İlk olarak jojuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Önemli bilgiler icin tskler.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar birkaç bilgi...
1. Deniz tarafı kale arkasının en alt katı komple restoran/kafelere ayrılmış.
Büyüklükleri 368, 343, 337, 337, 343, 371 m2 olmak üzere toplam 6 restoran/cafe var.
Bunların dışında "Foodcourt" (232 m2) adı verilen bi yer var, orası da muhtemelen fast-food tarzı şeylerin satılacağı bi yer, planından öyle anladım. Üç tarafı mutfaklarla çevrili ortası boş bir alan düşünün. AVM'lerde olduğu gibi, ilgili bölümden menümüzü alıp o ortak alandaki masalarda oturabileceğiz sanırım.
2. Her tribünde 30-60m2 arasında değişen büyüklüklerde fanshoplar var.
3. Deniz tarafı kale arkasının köşelerinde 101 m2 ve 83 m2'lik iki adet "grup loca" var.
4. Engelli tuvaletleri, bebek bakım odaları ve ibadethane yerleri var.
5. Yeni locaların arasından verilen seyirci giriş çıkışlarının genişlikleri 3 metre civarı.
6. Maratonun altında da "TS kullanım alanı" ve "Kullanıcı tarafından ihtiyaca göre bölünecektir" gibi ifadeler var. Sanırım iş biraz bizim yöneticilerimize düşüyor, o boş alanlara ne istersek yapabiliriz heralde......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İnşaat alanına sokmuyorlar hocam, etrafında gezebilirsin amaİlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayirli sabahlar arkadaslar austos ayinda insallah Trabzona gelecem vede tabiki ilk godecegim yet Akyazi ilacak .. Acaba girme ihtimalim olurmu stadyuma biraz sacma gibi oldu ama cok istiyorum ??
Yorum
-
Bir kat 4 metre yüksekliğinde...İlk olarak malig tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar stadlarda bir katın yüksekliği normal aprtman katı yüksekliğinde mi yoksa daha da yüksek mi?
Yorum
-
Eyvallah...İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli bilgiler icin tskler.
Yorum
-
bu çok anlamsız gerçekten. üst üste iki adam geçecek sanki o aradan. standart 3 yapın işte hatta bana kalsa 2.5 yaparım ne de olsa giriş çıkış yapılacak.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kat 4 metre yüksekliğinde...
Yorum
-
Anlamadığım bir şey var.....
Stadtum inşaatına başlanmadan önce Avniakerle Yavuz Selimin yıkılıp stadyumun yan çevirilerek yeni bir stadyum yapılabileceği gündeme gelmişti.....
O zamanlar stadyumun yan olamayacağı Uefa standartlarının rüzgar yönünün dikkate alındığında denize dik olması gerektiği söylenmişti....
Şimdiki stadyum denize paralel....
demekki Avni Aker ve Yavuz Selim yıkılıp pekaka geniş geniş stadyum yapılabilirdi.....
Ha bunu şimdi konuşmamızın zamanımı belki değil ama aklıma takıldı işte....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Dostum yanlışlık olmasın Akyazı denize dik konumda.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadığım bir şey var.....
Stadtum inşaatına başlanmadan önce Avniakerle Yavuz Selimin yıkılıp stadyumun yan çevirilerek yeni bir stadyum yapılabileceği gündeme gelmişti.....
O zamanlar stadyumun yan olamayacağı Uefa standartlarının rüzgar yönünün dikkate alındığında denize dik olması gerektiği söylenmişti....
Şimdiki stadyum denize paralel....
demekki Avni Aker ve Yavuz Selim yıkılıp pekaka geniş geniş stadyum yapılabilirdi.....
Ha bunu şimdi konuşmamızın zamanımı belki değil ama aklıma takıldı işte....
Yorum
-
bir önceki resimin profili yanılttı beni sanırım.....İlk olarak Bakanay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum yanlışlık olmasın Akyazı denize dik konumda.
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Evet abi, görüntü yanıltıyor, stad denize dik. Stadlar kuzey-güney doğrultusundan en fazla 15 derece sapabilir.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir önceki resimin profili yanılttı beni sanırım.....
Yorum
-
bjk nın üst kat tribünleri iğrenç.dikili yama gibi ,çok ayrıklar var,bütünlük sağlanamaz...İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjknin stadının alt tribünleri çok kısa, atmosfer falan oluşturamazlar.
Alt tribün hiç dik değil, galiba bizim stad daha iyi olacak
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum