hıc sasırmadım 2-3 secım daha görur demıstım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehıc sasırmadım 2-3 secım daha görur demıstım..Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000
Trabzonsporu yiye yiye bitiremediniz beeetut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
ben mail attım istiyosanız atabilirsiniz sizde ben bi güzel sövdüm ve nekadar zarar verdiklerini yazdım bir mailde siz gönderin
Telefon (212) 467 36 36 (pbx)
Faks (212) 544 47 48
E-Posta iletisim@albayrak.com.trEn son emre duman tarafından düzenlendi; 02.04.2013, 17:43.
Yorum
-
Bu Albayrak'ın derdi nedir? Dolguyu zamanında teslim etmiş gibi çıkmıl yapılan ihalede elenmesine itiraz ediyor...
Trabzon ve Trabzonspor'a bir hayrınız dokunsun şu fani dünyadan göçüp gitmeden,çok zor olmasa gerek,becerebilirsinz...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
Bilip bilmeden nuri albayrağı eleştirmek yanlış. Asıl soru nuri albayrak neden saf dışı bırakıldı..belliki birileri albayrak ve şirketinin ihaleye girmesini istemiyorlar..uyduruk bir çadır yapıp "dolgu alAnı kötü elimizden bu kadar gelir" hikayesi Anlatacaklardır millete.minare için kılıf hazırlanıyor olabilir..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Şikayet dosyası ellerine ulaştık dan sonra 20 gün içerisinde karar verilecek. Bu karar ya ihaleye katılabilir yada katılmama doğrultusunda çıkacak yeni bir ihale takvim süreci başlayacak ve neredeyse 2 ay kaybettirecek bize . İhale olduk dan sonra yer teslimi ile birlikte temel atma süreci benim tahminlerime göre 3 aya yakın bir zaman süreci içerisinde olacak ve buda temmuz başlarına denk gelecek gibi temmuz başları da yerel seçimlerin propaganda sürecinin başlarına denk gelir buda iktidar' ın ekmeğine yağ bal sürer ki bu yapılanların tek amacıda budur zaten.
Yorum
-
Arkadaşlara siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama ben öyle çokta yeni stad yapılsın düşüncesinde değilim. Avni aker yenilensin yeter bence. 40 bin kişilik akyazı toki stadında oynayacağımıza 20 bin kişilik avni akerde oynayalım daha güzel bence. . .
Zaten stadın ne amacla yapıldığınıda biliyoruz zaten. . .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilip bilmeden nuri albayrağı eleştirmek yanlış. Asıl soru nuri albayrak neden saf dışı bırakıldı..belliki birileri albayrak ve şirketinin ihaleye girmesini istemiyorlar..uyduruk bir çadır yapıp "dolgu alAnı kötü elimizden bu kadar gelir" hikayesi Anlatacaklardır millete.minare için kılıf hazırlanıyor olabilir..işkenaz
Yorum
-
@OlcayCakirr Akyazı'nın ertelenmesini fırsata çevirsek,statta beğenmediğimiz konuları (localar, sahaya uzaklık, çadır görünümü vs +
@OlcayCakirr sizin aracılıgınızla gündeme getirebilirsek çok mutlu oluruz http://forum.bordomavi.net/showthrea...8165&page=1171 …
Az önce yukardaki twittleri Olcay Çakır'a yazdım. Aynı şekilde Serdar Bali'ye deyazacağım. Yanıtlarını burda paylasacağım..▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum