Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bugüne kadar stad süper eleştirmeyin diyen sen değilmiydin şimdi ne olduda eleştiriyosun ?
    Ben elestirmedim sadce bitsin ondan sonra konusalim diyorum hala ayni gorjse sahibim ki...ben cok guzel olucak demedim...
    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar birkaç bilgi...

1. Deniz tarafı kale arkasının en alt katı komple restoran/kafelere ayrılmış.

Büyüklükleri 368, 343, 337, 337, 343, 371 m2 olmak üzere toplam 6 restoran/cafe var.

Bunların dışında "Foodcourt" (232 m2) adı verilen bi yer var, orası da muhtemelen fast-food tarzı şeylerin satılacağı bi yer, planından öyle anladım. Üç tarafı mutfaklarla çevrili ortası boş bir alan düşünün. AVM'lerde olduğu gibi, ilgili bölümden menümüzü alıp o ortak alandaki masalarda oturabileceğiz sanırım.

2. Her tribünde 30-60m2 arasında değişen büyüklüklerde fanshoplar var.

3. Deniz tarafı kale arkasının köşelerinde 101 m2 ve 83 m2'lik iki adet "grup loca" var.

4. Engelli tuvaletleri, bebek bakım odaları ve ibadethane yerleri var.

5. Yeni locaların arasından verilen seyirci giriş çıkışlarının genişlikleri 3 metre civarı.

6. Maratonun altında da "TS kullanım alanı" ve "Kullanıcı tarafından ihtiyaca göre bölünecektir" gibi ifadeler var. Sanırım iş biraz bizim yöneticilerimize düşüyor, o boş alanlara ne istersek yapabiliriz heralde...
      Önemli bilgiler icin tskler.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• özellikle 4 tane ambulans girişi olması gereksiz gibi tv kamera karşısındaki girişler iptal edilebilirdi veya almanyadaki gibi giriş yerlerine ts amleminden oluşan bir reklam panosu yapılarak hoş bir görüntü verilebilir....

Yorum

• arkadaşlar stadlarda bir katın yüksekliği normal aprtman katı yüksekliğinde mi yoksa daha da yüksek mi?

Yorum

• Hayirli sabahlar arkadaslar austos ayinda insallah Trabzona gelecem vede tabiki ilk godecegim yet Akyazi ilacak .. Acaba girme ihtimalim olurmu stadyuma biraz sacma gibi oldu ama cok istiyorum ??

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayirli sabahlar arkadaslar austos ayinda insallah Trabzona gelecem vede tabiki ilk godecegim yet Akyazi ilacak .. Acaba girme ihtimalim olurmu stadyuma biraz sacma gibi oldu ama cok istiyorum ??
              İnşaat alanına sokmuyorlar hocam, etrafında gezebilirsin ama

Yorum

• İlk olarak malig tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar stadlarda bir katın yüksekliği normal aprtman katı yüksekliğinde mi yoksa daha da yüksek mi?
                Bir kat 4 metre yüksekliğinde...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Önemli bilgiler icin tskler.
                  Eyvallah...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir kat 4 metre yüksekliğinde...
                    bu çok anlamsız gerçekten. üst üste iki adam geçecek sanki o aradan. standart 3 yapın işte hatta bana kalsa 2.5 yaparım ne de olsa giriş çıkış yapılacak.

Yorum

• Anlamadığım bir şey var.....

Stadtum inşaatına başlanmadan önce Avniakerle Yavuz Selimin yıkılıp stadyumun yan çevirilerek yeni bir stadyum yapılabileceği gündeme gelmişti.....

O zamanlar stadyumun yan olamayacağı Uefa standartlarının rüzgar yönünün dikkate alındığında denize dik olması gerektiği söylenmişti....

Şimdiki stadyum denize paralel....

demekki Avni Aker ve Yavuz Selim yıkılıp pekaka geniş geniş stadyum yapılabilirdi.....

Ha bunu şimdi konuşmamızın zamanımı belki değil ama aklıma takıldı işte....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anlamadığım bir şey var.....

Stadtum inşaatına başlanmadan önce Avniakerle Yavuz Selimin yıkılıp stadyumun yan çevirilerek yeni bir stadyum yapılabileceği gündeme gelmişti.....

O zamanlar stadyumun yan olamayacağı Uefa standartlarının rüzgar yönünün dikkate alındığında denize dik olması gerektiği söylenmişti....

Şimdiki stadyum denize paralel....

demekki Avni Aker ve Yavuz Selim yıkılıp pekaka geniş geniş stadyum yapılabilirdi.....

Ha bunu şimdi konuşmamızın zamanımı belki değil ama aklıma takıldı işte....
                        Dostum yanlışlık olmasın Akyazı denize dik konumda.

Yorum

• İlk olarak Bakanay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dostum yanlışlık olmasın Akyazı denize dik konumda.
                          bir önceki resimin profili yanılttı beni sanırım.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir önceki resimin profili yanılttı beni sanırım.....
                            Evet abi, görüntü yanıltıyor, stad denize dik. Stadlar kuzey-güney doğrultusundan en fazla 15 derece sapabilir.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bjknin stadının alt tribünleri çok kısa, atmosfer falan oluşturamazlar.

Alt tribün hiç dik değil, galiba bizim stad daha iyi olacak
                              bjk nın üst kat tribünleri iğrenç.dikili yama gibi ,çok ayrıklar var,bütünlük sağlanamaz...
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• stad çevresi ile ilgili bir çalışma yok mu? Şuan ki görüntülere bakarsak stad erken bile teslim edilebilir, hız muazzam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim