynak sun adamsan

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @selcuk

uslubunuzu düzeltin.
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.09.2016, 10:54.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bizim stad 41.513 kişilik değilmi. stadın yapısını eleştirdim ama bari kapasiteden bi gururumuz okşanıyordu.

eskişehir 36 bin galibaa.ama son durumlardan sonra bizde 38 bine düştük .(tam emin değilim)bi farkımızda kalmadı.

not=ileriki yıllarda en az kale arkaları loclarının iptal edileceğini tahmin ediyorum.

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION]

uslubunuzu düzeltin.

Yorum

• Aralara mavileri de serpiştirseler de yavaştan ortaya çıksa koltuk düzeni.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizim stad 41.513 kişilik değilmi. stadın yapısını eleştirdim ama bari kapasiteden bi gururumuz okşanıyordu.

Eskişehir stadı 35 bin küsür bizim ki 40 bin küsür. 38 bin olan standart seyirci koltuğu . Eskişehir de bu rakam 32 bin civarında .

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eskişehir stadı 35 bin küsür bizim ki 40 bin küsür. 38 bin olan standart seyirci koltuğu . Eskişehir de bu rakam 32 bin civarında .

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkürler renkdaşım bende bunu soruyordum.ama stadta sayıda bir düşme var değil mi? 41.513mü 41.461 mi o sayılardan 40 bin küsüre düştüyse demek sayıda bir düşme var.

Yorum

• Sen hiç canını sıkma merdiven boşluklarına koltuk takar kapasiteyi artırırız.Daha önce Türkiye'de yapılmayan şey değil.
                        Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] Kardeşim uğraşmaya değmez, boş ver

Adam ayrı bir havalarda...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @selcuk Kardeşim uğraşmaya değmez, boş ver

Adam ayrı bir havalarda...

selçuk renkdaşımız la aramıza girmeyiniz.keza selçuk renkdaşımız bana cevap vermeden yapamaz.

burda uzman bir akyazı stadı eleştirmeni olarak herkesin kafasına takılan soruları sordum sürekli

verdiğim katkı yatsınamaz emeğim saygıyı hakediyor

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Girecek zaten, yağmurluk dağıtılacak her maç. Plan böyle..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X