Adamlar daha prekastların yarısını yerleştirememiş. Bence de o stat seneye değil sonraki sezon açılışına ancak yetişir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePanorama modunda oluyo.
Yöneticilik yaptığım takımın formalarını tanıtmak amaçlı çektiğim bir resmi paylaşmak geldi içimden.
ilerde oralarda da yönetici olursun inşallah,neden olmasın.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToplam 5 kolon dikilmiş arkadaşlar...
1 Mart 2015
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
stat su son iki resimdir gozume cok guzel gozuyor.. ama su bir gercekki stadi stat olarak gosterecek, taraftar demiyecemo zaten malum, onemli olan gece isik sisteminin guzel olmasi. yanlis anlamayin burada yurt disinda oldugumu falan cok vurguladim belki birileri beni yanlis anlayabilir ama yanlis anlamayacaklara soyluyum o vakit.. 2 gundur las vegasa is icabi gidip geliyorum. iki farkli vegas goruyorum gozumde. biri gunduz vegas ikincisi gece vegas..
gunduz ku las vegas colun ortasindaki koy gibi dururken, gece oldugunda ortaya cikan las vegas binalardaki ses goruntu sistemleri sayesinde ap ayri bir sehre donusuyor.. bunu sunun icin soyluyorum, yapi belki hosumuza gitmeyecek ancak dis cephelerde kullanilacak led, ve lcd ler iler stat muhtesem gozukebilir.. veee bence bu isi yapacak bir firma ile anlasilmali, belki tribun ismi belki stat ismi verilmelidir.. bunun icin samsung bicilmis kaftan..u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatının kol onlari mi? nerde?Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkasında 2 maratonda 3 adet gözüküyor."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem böyle hızlı takabiliyorlardı neden bu kadar beklediler?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum